Mirusieji išsiveda artimuosius
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Sveiki. Neseniai teko dalyvauti draugo laidotuvėse, kuris mirė itin tragiška mirtimi. Teko girdėti,kad neseniai mirė šio draugo pažįstamas,ir visi mano,kad visgi tas pažįstamas pasiimė mano draugą anapilin. O kadangi to draugo jau nebėra,tai kaip aš suprantu,jis taip pat turi pasiimti kažką su savimi į anapilį. Ar Jums teko girdėti,kad žmonės pasiima savo artimuosius,galbūt net draugus su savim kartu? Ir ar tikite tokiais dalykais?
![]() -------------------------------------- labas
is to kas man esa atsitike sprendziu kad tai tikrai gali atsitikti. Nekarta esu sapnavus kaip pas mane ateina mirusi mociute ir mires dede. Dede liepe eit su juo bet mociute liepe stovet prie varteliu ir ne zingsnio neit arciau savo dedes. Po to sapno praejo mazdau savaite ir mire mano mamos brolis. Paskutines stadijos plauciu veziu. Po to karto kai tai atsitiko vel susapnavau savo miruse drauge. Po kiek laiko as patekau i avarija. Tai manau kad tai gali but realybe. Kad mirusieji gali pasiimti zmones i kita pasauli.
o tu nepagalvojai , kad jie vieneši ,katik mire? ir šaip ne apie tik mirusiuosius ,čia artimeji mirusiai ,tai gal jiems sunku po mirties ,tai nori artimiuosius isivest ,nes gali but stresuoti ar vienesi ,taip pat kaip atvirciai ,žmones nori nuzudyt nes prarado artimius zmones ,o mirusejai nori isivest gyvus , bet cia mano teorija ,nes nekaip nezinom kaip ten vyksta Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lap 26, 15:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
Irodymu yra daug. Pagooglink. Puse melas, kita puse realybe, manau lengva atskirt. Beje kaip jau minejau nera paneigta, kad sielos egzistuoja todel jos gali arba egzistuoti arba ne. Tu negali to paneigti, mes negalim to irodyti, nes nezinom kas internete yra tiesa, o kas ne.
34 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |