Diskusijos Grožis ir sveikata

Nepešioti antakiai

Vartotojo avataras

devilish

®espect

8,051.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 10:28

Kai pirmą kartą nuėjau išsipešiot antakių tai pasigailėjau, kad pasirinkau tada depiliacinį būdą, nes po to užaugdavo plaukelių net toj vietoj kurioje nebūdavo, tai nusprendžiau kad daugiau gyvenime nebesidepiliuosiu :D po to karto pati toliau pešiojuos antakius ir kartais suteikiu formą, nes būna kad kitą kartą patingiu pešiotis. Mano antakiai tokie šviesoki, na vidutinio atspalvio :D kažkaip netamsinu jų ir net nereikia manau man to. Svarbiau, kad tvarkingi antakiai butų

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,599.61 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 10:32

Visų pirma toli gražu ne visos merginos pešiojas tuos antakius,yra tokių,kuriom netgi nepešioti atrodo gražiau,juk nekiekvienam veidui tinka tie plonyčiai idealios formos antakiai.Taip pat aš daugiau puošiuos dėl kitų,nes, tarkim, būdama viena namie nepasidarau kažkokio minimalaus makiažo,šukuosenos ir neapsirengiu normaliais rūbais,kad sau atrodyčiau gražiai,man tai gan kvaila,bet čia jau kiekvieno reikalas ir požiūris. :) Apskritai,aš į antakius(kol nesuauga į vieną :D) žiūriu kaip į plaukuotas moterų rankas - tiesiog neatkreipiu dėmesio.

Vartotojo avataras

devilish

®espect

8,051.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 11:14

Ankščiau aš nekreipdavau dėmesio į savo nepešiotus antakius, nes buvo normalūs nei per stori nei per ryškūs, bet galiausiai užsimaniau gražios tvarkingos formos antakių tai ir išsipešiojau :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias