Diskusijos Grožis ir sveikata

Mineralinė kosmetika

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 16, 16:16

applePIE rašė:Mary Kay, The Body Shop. Nesiskundžiu :]

Mary Kay daug visko naudojau, bet galu gale nusivyliau, kaina neatitinka kokybes. Nuo pudros berdavo veida, kvepalai issigaruodavo per pora valandu, o akius seseliai subegdavo i rausleles :/

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 16, 18:35

buvau tipo paskaitoj mary kay, žiauriai įkyri konsultantė, labai nusivyliau paskaitos kokybe ir dar labiau kosmetikos kokybe. tikrai kainos neatitinka, gerai tik tiek, kad kosmetinę dykai gavau:D bet skambinėjo ta konsultantė dar gerus du mėnesius, nors ir pareiškiau nenorą susitikt daugiau:D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 16, 21:16

O taip, ikyrumas ju belekoks :D Turejau tokia pazistama, ji jau ne platintoja, o nepriklausoma pardavimu direktore skaitosi, tai vos ne kasdien visoms merginoms, kurios kazkada ta kosmetika pas ja bande skambindavo. Tam ir duoda uzpildyti mini anketeles kosmetikos meginimo metu, kad galetu veliau terorizuoti :D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 17, 16:18

turiu įtarimą, kad maniškė irgi vis dėlto ne konsultante vadinos, o kažkaip kitaip, nes vis gyrės, kad labai svabi toj firmoj yra :D nelabai aš gilinaus, iš esmės apgavo ten mane, o tai žadėjo makiažo pamokėles, galvojau, nu keista, kad dykai tipo.. bet nebuvo nei pamokėlių (gal ir būtų buvę, tik ne per pirmus susitikimus;D), ir šiaip, kaina buvo kantrybė, matyt. :D aš dar kaip durna 5 ar kiek ten pažįstamų nr jai ant lapuko pamenu užrašiau, nes primigtynai prašė;D

solveka

Lankytojas

318.60 Lt

Standartinė » 2012 Sau 18, 12:06

Monika_19 rašė:idomu paskaityt sita tema, tai irgi noreciau patarti :)
as naudoju jau 3 metus everyday minerals kosmetika, kainos ir kokybes santykis super :)
http://www.everydayminerals.lt/apie-mus

Vadinasi nesate bandžiusi normalios mineralinės kosmetikos, everyday minerals apskritai, kiek pati esu skaičiusi atsiliepimų (jie nelabai kokie) ir pati bandžiau ją, beje tai buvo antroji mano bandyta mineralinė po bare i.d. tai everyday minerals nėra ko lyginti su bare i.d. - visiškai nesilaiko ant veido - vadinasi pastoviai turi pataisinėti makiažą - Taip gaišti laiką ir ŽYMIAI daugiau pudros išnaudoji. Todėl aš galiu pasakyti, kad čia jūsų minimas kainos ir kokybės santykis tik akių dūmimas - pudrą išnaudoji greičiau, vadinasi jos pirkti reikia dažniau.

Na o bare i.d. turi bismuto nors ji ir gerai dengdavo ir ilgai laikydavo, be teko jos atsisakyti.

Todėl dabar naudoju kokybiškesnę mineralinę, rekomenduočiau ir jums išbandyti kitokį nors naują produktą - aišku ne Mary Kary :)

Monika_19

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 28, 12:37

bet bare.i.d. kaina tai kandziojasi :)
beje solveka ar galetumet man duoti nuorodas kur raso blogai apie everyday minerals kosmetika, nes nerandu nei vieno blogo straipsnio ar pan tiesiog paciai idomu pasidare, kas ten tokio blogo kiek esu skaiciusi atvirksciai visi giria ir lygina i.d. Bare minerals ir everyday minerals ir sitos 2 kosmetikos kaip tik ir yra geros tik beda tame kad LT tos kosmetikos tiesiogiai nenusipirksi, o per tarpininkus nelabai perku ir pirksiu
beje turbut geresniu sepeteliu kaip kabuki ir nera :)
http://www.everydayminerals.lt/makiazui-1/sepeteliai.html
Paskutinį kartą redagavo Monika_19 2012 Kov 01, 11:08. Iš viso redaguota 1 kartą.

Monika_19

Lankytojas

151.00 Lt

Standartinė » 2012 Geg 10, 14:20

radau gera komentara kitame puslapyje del zmoniu, kurie visur kisa nuorodas i mineralinekosmetika.lt manau pravers:
"...del mineralinekosmetika.lt straipsni, matosi, kad parasytos pasakos, kurios stumia tam tikra neaiskios kilmes kosmetika, netgi raudonai paryskindama, kad kita kosmetika turi bloga sudeti, ir kaip nebutu keista, sita "gera" kosmetika yra parduodama butent Lietuvoje ir priklauso tiems patiems veikejams kurie ja ir stumia todel tas tinklalapis yra komercinis, ir jo tiket butu absurdas
taip kad busimos mineralines/naturalios kosmetikos naudotojos bukite atsargios, geriau paskaitykit uzsienio tinklalapiuose, ir tikrai zinosite kas yra gera kosmetika, o kas yra bloga"

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių