![Wink ;]](http://linksmas.net/images/smilies/wink.gif)
Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas. Man tai dar beda ta, kad problematiska oda, beria..
Siaip man keista, kad kai kurios paneles galvoja, kad jei uzsiteps makiazo pagrinda, ar pudra ten po kazkiek metu atrodys kaip ranganos
Jei kosmetika tikrai kokybiska, ji net saugo nuo isoriniu veiksniu. Juokinga, kai verciau ruko cigaretes ir sako kad jau nieko nesitepsiu, noriu grazios odos, o jau po keliu metu nezino kame problemos ![]() Man gražiausios merginos be makiažo. Man patinka raustančios nosys, rausvi žandai ir nepatinka kai per makiažą nieko nesimato. Hm, nesuprantu, kaip bernai su tuo taikstosi, nes man liestis prie mergaitės, kurios veidas nupudruotas, ką aš žinau. Toks jausmas, kad išvis liestis būtų uždrausta, vdrug, nubrauksi viską
jo kai prisideda pudros taip, kad matos kaip kokiuose miltuose charę panardinus tai nei bučiuot nei ką kžn ;dd ;dd bet šiaip man nžn, gražu, kai gražus makiažas, nu sakykit ką norit, bet man patinka moteriškos moterys. su aukštakulniais, sijonais, pedikiūru ir makiažu ;dd ypač akys (y) labai atkreipiu dėmesį
tai čia tipo tos paprastos mergaitės, skaitosi, prastesnės? kažkuria dalimi, kad yra nepasidažiusios?
nors gal čia nėra big deal, vistiek lieka tas pats žmogus, esmė, gal tame, kad pasidažiusios merginos daugiau savo grožiui dėmesio skiria. O vyrams tai patinka. Bet negi tik todėl jos susilaukia dėmesio? nu taip surėdyta, žmonės nevaikšto pasikabinę užrašus apbidūdinančius jų vidų, charakteristiką ir pan "paranonikas" "pavydus" "romantikė" "linskma" ir pan, norim nenorim išvaizda yra pirmas kriterijus, po to kitka, taigi, pirma reikia patraukt akį kaip supratom, žinoma, yra išimčių visada
Aš manau, kad pasidažiusi mergina yra žavesnė, žinoma gražesnė, iškart matosi, kad jai ne pofik kaip atrodyti, prisižiūrinti ir tt. O eina kažkokia baryga nepasidažiusi, nu blee, net nemalonu žiūrėti, bent kažkiek juk galima save pasigražint. Čia aišku taikau ne 12-15 metėms..
tai nebūtina gi dažytis, jeigu nori gražiai atrodyt :} daug kas priklauso nuo to kaip atrodo drabužiai, kaip plaukai, nagai sutvarkyti ir t.t. nes tikrai yra nemažai nepasidažiusių mergaičių, tai ką, jos visos baisiai atrodo?
žodž, čiuju, man jau man koks kompleksas prieš pasidažiusias merginas ![]() Galbūt ta "pasidažiusi mergina" iškart asocijuojasi su neskoningai prisidažiusia kekše? : )
Nes žinai, makiažas gi pas mus Lietuvoj įvairus būna. : D Naa, aš juk pasakiau, kad mergaitei ir nereik dažytis.. Sakiau, kad panelei, labiau suagusiai yra gražių bent kažkiek pasidažyti. Yra gražių be makiažo tikrai, bet mažokai. ai, ne, nemanau, nes man nekliūna net tos mergaitės, kurios nejaučia saiko pudroms. Bet šiaip... gal kad tas natūralumas dabar nuvertinamas. O gal dėl to, kad grožis daug svarbesnis, nei kiti dalykai... Gi dažai tai nusiplauna, o visa kita tai lieka. Tai jau geriau, sakyč, paplušėti prie plaukučių, odos, gal aprangos... nežin
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Man tai dar beda ta, kad problematiska oda, beria..