‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai
-

linksmuoole
- Lankytojas
-
- kursenai
- 567.47 Lt
» 2008 Gru 07, 19:34
as su tuo geltona zvaigzde mystery issprendziau. reikia kad science pilna turintis zmogus ji ijungtu ir i ta daikta kokias 5 zvaigzdutes imesti. tada jis sviecia. man taip issisprende. 
--------------------------------------
-
grazhuole
- Apšilinėjantis
-
- 919.59 Lt
» 2008 Gru 07, 21:39
O ką daryti, kai pilnas sakykim medžio būna, nebetelpa daugiau dėti?
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 08, 04:57
DEMESIO,, TAS KAS MEGSTA PATS SAVO GALVA SPRESTI YVAIRIAUSIAS UZDUOTIS SIOS ZINUTES NESKAITYKIT CIA MAZDAUG ISVARDINAU KAIP REIKIA ISPRESTI MYSTERY'S
tas mystery kur su zvaigzde: reikia uzmesti zvaigzde, man atrodo ant bet kokio zmogaus,, tada uzmesti ta zmogu ant to mysteri kur su zvaigzde ir tada ant to mysteri uzmesti gal kokias keturias zvaigzdes, tas pats ir su tuo mystery kur yra menulis iskaltas tik kad reikia mesti menulius.
tas mystery kur toks tipo svytintis kelmas,, kad ji ivygdytumet reikia isvirt viraliuka rocks + lietaus vanduo + golden relict.. ir juo tol girdyt kuri nors zmogu kol jo phisical strength pakils iki 100 procentu,, tad ta zmogu uzmest ant to kelmo tas zmogus ji israus, po tuo kelmu bus palmes medelis stebuklingas, kad tas medelis prigytu reikia padaryt kad lytu zuvys+ juros vanduo+ zvaidze panaudot ant zemes, tada kai prades lyt uzmesti koki nors zmogeli ir tipo jis ten pakapliuos aplinkui ir tas medelis prigis.
tas mystery kur toks raudonas kalnas ten jeigu gerai pamenu tai gelezis,, nu zodziu, tai reikia uzmesti zmogeli kuris turi science pilna laukeli. jeigu gerai pamenu turi buti 3 science lygis.
tas mystery kur su tuo tokiu medziu kuris apkibes ziedasi,, aplink ji yra trys ratai, geliu isdestytu tam tikru ornamentu jums reikia juos isbaigti,, kai kur truksta gelyciu,,
tas mystery kur su akmeniu ant kurio matosi tokie tarsi griauciai,, nepamenu tiksliai bet gal visiskai issimokslinusi statybininka uzmest reikia,,, nesu tikra.
ta mysteri kur su tuo fontanu tikriausia jau issprendet,, ten reikia trecio science lygio ir issimokslinusio science, bet nesu tukra,,,
na o to mystery kur su tuo krumu dar neissprendziau bet isspresiu ...
-

Slyva
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 5,149.63 Lt
» 2008 Gru 08, 14:12
su tuo krumu tai reik viralo guano+juros vanduo ar lietus+zvaigzde virala ant to krumo tada expertfermeri kuris dar ir expert mokslininkas jis ji pakapstys ir krumas pavirs i bierris raudonas uogas 
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 08, 21:38
siandien ryte pati padariau su tuo krumu,, bet gal kam kitam pravers...
-

Miglė.
- Aktyvus dalyvis
-
- Kaunas
- 267.69 Lt
» 2008 Gru 09, 16:50
Fainas!Fainas!Fainas! Valiooooo  Pagaliau Virtual Villagers kompanija sukure kazka naujo  Congratulation. Man labai patiko sis zaidimas 
-
Ai2te
- Lankytojas
-
- Kaunas
- 129.32 Lt
» 2008 Gru 09, 19:41
kaip su tuo fontanu daryt?mmm?
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 10, 22:11
SU TUO FONTANU,, man atrodo,, kad reikia technology 3 lygio ir zmogaus gerai ismanancio science,, nu tiksliai jau nepamenu..
Paskutinį kartą redagavo murmur 2008 Gru 11, 18:32. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Slyva
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 5,149.63 Lt
» 2008 Gru 11, 15:12
murmur rašė:SU TUO FONTANU,, man atrodo,, kad reikia science 3 lygio ir zmogaus gerai ismanancio science,, nu tiksliai jau nepamenu..
vistiek nesigauna 
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 11, 18:26
o tas zmogus pilna science stulpeli pas tave turi?  nu nzn,, va pasijungiau per nauja zaidima paziuresiu ar iseis padaryt..
-

Slyva
- Forumo gyventojas
-
- Kaunas
- 5,149.63 Lt
» 2008 Gru 12, 14:38
jo jis pas mane visose srytise expertas
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 13, 00:29
Slyva rašė:jo jis pas mane visose srytise expertas
tai va o to saltinio vanduo yra parodytas kai paspaudi ant to mygtuko kur daryt visokius viralus? jeigu taip, tada tau reikia padaryt atjauninanty virala grybukai+ saltinio vanduo+ auksinis reliktas ir uzmesti ant prazilusio zmogaus,,kiek metu turi but tiksliai nepamenu,, gal kokiu 65 ir tada ismes lentele kad tipo atjaunejo tas zmogas ir kad tu issprendei ta mystery
o jeigu pas tave jo nera tam laukely kur viralus gamint tai zinok,, as buvau issitobulinus agriculture iki 3
construction iki 2
technology iki 2
ir arts iki2 lykio mano moteriske turejo tik science pilna stulpely ir vistiek paseme to vandens,, nu bet as manau kad tu jo jau pasisemus ir tau tereikia tik isvirt atjauninancio viralo ir sugyrdyt kokiam nors seniui 
-

linksmuoole
- Lankytojas
-
- kursenai
- 567.47 Lt
» 2008 Gru 14, 15:48
Kas jau i antra sala yra isplaukes? as tai laukiu kol 400000 surinks tasku, tada galesiu statyti..
-
murmur
- Įsijaučiantis
-
- alytus
- 4,494.85 Lt
» 2008 Gru 14, 18:12
linksmuoole rašė:Kas jau i antra sala yra isplaukes? as tai laukiu kol 400000 surinks tasku, tada galesiu statyti..
as jau penktoj,, daugiau jau nebezaisiu.. 
-

DyFia
- Įsijaučiantis
-
- 2,165.34 Lt
» 2008 Gru 14, 22:23
NU bandaus siustis, ziuresim ar patiks 
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai
|
|
|