na vasara nesidažau visiškai, nebent kur vakare išeinu, nes oda nuo jo labai pavargsta. na o po vasaros naudoju tušą, ružą ir kokį blizgesį, dar nueinu kartais i soliariumą
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.
Reklamukas
1246.18 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
Believer
Parašytas: 2008 08 13, 9:47 am
Svečias
1.00 Lt
Naudoju tik tušą ir drėkinamajį kremą
Greitas redagavimas
dreamland
Parašytas: 2008 08 13, 9:53 am
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 489
14129.26 Lt
As dazaus tik blakstienas..Daugiau man nieko nereikia..O ryskiu spuogu pas mane ant veido nera,nes tepu veida valymo priemone,kuri labai veiksminga,bent jau man...
Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 08 13, 10:09 am
®espectAmžius: 12Pranešimai: 1289
20394.09 Lt
Naudoju tik priemones nuo spuogų, retkarčiais maskuojamąjį pieštuką ir lūpų balzamą. :]
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 08 14, 12:26 pm
Patyręs forumietisAmžius: 14Pranešimai: 582
13967.13 Lt
Chemi. rašo:
vykmantiki rašo:
siaip einu i soliariuma.. anksciau tepdavau savaiminio idegio krema.. bet nepatiko man jis.. kaip murzina vaiksciodavau.. blakstienas dazau kai noriu.. bet tingiu dazniausiai.. na buna dienu kai pasidazau blakstienas ir dar su piestuku akis paryskinu.. bet lb retai nes nera tam laiko ir tingiu... naudoju tuos sveitiklius, prausiklius.. kremus nuo sausejimo.. nes lb sauseja oda.. ir viskas. o lupas su eucerinu ir viskas...
OMFG,galima į soliariumą nuo 14? O.x pas mus, Vilniuj, thnx god, tik nuo 18 :>> (bent jau tuose normaliuose.)
o šiaip dėl to gero makiažo ir negražų moterų, tai visiška nesąmonė.kuo daugiau dažaisi,tuo žiauriau, aš taip manau, nebengt moki profesionaliai tai daryt. :> o moterų yra negražių, ir nieko čia nepadarysi, jokie "išorė nesvarbi, svarbu vidinis grožis" (ką dažnai sako berniukai, norintys patikti mergaitėms{: ) neapgina nuo negražių moterų.
Kaip ir vyrų.
anksciau budavo nuostata, kad nuo 14m., dabar jau nelabai kreipia demesi, o as dar kai 17 gyvai atrodau, tj laisvai mane prileidzia..;}} bet dbr jau lb seniai buvau, tik geguzes menesi, deginuos naturalioj saulytej..
Greitas redagavimas
Just3
Parašytas: 2008 08 14, 12:27 pm
®espectAmžius: 13Pranešimai: 1152
26226.16 Lt
vykmantiki rašo:
Chemi. rašo:
vykmantiki rašo:
siaip einu i soliariuma.. anksciau tepdavau savaiminio idegio krema.. bet nepatiko man jis.. kaip murzina vaiksciodavau.. blakstienas dazau kai noriu.. bet tingiu dazniausiai.. na buna dienu kai pasidazau blakstienas ir dar su piestuku akis paryskinu.. bet lb retai nes nera tam laiko ir tingiu... naudoju tuos sveitiklius, prausiklius.. kremus nuo sausejimo.. nes lb sauseja oda.. ir viskas. o lupas su eucerinu ir viskas...
OMFG,galima į soliariumą nuo 14? O.x pas mus, Vilniuj, thnx god, tik nuo 18 :>> (bent jau tuose normaliuose.)
o šiaip dėl to gero makiažo ir negražų moterų, tai visiška nesąmonė.kuo daugiau dažaisi,tuo žiauriau, aš taip manau, nebengt moki profesionaliai tai daryt. :> o moterų yra negražių, ir nieko čia nepadarysi, jokie "išorė nesvarbi, svarbu vidinis grožis" (ką dažnai sako berniukai, norintys patikti mergaitėms{: ) neapgina nuo negražių moterų.
Kaip ir vyrų.
anksciau budavo nuostata, kad nuo 14m., dabar jau nelabai kreipia demesi, o as dar kai 17 gyvai atrodau, tj laisvai mane prileidzia..;}} bet dbr jau lb seniai buvau, tik geguzes menesi, deginuos naturalioj saulytej..
Ooo. Nuskilo tau. :}
Greitas redagavimas
julyteea
Parašytas: 2008 08 14, 12:31 pm
Patyręs forumietisAmžius: 14Pranešimai: 396
8952.05 Lt
Aš pati nesidažau, nu nebent būna ten koks gimtadienis ar pan, ir tai tik bespalviu tušu blakstienas ir lūpų blizgesiu lūpas. Mano didžiausias makiažas.
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 08 14, 12:39 pm
13967.13 Lt
Just3--> ai, kad kazinau.. kai geriausiai susipazinau su 25m antros kartos pusbroliu, kalbejom apie darba studijas ir pan.. sako, o tu kur studijuoji, ar dar gal 12 klase baigineji.. man akys issprogo.. sakau tik 9toke busiu..
Greitas redagavimas
Montclair
Parašytas: 2008 08 14, 4:00 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 22Pranešimai: 223
12620.00 Lt
Yra dieninis makiažas ir vakarinis(pobūviai, visokie ten vakarai, vakarėliai). Dieną manau pakanka subtiliai padažyti blakstienas, lūpas, keli štrichai pudros, kuri nekrenta niekam į akis, o tik pašvelnina veido odą. Ir tai ne visoms šito reikia, daugelio veido oda, kaip "kūdikių", tai tos "košės" iš vis nereikia. Turint problematišką veido odą(spuogeliai) visiškai nepatartina naudoti krem-pudras. Nors kažkiek ir slepia tuos negražumus, tačiau rezultate užkemša odos poras ir sudaro dar palankesnes sąlygas uždegimų vystymuisi.
Vakarinį makiažą galima daryti intensyvesnį, bet irgi su saiku. Jei nežinome, koks apšvietimas vyraus patalpoje, geriau nepersistengti. Pvz. būsite salėje, kur visas apšvietimas-dieninių lempų šviesa, tai jau klaidos ir perteklius dažų nei jūsų nei kitų nedžiugins.
Manau žinant visus savo pliusus ir minusus galima sėkmingai suteikti žavesio, susijusio su veidu.
Manau nėra negražių moterų, jos juk vistiek kažkam patinka, jeigu man nepatinka. Tik štai su ta makiažo kultūra, kai kam nesiseka.
Greitas redagavimas
Chemi.
Parašytas: 2008 08 14, 4:37 pm
®espectAmžius: 9Pranešimai: 1746
25398.36 Lt
Just3 rašo:
vykmantiki rašo:
Chemi. rašo:
vykmantiki rašo:
Kaip ir vyrų.
Ooo. Nuskilo tau. :}
O koks čia "nuskilimas" savo odą kankint? {:
Greitas redagavimas
Gin
Parašytas: 2008 08 14, 4:56 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 263
1246.18 Lt
gal ji uzsiema sadomazochizmu
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 08 14, 5:58 pm
13967.13 Lt
kas tai..?;d mano oda yra mano pacios reikalas..;}}
Greitas redagavimas
selin3000
Parašytas: 2008 08 14, 6:30 pm
Patyręs forumietisAmžius: 15Pranešimai: 408
8748.37 Lt
Del soliariumu- gerai, kai ne per daug.
O del savaiminio idegio kremu (chi chi)- kai prisitepa mergina atrodo kad morku sultyse issimaudzius. Jau geriau baltai buti negu oranzinei
Greitas redagavimas
Chemi.
Parašytas: 2008 08 14, 6:34 pm
®espectAmžius: 9Pranešimai: 1746
25398.36 Lt
Arba kaip morka, arba kaip sudegęs pagrandukas-sausainiukas.: )
Greitas redagavimas
kvaaa
Parašytas: 2008 08 14, 6:59 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 16Pranešimai: 246
4559.49 Lt
seip nesidazau niekada, nebent buna kokie sukuosenu konkursai, kur pripiesia visko ant veido, ar seip koks helauvynas D oi pamatytumet jus mane..
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume