Visai neseniai pasidomėjau pasaulio pabaigom ir sužinojau, kad 2 pasaulio pabaigos turėjo šių metų gegužę ir šių metų birželį..Bent jau taip pranašavo bažnyčia;DDD
Argi nenuostabu?? Po 1 pasaulio pabaigą per mėnesį...
Tegul apsisprendzia
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas
22439.60 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Seco`ND
Parašytas: 2008 07 06, 7:49 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 316
7325.10 Lt
na as tai tikiu situo. tuo labiau kad NASA netgi taip sako. bet kaikurie sako kad mes nebutinai turim mirti.
Greitas redagavimas
Dareli's
Parašytas: 2008 07 06, 11:59 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 15Pranešimai: 175
2849.20 Lt
Bet tai jūs pagalvokit. Ta X planet praskrenda pro saulės sistemos planetas, paukščių taką. Ir nieko jom nepadaro nesusiduria. O tik atrodo, kad Žemė būtų vienas taikinys ir viskas. Išpūstas burbulas čia ir tiek.
Greitas redagavimas
ultimatex
Parašytas: 2008 07 06, 12:44 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 19Pranešimai: 156
6283.20 Lt
nu kazkaip skeptiskai ziurau i tai
pagal pirma posta tai ta nibiru jau turejo neviena kart praskristi salia zemes, ir sukelti visokias katastrofas ir sunaikinti viskas kas gyva, bet kazkodel zeme pilna paciu ivairiausiu gyvybes formu poto raset kad is tos planetos atskrenda ateiviai ir kasa cia auksa ramiai, o tai priestarauja pirmam postui, kaip jie cia galetu kasti aukssa kai zemes drebejimai ,cunamiai.. nuolatos vyksta, o dar kurti naujas gyvybes formas, kai toji nibiru viska sunaikino
tad sugalvokit geresni pasaulio pabaigos plana
o jei tarsim kad gyvybe atsirado pries 3,6 milijardo metu tai nibiru ja sunaikino 1000000 kartu, ar bent zeme tiek kartu tureju but sunaikinta o ji dar tebesisuka
Paskutinį kartą redagavo ultimatex, 2008 07 07, 8:47 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
elinutea
Parašytas: 2008 07 06, 2:41 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 14Pranešimai: 49
1628.40 Lt
Katty.. rašo:
2008 Ant zemes nukris 800m skersmens asteroidas.
Rimtai??
man tai jau nukrito 800m skersmens kamuolys ant galvos
Greitas redagavimas
Wilytea
Parašytas: 2008 07 06, 5:00 pm
ApšilinėjantisAmžius: 14Pranešimai: 20
709.70 Lt
Hmm.. na anksčiau aš taip pat domėjausi šiais dalykais, bet kažkodėl tai nemanau,kad taip ir nutiks..Juk ir anksčiau visi daug kalbėjo apie tai, ir apie visas tas pasaulio pabaigas. Visai kaip ir dabar. Vieni tiki, kiti ne.
Aš asmeniškai netikiu tuo.
Kiekvieno nuomone vis kitokia.
Greitas redagavimas
adzziux
Parašytas: 2008 07 07, 7:42 pm
ApšilinėjantisPranešimai: 13
428.00 Lt
kaip norit tikekit bet as dabar 100% isitikinau kad ce nesamone nes ce pries kelias dienas lb anksti ryte per radija snekejo kad jau atsigirdi is zmoniu apie ta nibiru ir mokslininkai paneige patys snekejo kad ce nesamone yra [/u]
Greitas redagavimas
Neeiline
Parašytas: 2008 07 07, 8:18 pm
Forumo gyventojasAmžius: 17Pranešimai: 763
17548.40 Lt
Mane tai gasdina tokie dalykai,jeigu visa tai vyktu is tikruju,turbut sirdis sustotu man.Bet kaip rasoma,niekas neskelbia,bet internetas prirasytas apie tai.
Greitas redagavimas
zvyriete
Parašytas: 2008 07 07, 8:23 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 4586
26433.60 Lt
Xa xa. Fake fake. Bullshit. Va jums planeta tuoj pusę žemės ašies nuneš. Norėtumėt. Eilinė nesąmonė. Jūsų fantazijos ir sapnai. Galit toliau ramiai gyvent
O taip čia tipo visi kalnai ir visa kita spėja atgyt per 3600 metų? Nesamonė čia yra... Ir šiaip NASA neskelbtų ~4 metais anksčiau apie pasaulio pabaigą. Jeigu NASA pradėtų skelbt visokias katastrofas daug anksčiau, tai žmonės mirtų ne nuo visokių Nibirų ir t.t. o nuo panikos...
Greitas redagavimas
ZmC3R
Parašytas: 2008 07 11, 10:27 pm
LankytojasPranešimai: 2
100.50 Lt
wa prisiregstravau del baiko uzejau ir t.t. tai paskaidykit apie Nikola Tesla, Tunguskos metiorita...nikola tesla galejo rankose laikyti elektros kamuolius ir nuslave sibire 400km spinduliu wiska ir mokslininkai sako "tai tikrai ne meteoritas ir man kaip mokslininkui neaisku kaip galejo sudegti medziu saknys", kas galvoja kad ten meteoritas laikomas didziausiu idijotu...daugiausiai zmoniu mano kad tai padare Nikola Tesla...jis keliem zmonem sake neplaukt su titaniku nes jis nuskes nuo laivo atsitrenkimo i ledkalni...jis apstrakciai maste taigi apie toki dalyka butu pagalwojas...NIBIRU NERA!!!
yawn... kiek jūs dar galit aptarinėti šiuos dalykus???... Net man jau atsibodo ginti savo nuomonę šitoj skilty. Palikit žmonės rammybėje jūs Ufo fanatikai. Arba jūs pajūsit stiprią skeptiko nuomonę, . muchacha
Paskutinį kartą redagavo Nightlord, 2008 07 17, 1:49 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
ReNZoR
Parašytas: 2008 07 16, 10:42 pm
LankytojasPranešimai: 2
94.40 Lt
ko lendi y sita skilty jai tau neydomu Man visada patiko toki dalykai ir as uzsuksiu visada paziuret kitu nuomones
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume