Diskusijos Mobilieji telefonai

Mobilaus telefono naudojimas per pamokas

Vartotojo avataras

Piktalialia

Aktyvus dalyvis

0.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 18:08

Sveiki. Taigi sumąsčiau čią tokią temą (tikiuosi , kad tokios nėra).
Papasakokite , dažnai naudojatės mobiliaisiais telefonais per pamokas? Kaip manote, ar tai labai kenkia susikaupti?Paveikslėlis O, galbūt, jų iš viso nesinešate į mokyklą?

Aš pati dažnai naudojuosi telefonu ir dažniausiai sms'nu. Todėl pastebiu, kad kai kada neišgirstu ko nors svarbus, kartais, man būna svarbesnis sms'as, o ne tai, ką šneka mokytoja.

Be to, gal naudojatės mobiliuoju telefonu per kontrolinius ir pamokas? Susirašote ten reikiamą informaciją? : ) Mano klasiokai taip nuolat darydavo.

Taip pat pasakokite įvykusius malonius ir nemalonius įvykusius dėl mobiliųjų telefonų naudojimo pamokos metu. Galbūt yra atėmę telefoniuką? Man tai ne sykį jį buvo konfiskavę. : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

jokius

Aktyvus dalyvis

10,395.15 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 18:45

Sms'inu kartais wap'e sėdžiu, didelių problemų neturėjau, nes retai pagauna tai po pamokos pasiemu jai ką :D

Vartotojo avataras

Tera.

Aktyvus dalyvis

Anyksciai

9,392.48 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 20:32

Pati per pamokas nenaudoju. Ir nervina kai sėdi tyliai per kokį kontrolinį ir vibruoja ten ant stalų tie telefonai. Galėtu pasidėti, bent jau ten kur nesigirdi ta vibracija. :dry:

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 20:42

Pastoviai per pamokas naudoju, žiūriu kiek laiko liko, sms'inuos. Yra atėmę porą kartų, bet lengvai atgavau, pasakiau, kad daugiau nenaudosiu ir atiduoda. Yra tokių pamokų, teisingiau mokytojų kur kartais net baisu pasižiūrėt kiek valandų, atrodo užmuš, o per kitas tai ant stalo gali rašinėtis, nieko nesako.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 22:52

Niekad nesinaudoju per pamokas.Tai nedovanotina.Aš gerbiu aplinkinius ir visai nenoriu kad mano telefonas pradėtų ten grot kaip per kokį...nežinau ką ; D .išvis nervina klasiokas amžinai toks neišsijungia garso ir jam amžinai kas nors skambina.Taip nervina...Negi sunku neit į parametrus ir paspaust begarsę?Ohh... :piktas:

Vartotojo avataras

Dija

Forumo gyventojas

Kaunas

41,323.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 23:56

Taip, naudojuos "mobiliaku" per pamokas, bet, žinoma, ne ištisai, kaip kada.
Paskutinį kartą redagavo Dija 2010 Vas 04, 17:19. Iš viso redaguota 1 kartą.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 11:54

Dažniausiai žiūriu į laiką. : )

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 11:55

nors ir pakalbu per pamoka poh. :DDD

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 23:08

Technologijos - telefonas naudojamas. :) :D Technologijų mokytojas dužena yra, neįdomu man. Pirmam suole sėdžiu, žaidžiu su telefonu per pamoką, triukšmauju. :D Jau buvau susilaukęs grasinimo, kad kreipsis mokytojas į mamą. Labai neišgąsdino :D . Be to ant jo visa mokykla varo. Katinas.. Miaaaau Miauu :D

Vartotojo avataras

illuminated

®espect

-13,073.73 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 23:15

Retokai naudoju telefoną. Ką čia retokai, tikrai retai. Anksčiau į valandas pažiūrėdavau, kartais pasirašydavau. Bet dabar laikrodį turiu - telefono nereikia per pamokas.

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 16:53

Eh, aš taip pripratus į telefoną žiūrėt, norint laiką sužinot, kad užsisegus laikrodį jo net nepastebiu. : DD
Šiaip, sms kartais rašau, garsą išsijungiu visada, nemėgstu kitų trukdyt. Neblaško jis manęs, jei ko neišgirstu, dažniausiai tai randu knygoje ar kur kitur. Mokytojai irgi, neypatingai akyli, tuo labiau, kad mūsų klasėje 32 vaikai, tai pakankamai laisvai naudojasi visi telefonais. Ir pasišnekėt kartais po suolu tyliai laisvai gali. : D

Vartotojo avataras

akivaras

Forumo gyventojas

O._.O

3,077.60 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 17:20

Ai beveik iš vis šulej nenaudoju jo, galėčiau ir nesinešt. Seniau tai kas 5 min traukliodavau iš kišenės, bet atpratau kažkaip.. :D

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 18:13

Nenaudoju ir į mokyklą nesinešu. Man tai nereikalinga. Valandoms turiu laikrodį. Žinučių neturiu kam rašyt per pamokas.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 18:31

Nesinaudoju,nes per pamokas man niekam nereikia to telefono.

Vartotojo avataras

Honky Ponky

Aktyvus dalyvis

Šiauliai, pietinis

6,818.39 Lt

Standartinė » 2010 Vas 04, 19:24

Per pamokas gan dažnai sms rašau, kelis kerus yra atėmę, bet pamokos gale gražino tai lengvai prasprūdau. Išgirstu lyg ir viską, taigi man netrukdo, o kitiems irgi nes garsas visgi išjungtas :roll:

Diskusijos Mobilieji telefonai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių