Diskusijos Mobilieji telefonai

Nokia X3

Noskex3

Lankytojas

118.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 28, 18:19

Turiu Nokia X3. Vertinu ją 4/10.. Kodėl??? Todėl, kad po mėnesio turėjau vežti į taisyklą, ten taisė 3mėn, po to, kai sutaisė, gaunu žinučių tarkim nuo 10 draugų ir telefonas jau pradeda strigt, iš pradinio ekrano į meniu pakliūti reikia laukti apie 6sec., kas yra labai daug arba atsisiunčiu kokių failų.. Kai viską restartuoju tik tada jis vėl veikia įprastai, bet kai aš esu daug bendraujantis, ir daug dirbantis žmogus man tas labai nepatogu... Nukrito keletą kartų ant grindų ir dažai jau luptis pradėjo, telefonui tik 5 mėn, o atrodo lyg koks senas apsilupęs "trantas"... Internetas, ten "vapšče grybą pjauna", jeigu galima taip išsireikšti, Bluetooth irgi lygiai tas pats, stringa nieko neranda... Mano nuomonė...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lie 12, 12:03

Klasiokas turėjo. Šiaip porą sav po nusipirkimo viskas ok būdavo, gana garsiai muziką groja ir pan, sakė, kad jam patogu, bet paskui irgi kažkokių ten problemų buvo, pardavė. Tai manau, kad nelabai patikimas telefonas, nors šiaip aš nokia vertinu, bet vat būtent nekokius atsiliepimus apie X3 jau ne pirmą kartą girdžiu...

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių