|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2010 Bal 25, 22:31
Susidraugavau su nemiga Nors ir šiaip, šiltuoju metų laiku(na dabar) man pakanka 4h miego per parą. Ir gana gerai jaučiuos, palyginus.
--------------------------------------
-
laim_inga
- Apšilinėjantis
-
- Skuodas
- 2,222.32 Lt
» 2010 Bal 25, 22:42
Penktadienį vėlai grįžau  , dar vėliau užmigau... nors žinojau kad šeštadienį tėvai anksti pažadins..  Bet nieko visai... Tik atsikelt buvo sunku... miegojau 3 valandas tik... senai taip bebuvo nutikę 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,821.00 Lt
» 2010 Bal 25, 23:24
aš tai paskutinius 5 metus kokius, gal tik amm, kokius 5 kartus esu GERAI išsimiegojęs. vaikštau kaip zombis dieną, o naktį nesinori miego, visiškai, į narkomaną pradėjau panašėt, ai ;/
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2010 Bal 26, 17:14
Užmiegu pastaruoju metu greitai, bet dar greičiau pabundu. Nekenčiu savo sapnų ;/
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Bal 26, 17:21
Šiaip miegu įvairiai. Kai būnu labiau pavargusi tai greitai užmiegu ir ilgai miegu, jeigu nesu pavargusi tai sunkiai eina užmigti. Taip pat mano miegą veikia būsena mano. ;}
-

Sturgelis
- Forumo gyventojas
-
- Somewhere under the Sun
- 5,520.43 Lt
» 2010 Bal 26, 17:25
žodžiu... Katik nuotaiką pasikėliau su sapnininku ; DD Visi paskutinių dienų sapnai pranašauja man mirtį ir nelaimes ; DDD Viskas, barikaduosiuos namie ; D
-

Viva :]*
- Aktyvus dalyvis
-
- 7.24 Lt
» 2010 Bal 29, 18:51
Žinau tik tiek , kad dabar siaubingai noriu miego 
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Bal 29, 19:27
Pastaruoju metu tenka keltis 4:50 val. (ir nenusimato, kad kas greitu laiku pasikeistų). Tai rytai gan žiaurūs būna... Normaliai prabundu tik po dviejų puodelių kavos (pirmas tik atsikėlus, antras - 8val. Iki tol plaukioju). O miegoti einu 23-24 val. Šiaip pirmą savaitės pusę miego plius/minus pakanka, bet nuo trečiadienio jau gan stipriai jaučiu miego trūkumą. Na savaitgaliais stengiuosi tai bent iš dalies kompensuoti.
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Bal 29, 19:57
Oho, kodėl taip anksti/taip ilgai plaukioji? Ar čia perkeltinė prasmė buvo? ;D
O jei apie save, tai niekaip negaliu nueit miegot normaliai, kada reikia eit miegot. Dažniausiai prisiruošiu tik apie 12h, anksčiau niekaip. Arba dieną blūdinėju ir pamokas pradedu 11-ą ruošt, arba viską būnu paruošus bet tai tą paveikiu, tai tą, ir žiūrėk jau ir 12-ta valanda. Mano draugė miegot 10h eina, keliasi 7h, ir per pamokas miega tiesiogine to žodžio prasme. Nu man pirmąją dienos dalį normaliai, nu tik va kokia 7, 8 valandomis truputį apsnūstu, bet jaučiu vistiek neužmigčiau. Savaitgalį irgi nelabai pavyksta pailsėt - penktadienį vakare tai vieną, tai kitą filmą pažiūri ar prie kompo pasėdi, tai anksčiau nenueinu. Šeštadienį ryte keliuosi 9-ą, nes choras. Vakare ir vėl nenueini miegot, nes dažniausiai sedžiu prie kompo, o ir šiaip juk šeštadienis, būtų keista nueiti 9-ą miegot. Ne, šita kvaila priežastis, bet manau ir taip prisideda, plius kai visi dar nemiega nesmagu eit miegot, nors ir tai šeštadieniais jei būnam namie miegot nueinu pati pirma. Tai va, seknadienį vienintelę dieną galiu normaliai išsimiegot, tiksliau galėčiau normaliai išsimiegot, jei manęs niekas neprikeltų. Jaučiu kaip miegočiau, tai ir iki 12, bet jei būnam kaime tai pakelia kokią 10h, dėl ''eikit valgyt!'', arba šiaip ''jau reikia keltis''. O jei namie, tai mama anksti atsikelia, prisijungia kompą ir jis ūžia. Žinau, ne pati blogiausia situacija, ir turbūt pakankamai gera palyginus su kitų, bet visgi norėtųsi daugiau miego.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Bal 29, 19:58
Išvis sutriko mano miegas. Užmiegu 1h nakties, kartais vėliau, nes man mat reikia Hausą pažiet ; x O keltis kai reikia prieš 7 tai šakės. Tai grįžusi iš paskaitų, einu miegot. Ir jau 16h aš jaučiuosi pavargusi ir noriu miego. Šiandien pasakiau, kad jokių. Nepratinsiu organizmo miegoti kiekvieną dieną. ;x
-

Artes
- ®espect
-
- ...netoli
- 30,325.57 Lt
» 2010 Bal 29, 20:14
Pukuse rašė:Oho, kodėl taip anksti/taip ilgai plaukioji? Ar čia perkeltinė prasmė buvo? ;D
Perkeltine ;DD
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 24,821.77 Lt
» 2010 Bal 29, 20:29
O kodėl tiek anksti keliesi? ; /
-

kara
- ®espect
-
- 3,705.06 Lt
» 2010 Bal 29, 20:39
Nueinu miegot tai iki dvyliktos, bet užmiegu dabar dažniausiai apie trečią ;/ nesimiega ir viskas, o 7h keltis KATASTROFA, atrodo, kad padvėsiu ;/ man visokios arbatos nepadeda užmigt, tiesiog užeina tokie periodai kai nesimiega naktim, nors ir būnu žiauriai pavargus.
-

Draco'a
- Forumo gyventojas
-
- 1,004.53 Lt
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2010 Bal 29, 23:02
kara rašė:Nueinu miegot tai iki dvyliktos, bet užmiegu dabar dažniausiai apie trečią ;/ nesimiega ir viskas, o 7h keltis KATASTROFA, atrodo, kad padvėsiu ;/ man visokios arbatos nepadeda užmigt, tiesiog užeina tokie periodai kai nesimiega naktim, nors ir būnu žiauriai pavargus.
Man tai ačiū Dievui taip dažnai nebūna, bet labai nervina, kai guli lovoj ir negali užmigt. Vartaisi vartaisi, pradedi nervintis, siutas paima ir viskas. ;DD
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|