Na bus ta pasaulio pabaiga.
Ir niekur nepabėgsim , Brangieji.
Žinoma, nenoriu nei kad ji būtų po penkių , dešimties ar dar kiek tai metų..
Bet čia spėliok nespėliojęs...Nei nuspėsi, nei ką pakeisi..
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas
15368.30 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
awshree
Parašytas: 2008 04 01, 10:57 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 283
13116.90 Lt
jo geriausia patiket posakiu "po manes nors ir tvanas"
1982 NASA oficialiai patvirtino apie Nibiru planetos egzistavimo galimybę. Jau kitais metais IRAS (infraraudonųjų spindulių astronominis palydovas) erdvės gelmėse Oriono žvaigždės kryptimi užčiuopė didelį paslaptingą kūną.
Tačiau mus gerokai aplenkė šumerai, kurie jau begalo senai žinojo apie Nibiru (Planet X).
Šumerų paslaptys
Kas buvo tie žmonės, kurie prie Eufrato statė (arba perstatė, kaip patys užrašė) savuosius miestus. Iš kur jie atėjo (nes pasirodė regione staiga) ir įkūrė didingą civilizaciją su mokyklomis, laiptuotais ziguratais, didingais rūmais ir pramone. Ir kodėl jų tokie keisti ir mirtingi dievai, Annunaki - bendravimas su kuriais buvo šumerų civilizacijos pagrindas.
Šumerai žinojo daugybę dalykų, kurie niekaip netelpa į istorikų jiems skiriamą nišą. Paimkime bent jau žinias apie kosmosą (kurias taipogi suteikė dievai). Jie žinojo Saulės sistemos struktūrą su Saule (sfera arba Apsu) centre. Toliau buvo Merkurijus (Mummu), Venera (Lahamu), Žemė (Ki), Mėnulis (Kingu), Marsas (Lahmu), Jupiteris (Kišar), Saturnas (Anšar), Uranas (Anu), Neptūnas (Ea), Plutonas (Gaga) ir dar vienas paslaptingas dangaus kūnas vadinamas Marduku arba Nibiru. Tačiau jie suvokė ir žinojo, kad šios planetos nėra patys dievai. Ir netikėjo, kad žvaigždės danguje yra dievybės.
Jie turėjo žinias, kurių jokiomis priemonėmis negalėjo gauti. Mes sužinojome, kad Žemė apvali tik Kolumbo laikais, o kad egzistuoja Plutonas - tik XX a. Tai gal šumerų dievai nebuvo vien mitas? Pabandykime juos aptarti.
Tos esybės buvo vadinamos Annunaki (jų atitikmuo Biblijoje yra Nefilimai, kuriuos dauguma neteisingai vertė milžinais). Pagal šumerus jie į Žemę (Ki) nusileido iš dangaus. Jie atvyko kaip tyrinėtojai ir kolonizatoriai ir dar kurį laiką vis ateidavo.
Annunaki statė didingus miestus, kurie turėjo specialiąsias funkcijas. Juos valdė ir juose gyveno išimtinai tik Annunaki. Šios dievų kolonijos buvo toli nuo Eufrato tokiose slėpiningose vietose kaip Magan (tikėtina, kad Egipto žemėje) ir Abzu (tikėtina - Pietų Afrikoje).
Šumerų požiūrį į dievus išreiškia ir Karalių knygos, kuriose jie norėjo surašyti visus ankstyvojo Šumero valdovus. Sąrašas prasideda prieštvaniniais karaliais (Larra sąrašas Nr.1). Jame yra 8-i Annunaki valdę 5-se miestuose. Jų valdymo laikotarpiai matuojami laiko vienetais, kurie vadinami sar. Visuose kituose sąrašuose - įprastiniai metai. O sar yra laiko tarpas reikalingas Annunaki dangiškajai buveinei apsisukti apie savo (mūsų?) Saulę. Sar lygus 3600 metų (kai kas mano, kad 2160).
Greitas redagavimas
Blue Cougar
Parašytas: 2008 04 05, 7:55 pm
LankytojasPranešimai: 2
99.80 Lt
Aš girdėjau apie tą planetą, bet netikiu, kad čia bus tie uraganai ir visokie kitokie veiksmai.... Ta kur parašiai aprašyma, man atrodo tu nukopinai nuo filmo (neprisimenu pavadinimo), ten rode kai sustojo žemė suktis, ir prasidejo tornadai ir visokie baeriai...tada jie gavo grežtis į patį žemės centra....
Aišku nesupyk, aš tik taip savo nuomonę parašiau
Greitas redagavimas
Monika ;DDD
Parašytas: 2008 04 12, 5:20 pm
LankytojasPranešimai: 12
294.30 Lt
Likau labai sukrėsta....
ištikruju nelabai turbut kreipčiau dėmesį jeigu tai nebūtu žinoma šumerų ir šių laikų mokslininkų...
tačiau , kad ir ka bedarytume to neišvengsime..jei tai tikrai egzistuoja..
Greitas redagavimas
awshree
Parašytas: 2008 04 14, 7:05 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 283
13116.90 Lt
db kazkaip susimasciau, o kodel sumerai nieko nerase apie gravitacijos pasikeitima cunamius,tornadus ir pan? tai gal nk ir mum nebus.....tikekimes...
Greitas redagavimas
SenderiS
Parašytas: 2008 04 14, 9:13 pm
®espectAmžius: 19Pranešimai: 966
34781.90 Lt
mažiau jaudintis dėl mirties, žavėtis ja, juk prieš akis gy-ve-ni-mas!
Greitas redagavimas
randy
Parašytas: 2008 04 15, 1:26 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 161
2750.80 Lt
SenderiS rašo:
mažiau jaudintis dėl mirties, žavėtis ja, juk prieš akis gy-ve-ni-mas!
Nu žinai, jei kelis metelius vadini gyvenimu.. Kai kurie nespėtų net mokyklos baigti.
Greitas redagavimas
Kyborgas123
Parašytas: 2008 04 15, 6:58 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 239
8978.50 Lt
Nu jo... Db tingiu skaičiuot bet aš tikriausiai nebaigsiu...
Greitas redagavimas
SenderiS
Parašytas: 2008 04 15, 11:13 pm
®espectAmžius: 19Pranešimai: 966
34781.90 Lt
nebūkim fanatikais, gerai
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2008 04 15, 11:24 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33036.50 Lt
Ak, mieliausieji jūs mano, ( ) nepergyvenkit dėl tos pabaigos, koks skirumas kada mirt? Rūpinkitės, kad dabar laimingi būtumėt.
Greitas redagavimas
Kyborgas123
Parašytas: 2008 04 16, 12:29 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 239
8978.50 Lt
guste992 rašo:
Ak, mieliausieji jūs mano, ( ) nepergyvenkit dėl tos pabaigos, koks skirumas kada mirt? Rūpinkitės, kad dabar laimingi būtumėt.
Skirtumas labai didelis. Juk geriau būtų pagyvent dar kokių 60 metų negu 6 Ir aš norėčiau numirti ne nuo kokios nors audros ar pasaulio pabaigos, o nuo natūralios senatvės.
Greitas redagavimas
Gretutte
Parašytas: 2008 04 16, 1:38 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 846
22435.20 Lt
Šiaip labai jau dažnai tos pasaulio pabaigos pranašaujamos... Na gal kada nors taip ir nutiks, bet abejoju ar po 5 metų... Juk jau 2000 m. turėjo įvykt pasaulio pabaiga ir taip kartojosi tos datos... Juokas mane iš tokių situacijų ima
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2008 04 16, 6:16 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33036.50 Lt
Kyborgas123 rašo:
guste992 rašo:
Skirtumas labai didelis. Juk geriau būtų pagyvent dar kokių 60 metų negu 6 Ir aš norėčiau numirti ne nuo kokios nors audros ar pasaulio pabaigos, o nuo natūralios senatvės.
Bet tu tikriausiai nė nespėsi pajust tos pasaulio pabaigos. Tiesiog tai įvyks ir tiek. Tu nė nesuvoksi kad tai įvyko. Ir tau bus visiškai jokio skirtumo tada. (na ar bent jau aš kažkaip panašiai įsivaizduoju)
O jei dabar dėl tos pabaigos pergyvensi vargu ar ką nors pakeisi, tik gadinsi sau ir kitien nuotaiką. Keliauk pas draugus vietoj bandymo man įrodyt kad aš neteisi.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume