Minecraft
70 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
o pro cia sita linka (dar nebuvau paspaudes) veiks,paviks minecraft'a ijunkt kad nebutu "Not premium" ar kaip ten panasaus? man atrodo not premium turi but pirktas zaidimas kad zaistu o dabar bandziau ijunk ta launcheri (-technic) ir buvo uzrasyta "YOu have purchase the game" kazkaip taip uzrasyta ir apie modus tai zinojau nes ten minimeopas
vau laimingas net man su situ downloaud'u ar kaip kitaip pasakysiui net i serveri galiu ieit
![]() ![]() ![]() Paskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Sau 18, 20:30. Iš viso redaguota 1 kartą.
Dėl serverių tai nežinau. Manyčiau, kad jei serveris pritaikytas nelegaliem prisijungimam, jame ir chatas turėtų normaliai veikt. O į paprastus serverius taip iš viso neturėtų įleist...
Šiaip spėju, kad čia susiję su nesenu MC saugumo pakeitimu, tai nelabai ką išeis pakeist Jei turi netoli 100, tai jau tu išimtis. Nedaug kas įsirašo daugiau nei būna Technic, FTB ar dar kokiuose packuose. Neskaičiavau, bet ten būna virš 20, gal 30
O tuose screenuose tai iš esmės visuose galima rast beveik 20 ![]() Mažiau žaisk ir Optifine užteks ![]() Ir šiaip nelabai prasidedu su modais - pamiršti vieną atnaujint ir va nebeveikia pasaulis viskas pas mus ok midcrake 60 modų
turiu ir 150 rinkinių tik jie jau ilgokai užsivedinėja ir ten jau tikrai būna ka kartais ir nežinai ka nori... o šiaip kai juos patys daromės patys ir pasitvarkom tuos rinkinius ir nėra jau jie tokie jautrūs o klasikiniame mc po pirmos žaidimo savaitgalio aš net nelabai žinau ka ten ir veikti man jau reik eletros vandentiekio automatinių fermų logistikos nu kaip kad tikrame mieste...
70 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Siuntiniai ‹ Nedideli žaidimai |