man labai patiko WhiteTie žodžiai, kad dažytis reikia išmokti, perprasti....
tiesa, nei viena negimė mokyta. aš būdama 15 tikrai nesidažiau, nes nemokėjau, gal ir nereikėjo, beje nelabai kas leido dažytis... (nu nebent kartais lupas pasidažydavom, kad prieš bernus pasimaivyti )
aš pvz esu labai paprastas žmogus, nesu nei per graži, nei per baisi, bet ir ne pilka pelyte todėl man makiažas tik priemonė užmaskuoti tam tikrus trūkumus, ir išryškinti tą ką turiu gražiausia. už tad kai einu kur linksmintis savaitgalį, vakarinį makiažą pasidarau ryškesnį, ypač akis, nes man labai gerai sekasi akių kontaktą užmegsti, tada taip paprasta vaikinus kabinti, kaip 2x2
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Grožis ir sveikata > Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.
Reklamukas
8688.60 Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
WhiteTie
Parašytas: 2007 06 21, 2:14 pm
Patyręs forumietisAmžius: 24Pranešimai: 420
14907.70 Lt
keksiukas rašo:
todėl man makiažas tik priemonė užmaskuoti tam tikrus trūkumus, ir išryškinti tą ką turiu gražiausia. už tad kai einu kur linksmintis savaitgalį, vakarinį makiažą pasidarau ryškesnį, ypač akis, nes man labai gerai sekasi akių kontaktą užmegsti, tada taip paprasta vaikinus kabinti, kaip 2x2
Labai pritariu. Juk makiažas ir yra tam, kad išryškintum privalumus ir paslėptum trūkumus. Makiažas gali atskleisti moters grožį, bet galį ją ir bjauroti.
Storas pudros sluoksnis nepuošia nei vienos jaunos merginos, tai tik blogo skonio ženklas.
Greitas redagavimas
{-X-e-e-d-a-s-}
Parašytas: 2007 06 21, 2:50 pm
SavininkasAmžius: 22Pranešimai: 2191
128441.10 Lt
Norėčiau tas viliojančias akis pamatyt
Įsimesk kokią foto į forumą.
Greitas redagavimas
keksiukas
Parašytas: 2007 06 21, 4:52 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 247
8688.60 Lt
nu tu, xeedai, tu čia mane ir pamaloninai neturiu dabar po ranka jokios, įmesiu, kai proga pasitaikys. Beje, nuotrauka neperteiks to viliojimo, kai yra tikrasis akių kontaktas, žvilgsniai, šypsena ir t.t.
Greitas redagavimas
fernetti
Parašytas: 2007 06 21, 11:09 pm
LankytojasAmžius: 19Pranešimai: 7
346.70 Lt
i tiesų dauguma merginų nemoka teptis krem pudros, pasakysiu tik tiek- nesidažykit jei nemokat! baisu žiūreti i dėmėta veida! pati da=ausi labai retai, dėl laiko trūkumo ir šeip tyngiu nepatariu rinktis pigios kosmetikos, sutaupysite pinigų, bet netapsite gražesnes, o tik priešingai...ir kartais pagalvokite, kokiam vaikinui patiktu bučiuoti melynas,violetines,bordines ar kitokios spalvos lūpas??? nors aisku kiek žmonių tiek nuomonių ir skonių,laisvė rinktis!
Greitas redagavimas
PuPaUoGa
Parašytas: 2007 06 22, 11:24 am
Aktyvus dalyvisAmžius: 17Pranešimai: 324
10682.40 Lt
Aš irgi už natūralumą
Greitas redagavimas
pinigėlis :)
Parašytas: 2007 06 22, 11:12 pm
Aktyvus dalyvisPranešimai: 135
4996.10 Lt
Dėl veido odos žalojimo. Manau neturi reikšmės naudoji kokybiškas ar nekokybiškas priemones. Reikšminga kiek ir kaip dažnai tas priemones naudoji. Tarkim Holivudo žvaigždės (nebūtinai visos). Kai matai fotografijas kur jos be makiažo, oda šiurpsta. Jeigu palygintumėm su paprastu praeiviu gatvėje, manau jis atrodytų geriau. Gal būt viskas dėl nuolatinio dažymosi.
Greitas redagavimas
WhiteTie
Parašytas: 2007 06 27, 1:13 pm
14907.70 Lt
Dažytis visiškai neverta? Koks senamadiškas požiūris. Taip jūs save parodote, pristatote ir tai joks ne dirbtinis koketavimas. Lietuvos merginos ir moterys yra labai neišrankios ir jaudinasi, jei visos dažosi ne taip kaip jos. Dažna nori atrodyti kaip kažkur matyta aktorė iš viršelio, bet paprasčiausiai dar nemoka.
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2007 06 27, 3:12 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33506.50 Lt
iekvienas turi savo poziuri ir nuomone as taip pat pasisakau uz naturaluma
o white tea noreciau pasiulyti ne taip nuvertinti lietuvos merginu nes jau ne vienoje temoje pastebejau kad tavo nuomone apie jas nelabai gera... nemanau kad lietuvaites tokios prastos nestilingos ir nemokancios dazytis. o del to kad mes esama "provincija" kaltos tikrai ne mes
Greitas redagavimas
WhiteTie
Parašytas: 2007 06 27, 3:35 pm
14907.70 Lt
Kalbėjau apie provinciją ne geografine prasme.
Aišku, pasitaiko viena kita stilinga. Bet kiek tokių, kurios neimlios naujovėms, joms neįdomu, kas dedasi mados pasaulyje, tik plaukia pasroviui. Skonis nevienodas, grožio supratimas irgi individualus ir gal net ne kiekviena gali leisti sau domėtis. Bet gražintis privalo save ir kitus gerbianti moteris.
Paskutinį kartą redagavo WhiteTie, 2007 06 27, 6:04 pm. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
keksiukas
Parašytas: 2007 06 27, 4:51 pm
8688.60 Lt
nu man net linksma skaityti, kaip visos tos, kurios pasisako už naturalumą yra paauglės ( 13-17) metų be abejo, jūs viso už naturalumą, kai jums tik tiek metukų, ir visos šviežios, gražios, net švyti jei natūraliai simpatiška, tada viskas gerai, o jei ne atsiras darbų, vietų, pareigų, kuriuose reikės tam tikrai atrodyti, ir nori - nenori, makiažas staiga tampa geriausiu tavo draugu
Greitas redagavimas
WhiteTie
Parašytas: 2007 06 27, 4:55 pm
14907.70 Lt
Susižavėjau komentaru. Bet juk taip ir bus. Parodykit man nors vieną trisdešimties metų moterį, kuri visiškai nesidažo. Kalbu apie tas moteris, kurios dirba normalų darbą ir save prisižiūri. Nemanau, kad daug tokių, kurios vis dar propoguotų natūralų grožį. Metai keičia veido skaistumą, makiažas gali padėti jį imituoti.
Greitas redagavimas
keksiukas
Parašytas: 2007 06 27, 4:57 pm
8688.60 Lt
WhiteTie, tau neatrodo, kad mes jaunikles prispaudėm prie sienos
Greitas redagavimas
WhiteTie
Parašytas: 2007 06 27, 4:59 pm
14907.70 Lt
Man atrodo, kad mes čia žiūrimės kaip kokios senos bambeklės
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2007 06 27, 5:51 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
33506.50 Lt
Citata:
Kalbėjau apie privinciją ne geografine prasme.
Aišku, pasitaiko viena kita stilinga. Bet kiek tokių, kurios neimlios naujovėms, joms neįdomu, kas dedasi mados pasaulyje, tik plaukia pasroviui. Skonis nevienodas, grožio supratimas irgi individualus ir gal net ne kiekviena gali leisti sau domėtis. Bet gražintis privalo save ir kitus gerbianti moteris.
as irgi kalbejau ne geografine prasme cia reiktu istorijoj pasiknist ir ekonominiuose faktuose, namanau kad jei tavo akimis visos jos taptu labai stilingos lietuva iskart iskiltu i pasaulio mados favorites. galbut tai siek tiek prisidetu kuriant lietuvos ivaizdy taciau nera taip svarbu
o apie nevienoda skoni ir individualu grozio supratima... hm...kodel man atrodo kad tai labai saunus dalykas paivairinantis pilka mase?
o del to kad spaudziat mus i kampa tai koks skirtumas, smagu kad atsiranda tokiu zmoniu o su protingais padiskutuoti visada labai smagu
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume