Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Mistika  ~  Nibiru planeta. 2012 m.

Canderella
Parašytas: 2008 04 01, 7:26 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Pranešimai: 730

Na bus ta pasaulio pabaiga.
Ir niekur nepabėgsim , Brangieji.
Žinoma, nenoriu nei kad ji būtų po penkių , dešimties ar dar kiek tai metų..
Bet čia spėliok nespėliojęs...Nei nuspėsi, nei ką pakeisi..

Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas

15368.30 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
awshree
Parašytas: 2008 04 01, 10:57 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 283

13116.90 Lt

jo geriausia patiket posakiu "po manes nors ir tvanas" Rolling Eyes Sunglasses

Reivė
Parašytas: 2008 04 03, 7:12 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1465

34430.90 Lt

Daugiau informacijos apie Nibirų planetą(planetą X) rasite čia:http://edraugas.com/nibiru/?page_id=15

juggler
Parašytas: 2008 04 04, 3:42 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 14 Pranešimai: 110

3433.00 Lt

1982 NASA oficialiai patvirtino apie Nibiru planetos egzistavimo galimybę. Jau kitais metais IRAS (infraraudonųjų spindulių astronominis palydovas) erdvės gelmėse Oriono žvaigždės kryptimi “užčiuopė” didelį paslaptingą kūną.

Tačiau mus “gerokai” aplenkė šumerai, kurie jau begalo senai žinojo apie Nibiru (Planet X).
Šumerų paslaptys

Kas buvo tie žmonės, kurie prie Eufrato statė (arba perstatė, kaip patys užrašė) savuosius miestus. Iš kur jie atėjo (nes pasirodė regione staiga) ir įkūrė didingą civilizaciją su mokyklomis, laiptuotais ziguratais, didingais rūmais ir “pramone”. Ir kodėl jų tokie keisti ir “mirtingi dievai, Annunaki - bendravimas su kuriais buvo šumerų civilizacijos pagrindas.

Šumerai žinojo daugybę dalykų, kurie niekaip netelpa į istorikų jiems skiriamą nišą. Paimkime bent jau žinias apie kosmosą (kurias taipogi suteikė “dievai”). Jie žinojo Saulės sistemos struktūrą su Saule (sfera arba Apsu) centre. Toliau buvo Merkurijus (Mummu), Venera (Lahamu), Žemė (Ki), Mėnulis (Kingu), Marsas (Lahmu), Jupiteris (Kišar), Saturnas (Anšar), Uranas (Anu), Neptūnas (Ea), Plutonas (Gaga) ir dar vienas paslaptingas dangaus kūnas vadinamas Marduku arba Nibiru. Tačiau jie suvokė ir žinojo, kad šios planetos nėra patys dievai. Ir netikėjo, kad žvaigždės danguje yra dievybės.

Jie turėjo žinias, kurių jokiomis priemonėmis negalėjo gauti. Mes sužinojome, kad Žemė apvali tik Kolumbo laikais, o kad egzistuoja Plutonas - tik XX a. Tai gal šumerų dievai nebuvo vien mitas? Pabandykime juos aptarti.

Tos esybės buvo vadinamos Annunaki (jų atitikmuo Biblijoje yra Nefilimai, kuriuos dauguma neteisingai vertė “milžinais”). Pagal šumerus jie į Žemę (Ki) nusileido iš “dangaus”. Jie atvyko kaip tyrinėtojai ir kolonizatoriai… ir dar kurį laiką vis ateidavo.

Annunaki statė didingus miestus, kurie turėjo specialiąsias funkcijas. Juos valdė ir juose gyveno išimtinai tik Annunaki. Šios dievų “kolonijos” buvo toli nuo Eufrato tokiose slėpiningose vietose kaip Magan (tikėtina, kad Egipto žemėje) ir Abzu (tikėtina - Pietų Afrikoje).

Šumerų požiūrį į dievus išreiškia ir “Karalių knygos”, kuriose jie norėjo surašyti visus ankstyvojo Šumero valdovus. Sąrašas prasideda prieštvaniniais karaliais (Larra sąrašas Nr.1). Jame yra 8-i Annunaki valdę 5-se miestuose. Jų valdymo laikotarpiai matuojami laiko vienetais, kurie vadinami “sar”. Visuose kituose sąrašuose - įprastiniai metai. O “sar” yra laiko tarpas reikalingas Annunaki “dangiškajai buveinei” apsisukti apie savo (mūsų?) Saulę. “Sar” lygus 3600 metų (kai kas mano, kad 2160).

Blue Cougar
Parašytas: 2008 04 05, 7:55 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 2

99.80 Lt

Aš girdėjau apie tą planetą, bet netikiu, kad čia bus tie uraganai ir visokie kitokie veiksmai.... Ta kur parašiai aprašyma, man atrodo tu nukopinai nuo filmo (neprisimenu pavadinimo), ten rode kai sustojo žemė suktis, ir prasidejo tornadai ir visokie baeriai...tada jie gavo grežtis į patį žemės centra.... Very Happy Very Happy

Aišku nesupyk, aš tik taip savo nuomonę parašiau Smile

Monika ;DDD
Parašytas: 2008 04 12, 5:20 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 12

294.30 Lt

Likau labai sukrėsta....
ištikruju nelabai turbut kreipčiau dėmesį jeigu tai nebūtu žinoma šumerų ir šių laikų mokslininkų...
tačiau , kad ir ka bedarytume to neišvengsime..jei tai tikrai egzistuoja.. Sad

awshree
Parašytas: 2008 04 14, 7:05 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 17 Pranešimai: 283

13116.90 Lt

db kazkaip susimasciau, o kodel sumerai nieko nerase apie gravitacijos pasikeitima cunamius,tornadus ir pan? tai gal nk ir mum nebus.....tikekimes... Rolling Eyes

SenderiS
Parašytas: 2008 04 14, 9:13 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 19 Pranešimai: 966

34781.90 Lt

mažiau jaudintis dėl mirties, žavėtis ja, juk prieš akis gy-ve-ni-mas! Smile

randy
Parašytas: 2008 04 15, 1:26 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Pranešimai: 161

2750.80 Lt

SenderiS rašo:
mažiau jaudintis dėl mirties, žavėtis ja, juk prieš akis gy-ve-ni-mas! Smile
Nu žinai, jei kelis metelius vadini gyvenimu.. Kai kurie nespėtų net mokyklos baigti.

Kyborgas123
Parašytas: 2008 04 15, 6:58 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 239

8978.50 Lt

Nu jo... Db tingiu skaičiuot bet aš tikriausiai nebaigsiu...

SenderiS
Parašytas: 2008 04 15, 11:13 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 19 Pranešimai: 966

34781.90 Lt

nebūkim fanatikais, gerai Wink

guste992
Parašytas: 2008 04 15, 11:24 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1093

33036.50 Lt

Ak, mieliausieji jūs mano, ( Very Happy) nepergyvenkit dėl tos pabaigos, koks skirumas kada mirt? Rūpinkitės, kad dabar laimingi būtumėt.

Kyborgas123
Parašytas: 2008 04 16, 12:29 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 13 Pranešimai: 239

8978.50 Lt

guste992 rašo:
Ak, mieliausieji jūs mano, ( Very Happy) nepergyvenkit dėl tos pabaigos, koks skirumas kada mirt? Rūpinkitės, kad dabar laimingi būtumėt.
Skirtumas labai didelis. Juk geriau būtų pagyvent dar kokių 60 metų negu 6 Wink Ir aš norėčiau numirti ne nuo kokios nors audros ar pasaulio pabaigos, o nuo natūralios senatvės. Sad

Gretutte
Parašytas: 2008 04 16, 1:38 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 14 Pranešimai: 846

22435.20 Lt

Šiaip labai jau dažnai tos pasaulio pabaigos pranašaujamos... Na gal kada nors taip ir nutiks, bet abejoju ar po 5 metų... Very Happy Juk jau 2000 m. turėjo įvykt pasaulio pabaiga ir taip kartojosi tos datos... Juokas mane iš tokių situacijų ima Bedantis

guste992
Parašytas: 2008 04 16, 6:16 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 16 Pranešimai: 1093

33036.50 Lt

Kyborgas123 rašo:
guste992 rašo:
Skirtumas labai didelis. Juk geriau būtų pagyvent dar kokių 60 metų negu 6 Wink Ir aš norėčiau numirti ne nuo kokios nors audros ar pasaulio pabaigos, o nuo natūralios senatvės. Sad

Bet tu tikriausiai nė nespėsi pajust tos pasaulio pabaigos. Tiesiog tai įvyks ir tiek. Tu nė nesuvoksi kad tai įvyko. Ir tau bus visiškai jokio skirtumo tada. (na ar bent jau aš kažkaip panašiai įsivaizduoju)
O jei dabar dėl tos pabaigos pergyvensi vargu ar ką nors pakeisi, tik gadinsi sau ir kitien nuotaiką. Keliauk pas draugus vietoj bandymo man įrodyt kad aš neteisi. Very Happy

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 611
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt