Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.siaip einu i soliariuma.. anksciau tepdavau savaiminio idegio krema.. bet nepatiko man jis.. kaip murzina vaiksciodavau.. blakstienas dazau kai noriu.. bet tingiu dazniausiai.. na buna dienu kai pasidazau blakstienas ir dar su piestuku akis paryskinu.. bet lb retai nes nera tam laiko ir tingiu... naudoju tuos sveitiklius, prausiklius.. kremus nuo sausejimo.. nes lb sauseja oda.. ir viskas. o lupas su eucerinu ir viskas...
![]() -------------------------------------- Rekomenduojam :) --> yra daug odos sausėjimo priežasčių.. bet man čia yra alergija.. prie alergijų temos rašiau kam alergiška esu.. ir nuo tu dalykų viskas atsieina į odą.. o skysčių patikėk daug geriu... man nuo pat vaikystės taip yra.. tai tiesio rusiškus vaistus tepu ir tiek, smirdi bet padeda.
Na nežinau, bet jei jau oda nuo vaikystės sausėja tai manau, kad būtų geriau tada išvis nesirodyti soliariume, kad dar labiau odos nesugadint
na neinu jau, kad bučiau belekai ruda.. nenoriu būti balta ir tiek.. bet vasarą jau nebeisiu.. jau pakankamai nebalta ir manau per vasarą šiek tiek įdegsiu.. na, bet su oda maždaug susitvarkau, tai manau nk baisaus nebus jei nueinu kas savaite, nors anksčiau ėjau kas antrą dieną, o be reikalo.. pagalvojau tik dbr koks pavojus gresia.
OMFG,galima į soliariumą nuo 14? O.x pas mus, Vilniuj, thnx god, tik nuo 18 :>> (bent jau tuose normaliuose.) o šiaip dėl to gero makiažo ir negražų moterų, tai visiška nesąmonė.kuo daugiau dažaisi,tuo žiauriau, aš taip manau, nebengt moki profesionaliai tai daryt. :> o moterų yra negražių, ir nieko čia nepadarysi, jokie "išorė nesvarbi, svarbu vidinis grožis" (ką dažnai sako berniukai, norintys patikti mergaitėms{: ) neapgina nuo negražių moterų. Kaip ir vyrų. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Dar nagų laką (uuoj jis čia nesiskaito
)