MirtisMirtis, kaip ir sake glostyk, yra neisvengiama. Anksciau ar veliau visi mirsime, zinoma, visada noretusi veliau. Kvailas zmogus bijo mirties, o protingas - to, kas po jos nutiks.
Pamenu man diedukas visada sakydavo, kad nebijo mirti, nes numirs ir bus viskas - supus kaulai ir pasibaigs gyvenimisko kancios. O as tikiu, kad po mirties keliausime i vieta, priklausomai nuo to, kaip praleidome gyvenima sioje zemeje Mirtis man atrodo baisi, ypač kai prarandi tau artimą žmogų. Kaip HotMess minėjo "koks protingas bebūsi, kiek litų turėsi, vistiek mirsi"- toks dalykas, kaip mirtis yra neišvengiamas. Visi mes kažkada baigsime savo gyvenimą- amžinai gyvenančių nėra
Man mirtis neatrodo baisi, nežinau kodėl..Bet man įvyko tokia istorija.
Po Šv. Kalėdų išgirdau, kad viena 19 metų mergina žuvo autoavarijoje, galvojau nieko, taip tiesiog turi būti..Bet, kai važiavau į bažnyčią , bažnyčioje būdavo visą laiką viena šeima ir tokia labai graži mergina..Tą dien aš jos nepamačiau, tą dieną buvo kažkokios merginos devintinės, tos kur žuvo autoavarijoje ir, kai pamačiau,kad jos šeima ir verkė, kad nebėra tos merginos, man buvo šokas, aš pakraupau, nes supratau, kad ten buvo ji..Tokia graži ir mirė, ji neturės šeimos, vaikų, tai tiesiog palietė ir mane, nes aš pažinojau ją, nuo tada pradedu galvoti, kaip skaudu yra kitiems, ir kad tai neturi taip būti.. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |