Nėra negražių moterų. Yra tik blogas makiažas.Mano veido oda nuseta raudonais kapiliarais tai naudoju maskuojamaji piestuka paslept jiems ir po to uzsidedu skaistalu man atrodo taip geriau nei skysta pudra tepti visa veida...
![]() Tikrai yra negražių merginų ir net makiažas nepadeda. Nė kiek. Tokią pažįstu. Man kai vampyriukas jin. Labai vyriškų veido bruožų, dar ilgas veidas. Plaukai ilgi. Nu tikrai negraži, o save laiko belekokia gražuole. Gerai, kad mano, kad yra graži, nes kiekviena mergina turi taip galvoti, bet neperdaug.
Mano giminė labai skirtingai dažos.
Mano mama turi tik 2 lūpdažius. Tik 2 tušus. tik 1 pieštuką. Mano puseserės mama turi visą storą pienalą lūpdažių, gal kokius 7 pieštukus ir apie 5 tušus. Todėl kai kur nors varom ir juos pasikviečiam puskė sakė, kad jos mama dažosi visą valandą. Tai kas iš tos mano puskės išaugs? ![]() Su pagrindiniu temos teiginiu visiškai sutinku. Visos merginos, moterys yra savaip gražios, o makiažas paslepia trūkumus ir išryškina privalumus. Labai svarbu nepadauginti. Geriau šiek tiek per mažai, nei per daug prisiteplioti, nes makiažas taip pat sėkmingai bjaurina, kaip gražina. :D
Išvis geriausia dažytis išryškinant labiau arba lūpas, arba akis, o jei ir akis ir lūpas nelabai gražiai atrodo.
ajajaj, va čia yra siaubiakas. ir mano visos klasiokės taip išsipudrina... pasiėma kokiais 3 tonais per tamsią pudrą ir nupudruoja veide tokį rutulį, o visi kraštai balti.. ir sako "aš be pudros neišgyvenčiau". kraupu žiūrėt. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |