Įvairūs Studijos, mokykla

Mokyklinės uniformos. Už ar prieš?

Gin

Dalyvis

1,294.96 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 19, 14:21

aš tai už, nes nereik galvot ką apsirenkt, bet ką užsidedi po tuo švarku ir keliauji :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 19, 23:57

Kažkaip žurnalo "Luka" vienos temos antraštę primena ta tavo tema...Nesvarbu. :)
Aš prieš. Uniforma trukdo išreikšti save... ;)

Vartotojo avataras

Clavicula_nox

Aktyvus dalyvis

Kaunas

18,622.78 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 11:24

As tai svarku nenoreciau....O visa kita tegu buna,pas mus balti marskiniai,kelnes ir sijonai...Siaip tai mane nervina,kad mokytojai pas mus rengiasi kaip nori,o mokiniai negali to daryt...Atseit:"cia jums ne gatve", bet jau patys kaip apsirengia,tai kartais net baisu..

Vartotojo avataras

Paulius

Patyręs forumietis

6,688.19 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 17:31

tikrai kad prieš, uoj, kaip nemėgstu aš jų..

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 17:34

Pries....
Jos visos buna baisios....
Kazkada direktorius atejo pas mumis i klase ir klausinejo kokios mazdaug uniformos noretumem, tai mes visi pradejom rekaut, merginos sake " Mes norim dzinsu ir kokia bliuskute su megztiniu" :D , o vaikinai "dzinsiuku, dzemeriuka" :D Tai direktorius issiziojes pastovejo ir isejo :D

Vartotojo avataras

Vesta*

Dalyvis

Panevėžys

8,531.25 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 20, 20:41

:clap:

Vartotojo avataras

Dusk

®espect

Portadown

7,344.96 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 21, 00:37

be nuomones sitoj vietoj... :lol:

Vartotojo avataras

Skatyte

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

17,165.95 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 21, 20:23

Už - jei normalios pvz švarkeliai. Dėja pas mus nusprendė, kad švarkeliai brangiai išeina tai turėsim nešiot kažkokius tamsiai žalius megztinius :cry: .

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 22, 11:08

Prieš,prieš,prieš.Tikiuosi pas mus šūlioj jų nepadarys.! :roll:

dovee

Dalyvis

6,018.11 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 14, 17:15

Praadineje buvo megztiniai, tokie zali...Tai ka zn,kadangi visai normalus megztiniai buvo ir ziema nesalta :D, o kai orai susyldavo, tai mokytojos suprasdavo kad su jais lb karsta butu, tai tada nenesiodavom...is pradziu vidurineje tai nebuvo jokio skirtumo...Jei nori uzsidedi, o jei nepatogu, tai per pamokas ant kedes atloso kabedavo, o kai pertrauka, tai svarbiausia buvo nepamirsti...Dabar kai abi dalys yra privalomos,tai mazas pasirinkimas...O siaip tai po kiek laiko visai ipanti ir ne tai pasistebi ar tu su svarku ar ne...

Vartotojo avataras

Kerry.

®espect

948.17 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 18, 22:32

Ir už,ir prieš.Už todėl,kad kiekvieną kartą nereikia galvoti ką apsirenkti,visi yra lygūs.Gal tvarkingiau atrodo...Ypač gerai tiems kurie yra iš vargingesnių šeimų.O prieš dėl to,jog negalima išsiskirti iš kitų,gali drabužiai nepatikti ar netikti...Arba tam tikru metu laiku su uniforma būtų karšta arba šalta...taip pat vs tiek didžiausia laiko dalį praleidžiame mokykloje ir vistiek gi kaba tie drabužiai spintoj ir nėr jų kur apsirengt.
Pas mus mokykloj nėra uniformų,tai gal ir nereikia...
:)

Malitta^

Patyręs forumietis

Šiauliai

24,895.75 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 19, 16:42

pries, nes nepatogu ir neidomu, nebent jei butu grazu, o dar pries nes ziema reikia sijonus vilket... fui :piktas:

Vartotojo avataras

Jovitaaa

Įsijaučiantis

3,620.64 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 17:43

mano makykloj tai dėvėti reikia kasdien tik švarką. aš pasisakau už uniforma tokiu atvėju jei tik jas dėvi visi mokiniai, arbė bent jau didžioji dalis jų.

Vartotojo avataras

Mellow.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,418.10 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 20, 18:28

Aš tvirtai už. Nes tuomet nebūtų skirstymo pagal aprangos gerumą (bei tėvelių piniginės storį). ;> tačiau pvz. kai buvau Airijoj, ten visose mokyklose rya labai griežta tvarka - visada turi būti su uniforma, berniukų plaukai negali būti ilgi (negali būti uždengtos ausys), negali būti sušiaušti, dažyti (mergaičių taipogi, bet ilgis gali būti koks tik nori), apie nagų lakavimą, dažymąsi ir pnš. iš vis kalbos nėra, dėl to išmeta iš mokyklos.. O_x tai man atrodo čia jau per žiauru. Manau, uniformos turi būti, bet dėl plaukų ir likusių dalykų - darykis kaip nori, išsireikšk kaip nori.:> vis tik, reikia kaip nros save išreikšti kai kuriems žmonėms, manau.

auge

Dalyvis

760.00 Lt

Standartinė » 2008 Rgs 30, 11:45

Mano mokykloj nuo rugsėjo 22d. visi mokiniai į mokyklą privalo eiti su uniformomis (su švarku ar džemperiu), jei ne, liepia eiti namo, nesvarbu kur gyveni, ir užsidėti uniformą, bet vistiek niekas neina.. :D

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių