Viena anglu mokytoja, gerai kad ji mums nedesto : " Baik cia daryti nesamones, o tai tuoj pries visa klase siksi kampe ir dar savo ismatas surinkt turesi."
Pas mus fizike linkmute vadina. Ir siaip jau pensininke. Net mano mama mokino. Kazkieno ir senelius

: "Sveiki vaikai. Galite mane vadinti linksmute, zinau, kad mane vaikai taip vadina, ir man taip patinka" Kitos klases merginai " Ko cia sukuojiesi? Ir padek ta veidrodeli. As uz tave daug grazesne"

" Vaikai, kieno turis bus didesnis ar kilogramo plunksnu ar kilogramo viniu ar kilogramo akmenu?" mes ten atsakem mazdaug speliodami [ dar sestokai buvom ] " Jus visi lopai. Jus nieko nezino. Gozeliai jus" vienas klasiokas raitosi is juoku ir sako " O jus pasakykit kas daugiau svers kilogramas plunksnu ar kilogramas akmenu? " ta stovi tokia ziopso per langa " Kilogramas akmenu, zinoma" mes ten visi is suolu krentam. Tas sako " Cha mokytoja, dabar jus lope" Paaiskino kad po lygiai ir t.t.. " Taip vaikai. Dabar as LOPAS"

Ai duoda pas mus mokytojos. Dar ne tiek buna Viena mokytoja kai rasom kontrolini apie savo bedas pradeda sneketi, arba kokia skania arbata savo vyrui nupirko..