Diskusijos Gyvenimas

Nostalgija

Vartotojo avataras

Fobija.

Forumo gyventojas

Kaunas.

4,233.51 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 17:14

Aplanko pakankamai dažnai. Ganėtinai neigiamas jausmas..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 17:18

Jo ir pas mane ateina tas jausmas gana dažnai.Nežinau, kartais nieko nedarau ir leidžiu sau prisimint visus tuos dalykus...

Vartotojo avataras

sigaA

Patyręs forumietis

Šiauliai

10,689.24 Lt

Standartinė » 2011 Bal 24, 14:52

aplanko ir mane šis jausmas.. dažniausiai kai nieko neveikiu arba kai išgirstu dainą kuri man primena kažkokį įvykį. kartais ta nostalgija mane nervina, stengiuosi kuo greičiau mintis nukreipt kažkur kitur. tačiau kartais tik atsisėdu ant lovos pasileidžiu kokią liūdną dainą ir pasineriu į tą jausmą.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2011 Bal 25, 00:29

Aplanko mane kiekvieną mielą dieną. Faina daug ką prisimint iš praeities , bet galiausiai tai pradeda mane slėgt,nes pradedu galvot kaip ankščiau buvo gerai,o dabar atvirkščiai viskas siaubinga..

Vartotojo avataras

Giedrys

Dalyvis

Alytus

2,211.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 25, 19:21

Na taip dažnai patsa prisimenu nerūpestingas vaikystės dienas. Bet gyvenimas jau toks, yra bent šioks toks pozityvas, kad dabar galvojam kaip dabar blogai ir kaip anksčiau gerai buvo, o vėliau po 10-20 metų, jau nelabai prisiminsim visą vaikystę ir galvosim kaip gerai buvo pauglystėj, o kaip blogai dabar. Tad gerai, kad bent gerus dalykus prisimenam, o ne nuoskaudas ar dar ką.

Vartotojo avataras

Baltas_triukšmas

Lankytojas

187.90 Lt

Standartinė » 2011 Bal 25, 19:26

Dažnas mano svečias ta nostalgija. Ne visada viskas buvo gerai, ir tie "negerumai" vis veržias lauk ir knisa dabartinį gyvenimą. :) Nors galbūt ir reikia džiaugtis, jog apskritai kažkas buvo, kiekvienam savo!

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2011 Geg 08, 15:46

turiu nostalgiją merginų futbolui ir meninėms nuotraukoms

Vartotojo avataras

Hannah

Įsijaučiantis

2,100.81 Lt

Standartinė » 2011 Geg 09, 19:39

Apima kartais toks jausmas. Prisimenu senus gerus laikus. Dažniausiai gerus. Ar šiaip kažką, kažkokius įvykius. Kartais pasidaro liūdna, kad viskas jau praėję, kad dabar viskas kitaip.
Bet iš esmės gera prisimint, kad kažkada gyvenime buvo kažkas gero.

Vartotojo avataras

Acid Rain

Dalyvis

2,284.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 09, 22:06

Turiu nostalgiją toms vaikystėms dienoms kai nenorėdavau nei pietums nei vakarienei grįžt namo. Žaidžiau su draugais ir viskas gerai buvo, niekas gyvent netrugdė. O gal tiesiog nerūpėjo (:

Kartais nostalgiją (jeigu tą kvailą jausmą galima taip pavadinti) pajuntu kai išgirstu gražų fortepijonu ar pianinu atliekamą kūrinį.
Pati kažkada lankiau muzikos mokyklą, patiko, gan neprastai sekės, bet teko mesti dėl nepakeliamos mokytojos, kuri labai ryškiai manęs nemėgo. Tada ir visą norą mokintis nukratė iki paskutinio lašo nuo manęs. Dabar norėtųsi vėl mokėti groti kaip sugebėjau, bet deja nebepamenu nieko normaliai, o ir kai pamąstau jog vėl reiktų į muzikos mokyklą kokią eiti - pati sau pradedu prieštrauti sakydama jog muzika nieko nereiškia. Sakau vis sau, kad jau geriau kaip nors prasmingai reikia išnaudot tą laiką kurį prarasčiau jeigu vėl lankyčiau muzikos mokyklą. Jau geriau paskaitysiu, pasimokinsiu, ar pasportuosiu.
Bet va vistiek, kaip ir sakiau - tas durnas jausmas užeina vos išgirdus gražią fortepijono melodiją. Kad ir klausant Mikos dainų. Gėda net.

Vartotojo avataras

CheminėRomantika

Dalyvis

Zarasai

624.95 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 19:28

nežinau ar tiesa. bet vienas filologas man yra sakęs, jog nostalgija gali būti tik tėvynei. tėvynės elgesys. ;D

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Spa 23, 20:36

nostálgija [gr. nostos – grįžimas + algos – kančia, skausmas]:

1. tėvynės ilgesys;

2. ilgesingas idealizuotas praeities prisiminimas, apgailestavimas.

Labai prastas jausmas. stengiuosi gyvent dabar.

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2011 Spa 25, 12:19

reik kuo mažiau nuobodžiaut, ne nieko neveikt ar būt vienam ir pan. šiam gyvenime - rečiau apims nostalgija:)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (762) buvo 2025 Gru 04, 15:42

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių