Pagrindinis puslapis

Autorius Pranešimas

<  Grožis ir sveikata  ~  Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.

WhiteTie
Parašytas: 2007 06 27, 6:06 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 24 Pranešimai: 420

Man ir smagu diskutuoti, aš nieko nenoriu mokyti ir nesieku kažkurios iš jūsų nuvertinti ar įžeisti.
Nebus taip, kad visos taps stilingos. Nes labai mažai žmonių, kurie kuria Lietuvos mados tradicijas. Tai dar tik pradžios pradžia.

Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.
Reklamukas

14575.70 Lt

Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.

Greitas redagavimas
PuPaUoGa
Parašytas: 2007 06 28, 12:26 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 16 Pranešimai: 286

9540.70 Lt

Nežinau, bet aš turiu puikų pavyzdį. . .

Savo mamą ir savo tetą. . . Mano mama vyresnė už tetą, bet atrodo atvirkščiai.

Nesakau, kad makiažas blogas pasirinkimas, bet juk ne kiekvieną dieną Rolling Eyes

WhiteTie
Parašytas: 2007 06 28, 11:54 am Atsakyti su citata

14575.70 Lt

Ir aš turiu daug pavyzdžių. Mano mama yra iš tų moterų, kurios į parduotuvę negali išeiti nepasidažiusios, bent blakstienos turi būti padažytos. Ir ji visada pasiekia puikaus rezultato. Juk aš ją matau visokią: tiek su makiažu, tiek be. Makiažas ją daro moteriškesnę.

Julija_as
Parašytas: 2007 07 10, 12:38 am Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 16 Pranešimai: 396

12520.75 Lt

Tai as visada pastebiu svelniai tariant nekaip pasidaziusias paneles.. Tinkas nuo viur byra...Siaip ir pati nesdazau nebent su blizgiu lubas perbraukiu ir viskas bet manau kad kas naturalu tas yra graziausia... Very Happy

Buzzi_Muo
Parašytas: 2007 07 29, 8:09 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 96 Pranešimai: 234

1840.10 Lt

WhiteTie rašo:
Čia jau kitas dalykas. Negražus veidas gali pasidaryti tiek nuo netinkamo maisto, nuo netinkamų priemoniu ir nuo to pačio nesaikingo makiažo :}

is tikruju esi neteisi nuo maisto veidas nepriklauso nu lasinuku ant zandu gali atsirasti bet spuogai, riebumas tai paauglystes reiskiniai ir nuo maisto nepriklauso

pūūūkė
Parašytas: 2007 07 29, 8:12 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 199

3894.00 Lt

nesamonė,yra negražių.pvz.visokios rūskės strazdankės be blakstienų ir antakių kaip paršai atrodo,man jos pvz.negražios,tik gal jų charakteriia geri,nžn:>

Buzzi_Muo
Parašytas: 2007 07 29, 8:16 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Amžius: 96 Pranešimai: 234

1840.10 Lt

arba as viena karta buvau parduotuvei su mama maisto apsipirkti ir ajna tokia mergaite taj pat su mama ( mergaitei mazdaug 16 ar 17)
ir tokia stambi su miniaku, kablais, trumpa maikute prisispaklevus zandus skaistalais ir juokingiausia detale kad ji juodu kosmetiniu piestuku nusipiesusi antakius( kuriu pas ja nera) Laughing nezinau gal mama jos nemato...? as tai bijociau net namie tajp vaikscioti Crying or Very sad Laughing

pūūūkė
Parašytas: 2007 07 29, 8:35 pm Atsakyti su citata
Aktyvus dalyvis Amžius: 17 Pranešimai: 199

3894.00 Lt

man tai baisu,kai 10metės dažosi ir kai vyresnės neturi skonio;> nieko nėr blogeu

WhiteTie
Parašytas: 2007 07 29, 11:39 pm Atsakyti su citata

14575.70 Lt

Aha. Tu man įrodyk. Mityba lemia daug. Kvaila manyti, kad nuo jos priklauso tik apimtys.

Fyfa
Parašytas: 2007 08 18, 5:36 pm Atsakyti su citata
Forumo gyventojas Amžius: 16 Pranešimai: 749

13372.60 Lt

šiaip tai makijažas padaro gražiasni veida, tik reikia mokėti pasidaryti .
Viena karta mieste mačiau tokia senyva moteriške gal kokiu 60metu, o akis išsidažiusi žaliais šešėliais, ryškiai raudonai išdažytom lupus...
na atrodė klaikiai, ir man noras visas dingo dažytis...

agniuciukaz
Parašytas: 2007 10 02, 4:13 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Amžius: 16 Pranešimai: 45

1715.30 Lt

......na mano sulei irgi yra viena pana kuiri tiek ant veido spakliaus prisitepa........ Crying or Very sad o jei dar pudra buna plemajs istepta tai nera nieko ziauriau........jau nekalbu kaj akys isdazytos juodaj juodaj o pati apsirengus zalei......................... Crying or Very sad ziaurej........ Mad negaliu ziureti,,,,ir kas svarbiausia kad ta pana mano klasioke Embarassed Crying or Very sad

Bite_Me
Parašytas: 2007 10 02, 4:20 pm Atsakyti su citata
®espect Amžius: 15 Pranešimai: 4810

41225.20 Lt

Pas mus šūlėj būtų perdirbtas šis posakis į: "Nėra negražių moterų, yra tik Elena su Agneta." Very Happy

eLile
Parašytas: 2007 10 03, 9:45 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Pranešimai: 327

10959.10 Lt

Ziauru... Viena kary maciau tokia boba, kuri issidazius kaip kekse (atsiprasant) jau tiek prisivarius ryskiai melynu seseliu, dar aplink akis gera sluoksni, ant blakstienu tuso gabalai matesi,o lupos tai raudonos raudonos. Veidas buvo labai pudruotas...ir atrode kad moterele jau anuku turi......siaubas!!! Cool
Man atrodo kad baisiai atrodo mergaites 7-8 klases kurios jau dazose, bet daug dazosi! Rolling Eyes tie veidai tokie suauge atrodo.... negrazu...jos dar per jaunos Piktas

Rimantė.
Parašytas: 2007 10 14, 12:45 pm Atsakyti su citata
Patyręs forumietis Pranešimai: 327

7841.10 Lt

Tikrai labai daug kas priklauso ir nuo pačio žmogaus. Jeigu mergina turi ilgas, tankias blakstienas, gražias, putlias, rausvas lūpas, barbės odą ir žėrinčias akis, jai makiažo ir taip nereikia, nebent norint dar kažką labiau pabrėžti, tik neduok Dieve sugadinti. Tuo tarpu kita mergina gali turėti išbertą odą, blyškias trūkinėjančias lūpas, pilkšvas, rodos, visad nuvargusias akis, ir blakstienas, matomas tik atidžiai į jas įsižiūrėjus. 10 minučių skrupulingai ir saikingai padirbėjus prieš veidrodį su geromis makiažo priemonėmis ją gali tikrai pagražinti ir tai, žinoma, išeis tik į naudą.
Pati asmeniškai pasitenkinu tik lūpų blizgiu ar vazelinu, kuris apsaugo lūpas. Savaime aišku, su amžiumi reikės griebtis ir kitų priemonių.
Dauguma dailiosios lyties atstovių paprasčiausiai neturi saiko jausmo šioje srityje ir riebiai tepa ant veido tą, kas tik pakliūva po ranka. Daugumai tikrai tikrai yra kur tobulintis. Ir aš visiškai pritariu šios temos pavadinimui. Makiažas yra galinga jėga, jei tik jis vartojamas saikingai.

Paskutinį kartą redagavo Rimantė., 2007 12 30, 11:55 pm. Redaguota 1 kartą

vikuse159
Parašytas: 2007 12 28, 9:10 pm Atsakyti su citata
Įsijaučiantis Pranešimai: 51

1386.90 Lt

naturalios moterys yra grazusnes negu prigrimuotas as uz naturales moteris!!! Laughing

Visos datos yra GMT + 3 valandos
Puslapis 35
Pereiti prie Atgal  1, 2, 3, 4, 5  Toliau
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą
Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume

Hey.lt