Aš asmeniškai iš pradžių tikėjau,o paskui kai pradėjau dėliot faktus tai ne.Juk jei Nibiru planeta apsisuka aplink žemę kas 3600 metų tai,negi žmonės taip greit spėjo paplisti,nes žmonių gi turėtų būti buvę tik 5/10%.Ir kažkaip niekur apie tai nerašoma,net ir per vikipedija nors ten man atrodo beveik apie viską yra,ir jei ta Nibiru planeta jau būtų atkeliavus tai tikrai visi apie tai žinotų ir būtų daugiau info.Ir dar kyla įtarimas kaip šumerai galėjo žinoti ape NIbiru ir apie ją rašyti. Ai nežinau,bet smalsu kas ten bus po penkių metų
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas
38691.40 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
DeBeSiuKe
Parašytas: 2008 04 20, 8:59 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 169
6488.10 Lt
Pala... man čia irgi šiaip truputį yra nelogiška. Šiaip tai jeigu iki žemės ši planeta atkeliauja, tai reiškia, kad ji yra saulės sitemos planeta. Ir šiaip tai saulės traukos jėga turėtų būti daug kaertų didesnes negu tos kažkokios planetos, nes jeigu ji ten kaip Jupiteris (ar Saturnas nebeatsimenu ) saulės trauka ją vis tiek turėtų laikyti savo orbitoje. Be to nemanau kad mokslininkai slėptų tokį svarbų dalyką nuo žmonijos.
Greitas redagavimas
Nightlord
Parašytas: 2008 04 21, 10:28 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 17Pranešimai: 191
4323.20 Lt
Pirma: Ką jūs čia kliedit? 3 Pasaulinis karas neįvyks dėl vienos priežasties:
1) Yra kas mus saugo tai yra Nato Ir ES kitos šalys, jeigu kas nors paskelbtų karą, tai automatiškai ta šalis paskelbtų save pasaulio priešu (lot. Contra Mundi).
Antra: Baikit sapaliot dėl tos Nibiru planetos. Aš dar net mergos neturiu , o jau mane gąsdinat apie pasaulio pabaigos po 4m. Tai yra tada, kai man bus 21!
Trečia: Negąsdinkit jūs savo forumiečių, žiūrėkit, kad nepadaugėtų senukų bažnyčiose, kurie pranašaus NEP'a ( jei bus 3 pasaulinis karas )
Ketvirta: Gyvenkim, o paskui, kaip bus taip bus.
Greitas redagavimas
klasiskas
Parašytas: 2008 04 24, 2:45 pm
DalyvisPranešimai: 98
3436.00 Lt
jo girdejau apie ta nibiru bet nieks negali patvirtint kad tikrai tai bus kad zeme zus.
Greitas redagavimas
KramtY
Parašytas: 2008 04 25, 12:34 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 13Pranešimai: 176
5567.40 Lt
Aš tai kai sužinojau persigandau.. bet dabar kažkaip nebetikiu.. manau kad nesąmonės.
Greitas redagavimas
Revenge
Parašytas: 2008 04 25, 3:49 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 13Pranešimai: 58
2558.20 Lt
mano nuomone ,kad tokio dalyko kaip Nibiro nera, nes jau seniausiai tai butu padorojusi ziniasklaida ir televizija. Na nebent tai norima nuslepti ,kad zmones nepradetu masiskai panikuoti. Bet vistiek manau ,kad tai nesamone...
Greitas redagavimas
dziakas
Parašytas: 2008 05 14, 10:47 pm
LankytojasPranešimai: 9
241.00 Lt
Siuom dalyku domiuosi jau senokai. Manau kad tai tiesa
1. Del klimato kaitos (tik nekritikuokit o pamastykit) pasak mokslininku klimatas atsilti turi i metus po 1-1,5 laipsnio o dabai per pastaruosius 2 metus pas mus Lietuvoje nebeliko ziemos, nekyla itarimas ?
2. Kas liecia para cia kaskas pasakojo kas 24 val. va cia netiesa zemeje kadaise paros ilgumas buvo 36 valandos ir jei zmogu patalpinus i tokia vieta kur jis negaletu suvokti laiko tekmes tai yra nesuprastu ar naktis ar diena po kiek laiko jis pradetu elktis kad para yra 36 valandu. Visa sita yra del to kad zeme suletejo suktis. Dar vienas dalykas kur yra vandenynai ir zemynai uolienu amzius skiriasi zemynu 140 mln. metu vandenynu 40 mln. mokslininkai aiskina visa sita, kad kur siuo metu tyvuliuoja vandenynai kadaise yra isplestos uolienos is musu planetos. Visa sita byloja menulis kuris yra nusetas krateriais.
3. Kas liecia kad mus sukure is bezdzioniu kraujo ir molio tai pamastykit veliai logiskai paimkit bet kokia gyva butybe zemeje ir pastudijuokit jos evoliucija pasak mokslininku mes esam kile is bezdzioniu bet pala tai kaip cia yra kad sale musu laksto lygiai tokios pat bezdzione o mes tapom tokie. Kiek zinau nei vieno nera gyvuno kuris iki siolei islaikytu savo evoliucijos lygi dviejose stadijose. Paimkit bet koki gyvuna jais jis keitesi per simtus tuskstanciu metu tai mes siuo metu turime tik toki gyvuna kuris pasikete o ne ta kuris pradejo keistis ir kuris pasikeites.
4. Kas liecia NASA tai vat jie meluoja ir begalo stipriai IRODYMAI:
http://articles.adsabs.harvard.edu//full/1988AJ.....96.1476H/0001477.000.html http://science.nasa.gov/headlines/y2005/29jul_planetx.htm
va jums irodymas kad Nibiru istikruju yra ir NASA tai pripazysta bet siuo metu paslaptingai neigia pati sau prestauraja bijodama chaoso.
5. Viskas neitikima bet realu baisu bet neisvengiama. Noretusi netiket noretusi kad tai netiesa bet sudescius faktus ir viska i vietas pamatai kad tai visas realu. Kaip kaskas sake gyvenkit ir neimkit i galva bet nepamirskit brangint kiekviena minute nes laikas bega ir tie metai prabeks.
Greitas redagavimas
winwere
Parašytas: 2008 05 15, 12:39 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 149
3522.30 Lt
na net nezinau ar tiketi tuo... ar tai melas.... ka cia gali zinoti, kaip cia ivyks... sulauksim 2012 metu ir suzinosim
Greitas redagavimas
M@NGUST@
Parašytas: 2008 05 16, 6:42 pm
Patyręs forumietisAmžius: 12Pranešimai: 355
8734.40 Lt
Prisisikom su visais karais ir eksperimentais einam daba valyt...
Kvieskit visus i talka!!!!!
Greitas redagavimas
Nightlord
Parašytas: 2008 05 16, 9:37 pm
4323.20 Lt
dziakas rašo:
Siuom dalyku domiuosi jau senokai. Manau kad tai tiesa
1. Del klimato kaitos (tik nekritikuokit o pamastykit) pasak mokslininku klimatas atsilti turi i metus po 1-1,5 laipsnio o dabai per pastaruosius 2 metus pas mus Lietuvoje nebeliko ziemos, nekyla itarimas ?
2. Kas liecia para cia kaskas pasakojo kas 24 val. va cia netiesa zemeje kadaise paros ilgumas buvo 36 valandos ir jei zmogu patalpinus i tokia vieta kur jis negaletu suvokti laiko tekmes tai yra nesuprastu ar naktis ar diena po kiek laiko jis pradetu elktis kad para yra 36 valandu. Visa sita yra del to kad zeme suletejo suktis. Dar vienas dalykas kur yra vandenynai ir zemynai uolienu amzius skiriasi zemynu 140 mln. metu vandenynu 40 mln. mokslininkai aiskina visa sita, kad kur siuo metu tyvuliuoja vandenynai kadaise yra isplestos uolienos is musu planetos. Visa sita byloja menulis kuris yra nusetas krateriais.
3. Kas liecia kad mus sukure is bezdzioniu kraujo ir molio tai pamastykit veliai logiskai paimkit bet kokia gyva butybe zemeje ir pastudijuokit jos evoliucija pasak mokslininku mes esam kile is bezdzioniu bet pala tai kaip cia yra kad sale musu laksto lygiai tokios pat bezdzione o mes tapom tokie. Kiek zinau nei vieno nera gyvuno kuris iki siolei islaikytu savo evoliucijos lygi dviejose stadijose. Paimkit bet koki gyvuna jais jis keitesi per simtus tuskstanciu metu tai mes siuo metu turime tik toki gyvuna kuris pasikete o ne ta kuris pradejo keistis ir kuris pasikeites.
4. Kas liecia NASA tai vat jie meluoja ir begalo stipriai IRODYMAI:
http://articles.adsabs.harvard.edu//full/1988AJ.....96.1476H/0001477.000.html http://science.nasa.gov/headlines/y2005/29jul_planetx.htm
va jums irodymas kad Nibiru istikruju yra ir NASA tai pripazysta bet siuo metu paslaptingai neigia pati sau prestauraja bijodama chaoso.
5. Viskas neitikima bet realu baisu bet neisvengiama. Noretusi netiket noretusi kad tai netiesa bet sudescius faktus ir viska i vietas pamatai kad tai visas realu. Kaip kaskas sake gyvenkit ir neimkit i galva bet nepamirskit brangint kiekviena minute nes laikas bega ir tie metai prabeks.
Hmm dėl žiemos praradimo mokslininkai, kaip durnuose vadovėliuose, kurie bando mus tikėt tą nesąmone, sako, jog dėl šiltnamio efekta.
Beje, dėl gyvunų. Kai kurie dėl tam tikrų evoliucijos priežasčių ( kurių dar nežinau )
buvo taip , kad buvo evoliucinės stadijos beždžionės. Kaip žinia, iš kvailų vadovėlių mums pateikia tokį variantą: kažkada buvo beždžionžmogiai, o dar prieštai buvo tiesiog beždžionės.
Sakai nematai evoliucionavusio dviejų tipo gyvūnų,o kaip katė ir tigras? Jie giminingi, ir jų šaka tokia pati, tik skirtumas, kad tigras prisitaikęs prie kitos aplinkos nei atvirkščiai katė prie urbanizacinės.
Chech negirdėjai, kads iš pradžių atsirado Daaa. Tau riekėtų pasiskaityti biologijos vadovėlį. Iš pradžių susidarė žemė buvo karšta nuodinga ir t.t. Buvo ugnikalnių išsiveržimai. Po kiek laiko temperatūra atslūgo ir atsirado pirmas vandens telkinys, kuris buvo Afrikos teritorijoje. Iš jų išsivystė heterotrofai - pirmi gyvi organizmai. ir viskas nuo to praisdėjo.
Beje dar grįždam prie gyvunų evoliucijos.
Aš manau, jog planeta - irgi milžiniškas gyvūnas, nes žemė juk irgi sudaryta iš statybinės medžiagos ir vandeniu. Tai vat visos kitos Saulės planetos sistemos mano manymu yra vystančiosios, nes pas juos karšta tempreratūra siautėja veėjai ir blogi orai. ( žaibuoja ).
Dėl NASA... galėjo būti sąmokslininkųū, kurie tyčia sukėlė tą nesąmonę, kiek dar girdėjau yra kažkoks senas žaidimas pagal šį plotą, tai galėjo ir prie jo prisidėti. NASA bendrovės vadybininkai gali apie tai nieko nežinot, o tie viekėjai ir yra sąmokslininkai.
Greitas redagavimas
Fluffi Bunni
Parašytas: 2008 05 16, 9:42 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 11Pranešimai: 180
6299.70 Lt
Nu nezinau gal taip ir bus.
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 16, 9:58 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 12Pranešimai: 46
72.60 Lt
Netikiu ir tiek.
O Vikipedijoj kas nori gali rašyt
Greitas redagavimas
TiNa
Parašytas: 2008 05 16, 10:21 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1191
31329.00 Lt
Kaip aš žvengsiu 2012 kai nieko neatsitiks.
Greitas redagavimas
Nightlord
Parašytas: 2008 05 16, 10:33 pm
4323.20 Lt
TiNa rašo:
Kaip aš žvengsiu 2012 kai nieko neatsitiks.
Įdomu ar kas nors tave supras? Kiek žinau tokie dalykai galvoje ne ilgai teužsilieka.
Reikėtų surengti pajuokos " meet'ą " iš Nibiru planetos Kada ten tūrėtų viskas įvykt? Per naujuosius, Beje, kiek pamenu, prieš dveujus metus, šitam tinklapy užsiregistravau ir parašiau savo pirmąją potekstę, o ji skamba taip: 666 užkeikimas nepavyks, bet 121212 tikrai pavyks. Tada nieko nežinojau apie Nibiru ir jos visą istoriją, kitč dieną kažkokiam " ale " Verslo klasės žurnalą atsiverčiu at tai TV programą ir žiūriu antraštę kažkas su Majais ir kalendorium. Keista ne?
Žinau anksčiau buvau kažkoks depresyvus, jei taip galima pavadintines mėgau siaubo filmus, todėl ir nebendravau šitam tinklapy, na bet kokiu atveju aš čia ir aš linksmas.
Greitas redagavimas
Planet x
Parašytas: 2008 05 16, 10:38 pm
LankytojasPranešimai: 3
114.20 Lt
Buvau moletu observatorijoje ir paklausiau api nibiru..sake tiesos kazkiek yra,bet niekas nezino ar tai įvyks ar ne jau 2000 turejo buti pasaulio pabaiga bet gyvenam iki siol....
P.S. O mes su draugu irgi sakom oi bus prikol;as visi zmones bijo ir nieko neatsitinka...
ir klausiau dar istorijos mokytojos,sake tikrai nebus nes jau ji pagyvenus ir sake su tasi mokslininkais tai..kai ji buvo jauna jai sake kad bus pasaulio pabaiga 1940 ir atleks asteroidas bet sake mum kad netiketi tuo...
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume