Diskusijos Grožis ir sveikata

Mergina su kelnėm ar su sijonuku?

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2011 Lap 09, 22:44

Kristea rašė:Kaip manot, panelė su sijonu gražiau nei su kelnėm? Ar yra didelis skirtumas?

Mergina visada geriau ir mieliau atrodys su sijonuku, neskaitant tu atveju, kai jis netinka del negraziu koju ar netinkamo silueto

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Lap 10, 14:47

Kojos visad gražios, nebent nesveikos senutės, kur jau kreivos kojos. O normali mergina, susitvarko kojas(nusiskuta, ar dar ką ten, nežinau ko reikia kad gražiai atrodytų :D :D :D), ir viskas gražiai atrodo. O jei yra mėlynių ar dar ko, juk visad pėdkelnės yra.:D

Vartotojo avataras

Hoeski

Patyręs forumietis

The land of joy

5,089.70 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 20:09

o kas čia vyriško kelnės, džinsai?
Paveikslėlis
labai fainai atrodo ir moteriška
sijonai irgi gražūs, bet verčiau suknelės (trumpos)

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 20:23

Mergina visada geriau ir mieliau atrodys su sijonuku, neskaitant tu atveju, kai jis netinka del negraziu koju ar netinkamo silueto

dėl suknelių us tuo sutikčiau,bet sijonai tai išvis.Kad ir kokio dieviškumo kojos būtų,nieko turbūt nėra baisiau negu tie džinsiniai miniakai,kur medžiaga kaip popierius.O klostuoti ir pūsti man kažkokie vaikiški arba vulgarūs,ilgi išvis nemoteriški.Vienintelis gražus sijonas man tas toks dalykinis,vidutinio ilgio,bet tai jis nekasdieninis.

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2011 Lap 18, 22:02

manau, nuo vietos/laiko priklauso ką geriau dėvėt, aš tiek sijonus/sukneles, tiek kelnes įvairias mėgstu, tik, va, kad kartais sunku rast gražių sijonų :/ internete prisižiūriu nerealių sijonų, o kai noriu rast pirkt, babaa.

Vartotojo avataras

candella.

Forumo gyventojas

empty streets.

23,956.77 Lt

Standartinė » 2011 Lap 19, 18:11

Mano manymu, nuomonė, kad mergina su sijonu yra seksualesnė, tėra stereotipas. Labai dažnai man merginos atrodo seksualiau su aptemptais džinsais nei su trumpu, vos užpakalį dengiančiu sijonu. Su kuo atrodys geriau, priklauso tik nuo merginos mokėjimo apsirengti. Man asmeniškai labiau patinka džinsai (nors labiau prie širdeis timpos, kalbant apie kelnes), sijoną nešioju tik per Rugsėjo pirmą ir kitas panašias šventes mokykloje, o suknelių neatsisakau. (:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

2,034.71 Lt

Standartinė » 2011 Lap 21, 17:58

Jeigu merginos kojos gražios, tai ji tikrai gražiau atrodys su suknele ar sijonu.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Lap 21, 18:19

jei gražios leškos, blauzdos, tai sijonas

o jei riebi riesta rura, stangrios leškos ir plonos blauzdos tai aptempti džinsai, o jei dar kulnai ir ilgos šiaip kojos tai gali apsilaižyt kaip kraipos : P

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 05:19

Žiauriausiai atrodo kai stora pana, pati sau graži, ta prasme viskas OK, bet rengiasi pvz mini odinis sijonas, kur vos dengia visus "gražumus" arba išvis nedengia, tiesiog baisu žiūrėt kai leškos storos + miniakas. Kelnės ar sijonas, tai man labai gražu sijonai, turiu gal 10, gal po vieną kartą užsidėjau, kiti visai nedevėti, nebeilysiu - atiduosiu :D Bet kokiu atveju geriau nei kad vien timpos, arba vien pėdkelnės, tada norisi paklausti, kur sijoną pametei... ;D

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 22:48

Man ir kelnės ir sijonai gerai.
Tik jo pritarsiu jog iš tikro šlykščiai atrodo kai riebi ir su tooookiu mini sijonu, kad kartais pagalvoji 'diržą užsidėjo, sijoną pamiršo'. Tai ką žinau. Iš viso, man mini sijonai nelabai patinka ar ten kūda ar nu nelabai kūda.

Vartotojo avataras

insomned

Forumo gyventojas

Vilnius

296.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 16:32

man asmeniškai siauros kelnės yra gražiau;D bet tik ne tada, kai deda timpas ir tik timpas (ant jų nieko nėr). vat tada, tai keistai atrodo;D šiaip aš esu už aptemptus džinsus arba kelnes, bet ne tada kai viskas yra žiauriai sutraukta, nes jei apkūnesnė mergina, tai šikną labai didina;D nu aš net ir apie save galiu tą patį pasakyt, nors čia žinoma jų pasirinkimas, tiesiog pastebėjimas.
o sijonas yra gražu, kai ne per trumpas, ne per ilgas - vidutinis. nors pagrinde - kelnės kelnės kelnės :D

Vartotojo avataras

^DanZa^

Dalyvis

2,050.35 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 17:14

Man gražiau kai merginos su sijonais vaikšto, bet pačiai labiau kelnės :)

Vartotojo avataras

Ieva.13

Dalyvis

2,810.34 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 18:02

Šiaip sijonai gražiau,bet kelnės patogiau 8)

Vartotojo avataras

Duoviz*

Įsijaučiantis

Klaipėda

1,131.52 Lt

Standartinė » 2011 Gru 13, 22:23

ir už sijonukus ir už kelnes ;) žiūrint kada ir kur :)

Sekvencija

Lankytojas

Klaipėda

18.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 28, 14:42

Mergaitėm tam ir yra sijonai, kad juos nešiotų mergaitės, o berniukams - kelnės.. Moteris su kelnėmis niekada neatrodys moteriškiau, negu moteris su sijonu (ar suknele) :-)

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių