Namų darbaiAi su tais namu darbais man tai taip buna.. kokios matkes uzduoda 20 uzdaviniu sau pats kalbu: "ai px sito nedarysiu nepastebes...nu px puse padariau ir gerai" ... dazniausiai taip buna... o jei is kitur uzduoda pries miega perskaitau pora kartu kad mokeciau ir fsio...
-------------------------------------- Oj, mums tai užduoda, užduoda... Tikrai nepasakyčiau, kad mažai, nors ir neesu megėja jų daryti, šiaip geriau ka kito paveikt, bet kagi reik dirbt, reik. Pavyzdžiui mums iš chemijos užduoda kokius 4 psl. teorijos, kurią reik išmokt kitai dienai ir dažniausiai būna koks atsiskaitymas. Iš matematikos nedaug tik keletą puslapių uždavinių kuriuos padarai per keletą minučių. O vat iš kokių skaitinių tai būna sunkiausia kadangi mūsų mokytoja yra be galo bjaurus žmogus tai kai ji mūsų taip 'nemylėdama' užduoda labai daug darbų. Tai vat kaip su mūsų namų darbais. Ne pyragai čia mums.
![]() ![]() Užduoda daug-ypač lietuvių.Matematikos kartai būna užduoda dešimt uždavinių,bet asš labai retai darau(negalvokit,kad aš nesimokau tiesiog mes per matematikos pamokai nei kontrolinius rašom,nei testus...ten vieną tokį mokinį prie lentos kviečia ir kviečia...o mes sėdim kaip bambukai...gerai,kad mama užrašė pas mokytoją,tai kitaip išvis nieko nemokėčiau)
![]() anksčiau darydavau pamokas iki 12 nakties,nes aš išsiblaškius esu,tai ir TV žiūrėdavau,ir prie kompo pasedėdavau..
![]() dabar labai retai užduoda.. ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |