miegas yra pasaka
kai pajunti bemiegant LD, tai čia išvis geriausia kas gali nutikti dieną
MiegasKai per mažai miegi - trūksta, kai per ilgai miegi - trūksta.
D dažniausiai miegu 5-8 h, kai reikia į mokyklą. Per atostogas jei išeina išmiegu ir 10-12h, o jei nepavyksta, tenka pamiegot ir tas pačias 5h.. Kartais trksta, kartais ne. Arba, kažkada su draugėm nuėjom pas draugus, grįžom 23 nuėjom miegot 2, o mane pakėlė 5:30. Jaučiausi žvalut žvalutėlė, tik kankino klausimas, kodėl mane ką tik atsigulusią pažadino DO šiaip, pas mane namuose neįmanoma taip ilgai išmiegot kiek nori. Mama anksti keliasi į darbą, vėliau atsikelia jaunesnioji sesuo, vėliau šunis išleidžia iš kambario ir būna damn shit. Dažniausiai miegu 6 valandas, o savaitgaliais neretai 10 valandų išmiegu.. Šiokiom dienom tikrai neužtenka šešių valandų miego, labai sunku atsikelti.
hm, daugiausiai nemiegojus esu gal ~22h. Nooors, po vieno vasaros pavakarojimo gali susidaryti ir daugiau valandų.. :-D O daugiausiai miegojus esu 24 valandas. Miego sutrikimų neturiu, nebent būna pilnatis, tada ilgai neužmiegu. Visą naktį nemiegojus didelių pasekmių nejaučiu. Būnu pavargus, kartais kerta per skrandį, bet greičiausiai nuo alkoholio. Šiaip nieko blogo nebūna, tik nemalonus jausmas, bet kai pagaliau nueinu miegoti, tai viskas geerai būna. Aišku, po ilgo miegojimo tarpo jaučiuosi apspangus ir laike susigaudyt sunku. :-D Miegu tai dažniausiai per savaitę, kai reikia į paskaitas, tai apie 5-6 valandas. Žiauriai pasijaučia miego trūkumas į savaitės pabaigą ir savaitgalį.
O savaitgaliais tai įvairiai. Būna ir po 10 valandų, būna ir po 12 (: na po 12 tai labai retai, bet pasitaiko. (: Nemiga kankina nebent kai stresuoju dėl ko nors ar šiaip visokios mintys lenda į galvą, bėdos kankina. Rytais aš irgi nemiegu ilgai. Savaitgaliais nemėgstu atsikelti vėliau nei 10.30
man reikia pratintis eit anksčiau miegot, nes rytais keliuosi į mokyklą 5.40 ir tai nieko nespėju O visą naktį nemiegojus jaučiuosi puikiai gal tik šiek tiek galva svaigstaŽadintuvas manęs neveikia. Dažniausiai net pati nepajaučiu, kaip išlipu iš lovos, jį atjungiu ir atgal į lovą grįžtu ; D todėl man pavojinga jeigu labai vėlai nueinu gulti, kad neatsikelsiu ryte į paskaitas. O savaitgaliais nekankinu savęs su žadintuvais, nes dažniausiai grįžtu kokią 4h ryto, jeigu ne vėliau, tai tikrai žadintuvai man negalioja, nes atjunkčiau ir atgal į lovą grįžčiau ; D
Zadintuvas man nepadeda, o padeda zadintuvas kuri bunu uzsistaciusi smegenyse (neveikia tik tada kai reikia i mokykla).
Visados labai noriu naktineti, bet max tik iki 02 val., nes jei pabunu ilgiau uzmiegu net su uzdegta lempa kambaryje ir to net nepastebiu. Siaip miegu ramiai, nebent bunu pavargusi, tada net per miegus kartais murmu. DLabai gerai miegu. : )
Nelunatikuoju ačiu Diev. Esu nemiegojusi iki septynių ryto. Žadėjau išvis nemiegot. Bet kažkaip nuėjau mamai kavos padaryt ir netikėtai kažkaip lovoj atsidūriau.. Atsikėliau - Dvylika. ![]() Šiaip jeigu turiu progą ir jeigu niekas manęs neprižadina tai miegu iki antros-trečios h. : ) O kai reikia į mokyklą ,tai keliuosi pusę septynių. ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

D dažniausiai miegu 5-8 h, kai reikia į mokyklą. Per atostogas jei išeina išmiegu ir 10-12h, o jei nepavyksta, tenka pamiegot ir tas pačias 5h.. Kartais trksta, kartais ne. Arba, kažkada su draugėm nuėjom pas draugus, grįžom 23 nuėjom miegot 2, o mane pakėlė 5:30. Jaučiausi žvalut žvalutėlė, tik kankino klausimas, kodėl mane ką tik atsigulusią pažadino