Minecraft
70 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
1.4.7 arba 13w09b. Pirma skiltis MC Wiki: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Minecraft_Wiki
Tu geriau žinai kokią versiją turi, tai tu ir žiūrėk kiek jos skiriasi truputį čia neįtema ir nesamone pasakysiu , bet...
Aš turiu "dynamic elevator" mod'a ir aš noriu pastatyt iš jo lifta kad jame viduje butu miktukai (ta prasme kai paspaudei miktuka ir liftas nusileidzia pirmam aukšte) ![]() nes man nepatinka kad reikia ant to bloku spaudinet ir isirinkt ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Kov 03, 21:24. Iš viso redaguota 1 kartą.
Nu man atrodo kad ne , bet kai išmeti (paspaudes "q") iš inventoraus tai gali pakelt ir ne tik dar gali daiktus visokius: kardus,pickaxe,stick'us ir deimantus ![]() Elevator (blokas) ,kuris pakelia tave ,ir pajungia priemones kurios yra iš redstone (naudinga tai ,kai liftas [- lifto block'ai] nusileidžia ir šalia jų esančios redston'o lempos isijungia,ir kai geležines duris atsidaro kai reikia išlipt iš lifto Elevator button ,kaip paprastas miktukas tik kad lifto miktukas,bet kai lifto nera šalia to aukšto kuriame esi ,paspaudi ji ir liftas atvažiuoja i ta aukšta kurioje esi Elavator caller ,yra blokas kuri reikia sujunti su redstonu priemone (kaip svirti,miktuką,) , kad jis atvaziuotu i tą aukšta kur tas yra Elevator caller'is Šaip fainas modas ,kai nusiboda laipoti kopečiuomis ar laiptas i 20 aukšta ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Geg 19, 11:08. Iš viso redaguota 2 kartus.
šitas ligtai turėtų tau padėy ,nes man padėjo ,nors nešitas video , bet ligtai atrodo tas pats ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Lie 26, 22:17. Iš viso redaguota 2 kartus.
70 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |