Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Mistika  ~  Nibiru planeta. 2012 m.

nightshadow
Parašytas: 2008 10 03, 5:52 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 15 Pranešimai: 466

Dareli, tu biškį mažiau aiškink;D
jei 27 puslapius pridiskutavo, tai vadinasi įdomu apie nibiru visiems kalbėtVery Happy
o jei tau tie, tarkim nusišnekėjimai, varo vėžį - paprasčiausiai neskaityk;D

Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas

16007.46 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
King
Parašytas: 2008 10 03, 9:54 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 16 Pranešimai: 28

457.10 Lt

.. galiu wisiems pasakyti kas tiki situ BRUDU!!! taj wa. Tikiu as taip pat situ brudu bet zinot ka? jis man tajp pat waro wezi ar znot del ko? galbut mane ne tiek zinios apie nibiru kiek kasdienis Š.... privede prie to kad gulejau lowoje ir net negalejau pajudeti taj intensywus mastymas bej stengimasis suwokti gywenima.. galiu pasakyti kad suwokti gywenima nymanoma..sunku suprast ka as rasau bt..aj. ziurekit zmones kurie tikit nibiru. as dauk daugiau apie juos zinau nej jus galit suvokti taj gi.. neswarbu.. patarimas kad nebutu tajp kaip man.. nes taj prasideda nuo depresijos o gali bajktis mirtimi.. sakau gal ir newisi supras ka as noriu pasakyti bet px.. tiesiog sakau neygrimskit y taj.. o db ysiwajzduokit kad jus jau pragywenot tuos 2012 metus ir miret. bet gaunat keturis metus atgal gywenti. ka jus darytumet? as jums pasakysiu jus stenktumetes nesukti tos galwos. butent ta as jum ir noriu pasakyti kad mum nereikia sukti galwos mum reikia gywenti dziaugtis myleti ir pan. jejgu jus galwosit teorija kaip isgywenti sia katstrofa taj ex jus esat bewiltiski.. taj neymanoma.. kas supras tas "mes tik vergai".. gywenkit lyg jau taj butumet nugywene niuriai kaip db gywenot sugdami galwas apie wisokias nibiru ir lyg db gryze atgal 4 metus IR ZMONES DB MES PASIAUSKIM! Laughing ir ner ko liudet kaip bus tajp dejau as ant tos nibiru wiena kart atsitrenke kita kart sustabdo wliau ir jiem atsirugs as tikraj situo uztikrintas Laughing lai uzsiknis! Gyvenkit laimingai ir bukit nuosirdus Smile tiesiog nekomentuokite manes. nereikia. manau kad reik mum wisiem ismokt mylet ir dziauktis gywenimu kury man labiau noris wdinti klaida.. skausmas, meile bei wisi kiti blogi ir geri dalykai yra wisa wisuma.. visata.. mes turim wiska.. viska.. dziaukimes atejs ta diena.. ateis nibiru.. ar znot ka as ta diena darysiu? ta tiksliau sawaite? ogi gersiu gersiu juodaj ir mylesiu sy pasauly kurio gal but neteksiu.. myliu wiska kas padeta sioje zemej.. myliu.. as nusprendes dziauktis ir niekur nesitraukt nesislapstyti.. as.. as niekas..

Jell.
Parašytas: 2008 10 04, 9:59 am Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 12 Pranešimai: 75

1850.40 Lt

Įdomus pamąstymas.

KaWi
Parašytas: 2008 10 04, 1:39 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 10 Pranešimai: 1466

4329.91 Lt

sakau gal ir newisi supras ka as noriu pasakyti bet px.. čia tavo žodžiai king nu tiesa sakei nevisi supras aš kelis askinius iš teksto supratu jei taip moksliškai rašai tai gal lietuviškai rašyk bet šiaip ar taip manęs neitikinot

EnameL
Parašytas: 2008 10 04, 1:46 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 5910

4014.64 Lt

King rašo:
.. galiu wisiems pasakyti kas tiki situ BRUDU!!! taj wa.

Pusę nesupratau dėl tų "j" raidžių ten kur nereik.
Rimtai užkniso tie jūsų imantrūs rašimai, juodai!
Noriu kaip normalus žmogus paskaityt .. Nia.. Turi primakaluoti visokio šdl.

mismis
Parašytas: 2008 10 04, 1:58 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 18 Pranešimai: 143

3697.99 Lt

King rašo:
Tikiu as taip pat situ brudu bet zinot ka? jis man tajp pat waro wezi ar znot del ko?

Skaičiau,bet nieko nesupratau. Minčių išdėstyti visai nemoki .

ZirguFeja
Parašytas: 2008 10 04, 3:18 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Pranešimai: 114

2881.45 Lt

Netikiu Very Happy ir ner ka pridurt Razz

ArnD
Parašytas: 2008 10 04, 4:00 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 10 Pranešimai: 861

15528.05 Lt

Išverstas king pranešimas:
.. Galiu visiems pasakyti kas tiki šituo BRUDU!!! Tai va. Tikiu aš taip pat šituo brudu bet žinot ką? jis man taip pat varo vėžį ar žinot dėl ko? Galbūt mane ne tiek žinios apie nibiru kiek kasdienis Š.... Privedė prie to kad gulėjau lovoje ir net negalėjau pajudėti.. tai intensyvus mąstymas bei stengimasis suvokti gyvenimą.. Galiu pasakyti kad suvokti gyvenimą neįmanoma..Sunku suprast ką aš rašau bet..Ai. Žiūrėkit, žmonės kurie tikit nibiru. Aš daug daugiau apie juos žinau nei jūs galit suvokti taigi.. Nesvarbu.. patarimas kad nebūtų taip kaip man.. Nes tai prasideda nuo depresijos o gali baigtis mirtimi.. Sakau gal ir nevisi supras ką aš noriu pasakyti bet px.. Tiesiog sakau neįgrimzkit į tai. O dabar įsivaizduokit kad jūs jau pragyvenot tuos 2012 metus ir mirėt. Bet gaunat keturis metus atgal gyventi. Ką jus darytumėt? Aš jums pasakysiu jūs stengtumėtės nesukti tos galvos. Būtent tą aš jums ir noriu pasakyti kad mums nereikia sukti galvos mums reikia gyventi džiaugtis mylėti ir pan. Jeigu jus galvosit teorija kaip išgyventi šią katastrofą tai jus esat beviltiški. Tai neįmanoma. Kas supras tas "mes tik vergai". Gyvenkit lyg jau tai būtumėt nugyvenę niūriai kaip dabar gyvenot sukdami galvas apie visokias nibiru ir lyg dabar grįžę atgal 4 metus.. Ir žmonės dabar mes pasiauskim! Laughing ir nėra ko liūdėt kaip bus taip. Dėjau aš ant tos nibiru viena kartą atsitrenkė, kitą kartą sustabdo vėliau ir jiems atsirūgs aš tikrai šituo užtikrintas Laughing lai užsiknis! Gyvenkit laimingai ir būkit nuoširdūs Smile tiesiog nekomentuokite manęs. Nereikia. Manau kad reik mums visiems išmokt mylėt ir džiaugtis gyvenimu kurį man labiau norisi vadinti klaida. Skausmas, meilė bei visi kiti blogi ir geri dalykai yra visa visuma.. Visata.. Mes turime viską.. Viską.. Džiaukimės ateis ta diena. Ateis nibiru. Ar žinot ką aš ta diena darysiu? Tą, tiksliau, savaitę? ogi gersiu, gersiu juodai ir mylėsiu šį pasaulį kurio gal būt neteksiu. Myliu viską, kas padėta šioje žemėje.. Myliu.. Aš nusprendęs džiaugtis ir niekur nesitraukti, nesislapstyti.. Aš.. aš niekas..
Buvo smagu taisyt Very Happy

KaWi
Parašytas: 2008 10 04, 4:17 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 10 Pranešimai: 1466

4329.91 Lt

o va dabar viską supratau ir buvo malonu skaityti Very Happy

Dareli's
Parašytas: 2008 10 04, 5:23 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 251

4256.50 Lt

nightshadow rašo:
Dareli, tu biškį mažiau aiškink;D
jei 27 puslapius pridiskutavo, tai vadinasi įdomu apie nibiru visiems kalbėtVery Happy
o jei tau tie, tarkim nusišnekėjimai, varo vėžį - paprasčiausiai neskaityk;D

Aiškinsiu kiek tik mano sveikata pavilks. Bedantis Bedantis

Buldozeriukas;p
Parašytas: 2008 10 05, 12:18 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 69 Pranešimai: 1128

11342.41 Lt

atsirado mat, aiškintojas; D

pauliuzz
Parašytas: 2008 10 06, 9:30 am Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 22 Pranešimai: 15

666.50 Lt

Dareli's rašo:
Nu iš tavo čia rašymo ir mąstymo, tai nepasakučiau, kad tau 22 metai. Bet negalima sprest, vien iš kažkokių jabanų raidžių Bedantis . Bet čia pirmas įspūdis Very Happy

Aš tai is tavo raidžių turbūt pasakučiau, kad tau 15 Very Happy

eglu
Parašytas: 2008 10 06, 9:35 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 16 Pranešimai: 574

12161.91 Lt

as patikejau sia planeta bet vistiek nesamone kiek pranasaudavo kad 2001 bus pasaulio pabaiga paskui 2005 nu nieko nebuvo, o siaip ir as per astronomija mokinaausi apie nibiru planeta net keista kaip gali zeme sustoti jau dabar visokie uraganai vyksta gal kad nibiru planeta arteja ir cunamai ir taip toliau nu nezinau kas tiki tiki o kas ne tai ne cia keikvienu reikalas Laughing Laughing

King
Parašytas: 2008 10 06, 12:00 pm Atsakyti su citata
Apšilinėjantis Amžius: 16 Pranešimai: 28

457.10 Lt

Dekuj uz pataisimus ir t.t. db apie tuos tavo 2001 ir 2005 girdejei apie nostardamo pranasyste? tai va jis moksliskai bande paaiskinti apie pasaulio pabaiga. tiesiog ispranasavo su keleriu metu paklaida tai tiek.

Dareli's
Parašytas: 2008 10 06, 4:07 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 16 Pranešimai: 251

4256.50 Lt

pauliuzz rašo:
Aš tai is tavo raidžių turbūt pasakučiau, kad tau 15 Very Happy

Gerai gerai baigiam, nes čia pilam iš tuščio į kiaurą.. Ir taip pasaka be galo Very Happy

Visos datos yra GMT + 2 valandos
Puslapis 2837
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 35, 36, 37  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Imagination.lt - Photoshop pamokos, resursai, pagalba

Hey.lt