Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Mistika  ~  Nibiru planeta. 2012 m.

dziakas
Parašytas: 2008 05 18, 11:35 pm Atsakyti su citata
Lankytojas Pranešimai: 9

Noriu dar pasikalbet apie ta zmogu kuris labai gerai ismano biologija Wink Kas liecia kate ir tigra tai taip as sutinku tu paimk geriau vadoveli ir pasiziurek kaip kate ir tikgras atrode tarkim pries kokius 300 tukst. metu nemanau kad taip abi rusys, kad ir giminingos, bet buvo skirtingos.Taciau tu paimk bezdziones ir zmogu tai bezdziones nepakito, o is ju kaskokiu tai stebuklingu budu issivyste zmogus Smile Va tau ir paaiskinimas Wink

Linksmas.net
Parašytas: Mistika > Nibiru planeta. 2012 m.
Reklamukas

241.00 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
Nightlord
Parašytas: 2008 05 19, 4:18 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 191

4323.20 Lt

http://www.technologijos.lt/archyvas/visu_straipsniu_nuotraukos/gamta-foto/kaciu_evoliucija/katinu_seimos_medis.JPG Tadadam ( 20 th century opening melody)

Esu įsitikinęs, kad žmogaus ir beždžionės evoliucijos raida turi panašią strukturą.

P.S.: aš tik atsiminiau kas buvo vadovėly parašyta, iš tikrųjų aš nieko neišmanau biologijoj...

dziakas
Parašytas: 2008 05 19, 6:33 pm Atsakyti su citata

241.00 Lt

Is mane ir nekoks biologas, bet cia nereikia giliu ziniu kad suprasti kas yra kas. Beje del dabartines krizes pasalyje jus manot, kad tai financai ir ekonomikos kalte ? Smile Pabandykime apibendrinti kas liecia amerikoje tuos dangoraizius rugsejo 11 diena. Tai jokie ten binladenai nesprogdino juos. Pasak liudininku pries ta ivyki pries 2 savaites vyko remontai pervisus aukstus kale perforatoriais, kad net nu Smile O kaip manot del ko Smile Mate kada nors, kad didžiulis pastatas kurio virsuje ivyktu sprogimas susmuktu tam paciam taske. Jai netingit nuaikit i Youtube pasiziurekit kaip jie griuva sprogimai nuvilnyja zemutiniuose aukstuose ir susmunka. Dar vienas dalykas jai sakysit, kad netiesa tai. Tuo paciu metu kai atsitrenke i dangoraizius jai gerai zinot ir atsitrenke i pentagona lygiai toks pat boingas tai vat tos dalykas boingo vienas is varikliu sveria 22 tonas, o toje vietoje kur atsitrenke i pentagona ugnegesiai atvyke neredo nei vienos nuolauzos lektuvo kur lektuvas isgaravo ? Very Happy Kaip jus galvojat del ko visa sita o gi del to kad amerika labai norejo papulti i Irako, Irano tetritorijas baisus jie ten taigdariai nemanot, kad jie ten vaidina ne tik taikdarius, bet ir atlieka tyrimus. Ne viska mes zinom ir ne viska mes turim zinot, bet kas akivaizdu mes kartais nenorim suprast ir tiesiog uzsimerkiam arba tikim tai kas musu manymu yra priimtina. Visa sita del Nibiru kuriai priartejus prie zemes musu planetoje bus saugiu teritoriju kuriose mes nejausime chaoso o viena is tu vietoviu butent ir yra tos vietoves Smile Va jums ir pasaiskinimas.

Nightlord
Parašytas: 2008 05 19, 10:03 pm Atsakyti su citata

4323.20 Lt

Man rodos, kad čia jau visišką nesąmonę pasakei? Manai, kad Amerikiečiai specialiai sprogdintų savus? Nagi, čia juk ne filmas, kur bele kas gali išduot valstybę ( nebent valstybės tarnautojai )! Sklido dar gandai, kad jie sprogdino pastatą kaip tik dėl ekonominių priežasčių, nes ten yra naftos gręžinių Irake( gaunasi naftos karai ), o ne dėl religinių aspektų ir atsiradimų ten. Tu tiesog " nusiofftopinai " dziakai.

P.S.: Manau, jie pašlifuotume , su tavim galėtume kaip tik nusiųsti Amerikai įdomu filmo scenarijų ir kaip jie reaguotų į visą tai? Clap

dziakas
Parašytas: 2008 05 19, 10:31 pm Atsakyti su citata

241.00 Lt

Pasiziurek ka kalba zmones kurie protingesni manau sitoj srity abu mus kartu sudejus apie vis sita mesla kuris yra ir arteja Smile

http://www.youtube.com/watch?v=YxKjUodgi64

Jai moki EN kalba manau suprasi apie ka kalba ir ka nori pasakyt tik visa filma paziurek Wink

Ot,kad butut Jus skeptikai teisus, kad cia nesamone ta Nibiru as ir pats apsidziaukciau. Bet kuo toliau tuo labiau irodymai bado man akis nezinau jai bus chaosas tai aina sau mirt nesinori dar pakolkas.

Pagyvensim pamatysim. As palaikau ta puse, kad visa sita nesamone ir neturetu but, bet, kad faktai ir irodymai neigia mano manyma ir irodo kad tai bus va cia ir problema Sad

Nightlord
Parašytas: 2008 05 20, 7:00 pm Atsakyti su citata

4323.20 Lt

Ei duok man daugiau! Čia iškirpta versija !!!!!! O dėl video tau neturiu komnetarų. Negaliu patikėti, kad tai susiję su ATLANTIDA. Nesąmonė, nesąmonėėėė. Beje kai kas čia aiškino, kad susiduria Nibiru su musiške ir kažkiek žmonių turi išlikt? Tai jie niekaip neišgyvens, nes Žemė jau bus sunaikinta!

Žmonės! 2012 Gruodžio 1d. ( 8:00, šeštadienį ) rinkitės prie Vingio parko apsiginklavę, kuo tiktais tūrėsite ir pasiėmę šiokio tokio maisto prisijunkite prie Nightlord Sukilėlių 1-osios Žemės Gynibinės divizijos!!!

Kuo toliau, tuo beprasmiškesnė tema gaunasi, nes ir aš pradedu galvoti apie tą planetą.

dziakas
Parašytas: 2008 05 22, 6:19 pm Atsakyti su citata

241.00 Lt

Va tau dar vienas paaiskinimas Wink

http://www.youtube.com/watch?v=cbgHrUbQjZM

As nemanau kas bus sakes is mes zusim visi bet kad kaskas bus tai tikrai ir labai idomu jai mirsim tai mirsim jai ne tai ne Very Happy

O kas del atlantidos tai nejuokinga cia visai rimtai.

http://www.youtube.com/watch?v=apmauELDyfc&feature=related

Va dar tau info.

Paziurek ka kalba mokslininkai istorikai astronomai apie visa sita Wink

http://www.youtube.com/watch?v=HxAvPFw1E2w&feature=related

Dar jei nori dar galiu duot cia ne seip sau issimaste zmones.

dar http://www.youtube.com/watch?v=VvU6wG551Is

VA TAU IRODYMAS DEL RUGSEJO 11 JAV IVYKIU DVYNIU SPROGIMO
http://www.youtube.com/watch?v=ypX4slrBVm0

Jai dar reikia irodymu sakyk pateiksiu netingesiu paieskosiu Wink

Nightlord
Parašytas: 2008 05 22, 7:12 pm Atsakyti su citata

4323.20 Lt

Žmogau taigi čia scifi Va taip. Jie bet ką padarytų, kad gautų pinigų. Parinko fanatikus ir šiaip kažkoius žmonės, sumokėjo jiems, kad kalbėtų apie populiarią temą ir viskas.

Beje, kas tikit Nibiru planeta, filmą, kuris vakar pasirodė ir gan žinomas ( naujausią ) Laughing

Tada suprasit viską.

Aš asmeniškai manau, kad tie mokslininkai jau per toli nuėjo. Ir kodėl gi dar sukasi pasaulis?

Na, o jeigu jie tikrai pasirodys, tai nemanau, kad apsidžiaugs mano įniršiu Very Happy aš tolerantiškas, bet tikrai ne " dieviškoms būtybėms ".

Ir dar įdėjo Gregorian garso takelį, tai čia aišku kaip dieną.

Shammas
Parašytas: 2008 05 22, 8:55 pm Atsakyti su citata
VIP Pranešimai: 196

26303.59 Lt

O tas video dėl Rugsėjo 11 d. atakos tai labai įtikinamas.
Niekada neabejojau, kad vienokio ar kitokio mąsto konspiracijos vistiek vyksta, ypač tokioje galingoje valstybėje kaip JAV.

Nightlord
Parašytas: 2008 05 22, 9:07 pm Atsakyti su citata

4323.20 Lt

sąmokslas yra sąmokslas nieko čia nepadarysi, bet, kad tarpgalaktinis, tai jau tikrai toks negali būti.

dziakas
Parašytas: 2008 05 23, 4:48 pm Atsakyti su citata

241.00 Lt

Tarpgalaktinis gerai pasakyta smagu su jumis diskutuoti Wink

Dar keletas idomiu Video.

http://www.youtube.com/watch?v=U-3RLx_4Y5Y

Niekas jums nesako, kad tai yra tiesa niekas nesako, kad tai melas, bet galiu pasakyt kažkas vyksta, bet ne viska mes žinom. Aisq zmones linke prisigalvoti nebutu dalyku ir tiketi tais dalykais kurie yra paistalai. Kas susija su sia planeta tai dalis faktu yra gerokai pagrazinti ir ispusti kartais net kelia juoka taciau didele dalis yra tiesos. Zmones tiki tik tuom ka mato, o ko nemato bando isivaizduot kiekvieno vaizduote skirtinga taciau kur yra faktai tai yra faktai Wink

mixiux
Parašytas: 2008 05 28, 5:54 pm Atsakyti su citata
Dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 76

2384.50 Lt

Šiaip aš irgi manau kad tai nesamonė nes vis tiek yra tų pranašyščių labai, labai daug o išsipildo iš jų gal 1 iš 1000 per metus... nors šiaip kas galį žinot bus kaip bus.

Nightlord
Parašytas: 2008 05 28, 6:46 pm Atsakyti su citata

4323.20 Lt

Nesąmonėėėės, nebus jokios Nibiru planetos, nebus nefilimų, nebus invazijos, jei ji turi būti ir nebus išprotėjusių, fanatikų viršus NEBUS !!!

Ai, bet kokiu atveju, vis tiek reiktų ruoštis tokiam atvejui... NES TIKRAI NEBŪSIU JŲ IŠTIKIMAS VERGAS , tfū!

zvyriete
Parašytas: 2008 05 28, 7:12 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 4586

26405.60 Lt

Taigi čia dar vienas žmonijos bauginimas. Nieko čia nėra. Very Happy Very Happy Very Happy

Sako
Parašytas: 2008 05 28, 8:16 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 13 Pranešimai: 1807

26373.00 Lt

NASA oficialiai paneigė, kad egzistuoja tokia planeta
http://impact.arc.nasa.gov/news_detail.cfm?ID=125
Ir jus dar tikit? Very Happy Juokinat.

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 821
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 19, 20, 21  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume