Silpni žmonės pasiduoda narkotikams. Nepripažįstu jokių narkotinių medžiagų, nei tos vadinamos žolės. Kaip ale visi atsipalaidavimui rūko. Ant kiek turi būti trenktas , kad kenktum pats sau tai vartodamas? Gi imk įtrauk, kas čia nuo vieno karto atsitiks? Gi paliubomu, kad pradėsi pamiršt tėvų vardus, ar nusikalbėt. Aišku, ne visiems tai pasijaučia, bet patikėkit manim, kaip atsilieps. Pilna pavizdžių aplink mus yra.
dar vienas daktaras atsirado : D rūkau sakau tris metus jau gerus virš, ir nesu koks zombis kuris nežino tėvų vardų ar pamiršta kada jam į darbą arba į mokslus. taip pat su mano chebra, visi parūkom, visi studijuojam/dirbam, nei vienas nesam koksai degradas. nu vnž čia propoganda tokiem žmonėm įgrusta, kad vienintelis būdas kaip įsitikintų, kad nk čia blogo tai patys pavartotų ir suprastų : D
Eik,eik,rūkoriau. Gal tada ne žolę, o kiaulpienes kokias rūkot. Jei ne dabar-tai vėliau tai atsilieps, gi čia jau ir taip faktas. Netyngėk ir pasiskaitinėk. Aš žinau, tau atrodo, kad tai išpūstas burbulas, bet taip nėra.
nu tai jei padaugini tai nuo bet ko gali atsiliept : D kiekvieną dieną mcdonalde valgytum irgi pakenktų : D , kas čia sakė, kad kalbama apie kiekvienos dienos vartojimą?
Nuo arbatos irgi :} Viskas žudo/kenkia ir t.t. Tikrai nieko sveiko čia nėra. Nesu už narkotikus, pati iš principo nei žolės nesu rūkius, bet "kaip kenkia organizmui" nėra argumentas šiuo atveju.
Pas mane kaimynai itariu augina zole. Gausiai Kaskart pro ju nama praeinant laaaabai stipriai zole dvelkia, is pradziu galvojau, kad gal jie ten ruko ja daznai, bet net 6 val ryte smirda ir langai antram aukste paklodem uzdankstyti, tai tikrai augina
O as pati esu rukius, bet pajutau, kad ja nuolat rukant smegenys minksteti eme ir meciau
Ecstasy rašė:Silpni žmonės pasiduoda narkotikams. Nepripažįstu jokių narkotinių medžiagų, nei tos vadinamos žolės. Kaip ale visi atsipalaidavimui rūko. Ant kiek turi būti trenktas , kad kenktum pats sau tai vartodamas? Gi imk įtrauk, kas čia nuo vieno karto atsitiks? Gi paliubomu, kad pradėsi pamiršt tėvų vardus, ar nusikalbėt. Aišku, ne visiems tai pasijaučia, bet patikėkit manim, kaip atsilieps. Pilna pavizdžių aplink mus yra.
Juokingai skamba Tavo žodžiai ir nick'as. No offense.
Turiu porą pažįstamų, kur buvo nerealūs žmonės, nusirito per narkotikus į dugną ir dabar kapstosi.. ilgas gijimo procesas ir šiaip iš jų nieko nelikę, kai išplautom smegenim... O buvo tokios afigienos asmenybės.