Diskusijos Grožis ir sveikata

Menstruacijos

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 17:56

sveikinu...o šiaip vistiek niekas nežino žmonių...čia tik nickai :D

o šiaip turiu vieną klausymą.o galima atsikratyt "JŲ" visam laikui?gal žinot kaip?gal persivalgyt citrinų? :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Rockwish

Dalyvis

vilnius.

4,817.29 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 18:34

tu ka? negalima labai kenkia organizmui

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 18:36

gaila
:D

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 18:51

Mhm, o tu manai be jų pastosi kada nors?

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 19:15

aš vat ir nenoriu to padaryt...

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 19:17

Kai pati dar vaikas, tai ir nenori vaikų, bet tu pagalvok apie vėliau.Aš ir pati nenoriu vaikų, bet manau kad vėliau viskas pasikeis.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 20:00

na gal būt.bet kai pagalvoju apie visas kančias. ir ne tik tai net bloga darosi..

Vartotojo avataras

Rockwish

Dalyvis

vilnius.

4,817.29 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 20:05

kai uzaugsim viskas atrodys kitaip. :D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 20:23

Bet sakoma, kad po tokių nukėlinėjimų, jos būna gausesnės.

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:02

MMmakaronas* rašė:sveikinu...o šiaip vistiek niekas nežino žmonių...čia tik nickai :D

o šiaip turiu vieną klausymą.o galima atsikratyt "JŲ" visam laikui?gal žinot kaip?gal persivalgyt citrinų? :D
Neįmanoma. Įmanoma, bet tada ir savo kiaušidėms pasakai ate ate, tada kitas reikalas, ateityje pamiršti kūniškus malonumus (malonumas bus, tačiau didysis O ne, bei pats malonumas silpnesnis), kitas dalykas, kad natūraliai to nenutrauksi.

Su citrina galima sustabdyti kelioms dienoms.. Pažįstamos praktikavo šitą reikalą, tai prieš tūsus visokius susiorganizuodavo.. Citrina skatina krešėjimą, o alkoholis jį aktyviną. Tai kitą dieną ar po dienos susirkdavo labai jau gausiai.. Na tiesiog nevarginkite organizmo be reikalo.

Kai paaugsite prasidės kontraceptikai, su jais lengviau, organizmas yra sumaišomas, tačiau iš naujo surenkamas ir mėnesinės tampa laikrodžio tikslumu, lengvesnės ir panašiai..

Dar pasidomėkite anijoniniais įklotais (atrodo taip vadinasi). Tiems kam įsiūliau pabandyti, tai liko laaabai patenkinti. Tiek moterys, tiek merginos.. „Palengvėjo sirgimas" ir panašiai.. Tuose jausmuose nesigaudau, tai nelabai ką galiu pasakyti. Ir tas gerumas nepasijaučia per pirmą ligą..

Vartotojo avataras

*AgnyČy

®espect

Kaunas

44,364.82 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:07

Oooho žinovas.Būsimas ginekologas? ; DDD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:07

O tu apsiskaitęs žiūriu. Labai domiesi matyt? :mrgreen:
Bet šiaip bent jau man tai nelabai jauku skaityt vyro žinutes tokiose temose, nes tada pasidaro aišku kad jis sakitė ir kitas žinutes. :D nu žodžiu. Tarp merginų tai viskas ir yra tarp merginų. O kai ne visai, tai... Nejauku kažkaip.:mrgreen:

Vartotojo avataras

withwings

Dalyvis

Ignalina

5,055.88 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:13

*sunshine rašė:Bet sakoma, kad po tokių nukėlinėjimų, jos būna gausesnės.

Tikrai taip... Pati savo kailiu patyriau :cry: :cry: brrr...

Vartotojo avataras

Pukuoc

Forumo gyventojas

Šiauliai

65,106.26 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:15

Nu sorry, tačiau tokiam amžiuje pvz pas mus tos temos visiškai aišku. O merginos kūnas man ne svetimas, amžinai domėjausi, klausiau to meto merginos, draugės ar dar ko, skaičiau, iškilus klausimams, ieškodavau atsakymo.. Padėdavau kaip kada galėdavau..

Atsiprašau, jei savo postu ir pasirodymu šioj temoj ką nors įžeidžiau ar kaip kitaip sunepatoginau. Nieko blogo nenorėjau, kaip jau minėjau, mano nuomone šis dalykas nėra paslaptis, tik kaip pastebėjau naujokėms šioj klasėj kiek nepatogu.. Apsipras.. Juk vaikinai žino,kad sergate ir panašiai..

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2009 Lie 09, 21:25

Žiauriausia būdavo, kad kai klasėj tarkim sėdi kokios blogos nuotaikos, tai vis laik klasiokai kitom sakydavo, kad mėnesinės ir t.t. Tai taip nesubrendusiai elgdavosi. Tipo dėl kitokios priežasties negalima būt piktai. aij whatever. Mūsų klasiokai (dabar jau ex klasiokai :rock: :boogie: ) būvo visą laiką nebrendylos.

Pukuoc - manau, merginai tikrai malonu žinoti, kad jos vaikinas supratingas ir nėra visiškas vėpla net merginų reikaluose.

Man netgi patinka kai mano vaikinas manęs ko paklausia apie tai. Nes tada galiu pasikalbėti apie savo kūno savotiškus nuolatinius pokyčius ir t.t. protingai. Aišku jaučiu būdama kokių 12-14 tikrai nebūčiau kalbėjusi laisvai tokiomis temomis. Dabar jau amžius kitoks. ;}}

Aš tai visada vaikų norėjau. Aišku būdama 12 nesvajojau tokio amžiaus tapti mama... tačiau ateityje visada save įsivaizdavau su minimum dviem vaikais ir tokio dalyko kaip, kad mėnesinių atsikratymo nebuvo, nes suprasdavau, kad jeigu jų nebūtų vaikų garantuotai negalėčiau turėti. Dar viena tikimybė - nevaisingumas. fek.

Bet grįžtant prie temos.
Kad ir kokios būna tos mėnesinių kančios, tačiau ateityje, susilaukus vaikų manau tai tikrai atsiperka.

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias