My Chemical Romance
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
kokia nesamoninga grupe. betkada kada tik isijungiu "fuse" kanala isvisn ta grupe rodo. ir groja pacia kraupiausia daina (Helena) kurios klipas isvis klaikus.
atsimenu kazkuria diena maciau per viena laida kai rode MCR vs. Bonjovi (ar kaip ten rasosi). ir ten tas laidos vedejas MCR pavadino Emos. o jie taip anksciau bande atsikratyti to Emo ivaizdzio. bet zinoma nepavyko, nes jie obviously yra Emos. lol as zinoma pries juos pacius nieko neturiu, tik kad ju muzika tokia... hmmm... LAME! lol O man "Helena" dar tokia pusė bb, taip sakant - įmanoma klausyt, turi šiokią tokią banalią mintį, ir tiek. Bet jau kaip aš tos "Teenagers" ar kokios tai nepernešu. O.x Man agresija nuo tos dainos darosi.
Žiaurumaaa. O aks kas, bet Bon Jovi yra žymiai geriau nei MCR, ir čia nėra net ko šnekėt - roko legenda niekada neprilygs tipolabaimadingai emo grupei. ((;
ir as taip sakau, bet mano ziniomis tai Bon Jovi pralose pries MCR ![]() Nemėgstu.
Keisti tie MCR. Ir plius dar EMO. Nepagaunu jų dainų esmės (gal dėl to, kad nebandau to daryt), ir šiaip manau, kad jie psichologiškai žaloja vaikus ir iš mažų, mielų vaikučių padaro apgailėtinus ''emošnikus'' kurie (na, gal nevisi) pradeda pjaustytis venas ir išdarinėt visokias kitokias nesamones. ![]()
61 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |