MelasMelas , kai kurių gyvenima pagrindas- silpnas pagrindas.
Melas gali būti ir bjaurios apgavystės, o gal nekaltas plekštėlėjimas į nugarą, esą ten buvo musė. Melu gali patikėti, kitas melu gali įtikinti, tai subtilus dalykas kuris gali padėti ir nesugrįžtamai viską sunaikinto. Be abejo melo negalima nurašyti. Meluoju vien tam, kad išsisukt iš padėties.
Arba savo malonumui. Iš tiesų, galėčiau eidama į parduotuvę, aiškint, kad einu pirkti bilieto į mėnulį. Ir kažkodėl žmonės manim tiki. Nuo seno susidarę nuomonę, kad aš labai protinga ir tikrai nemeluosiu. heh. ir gerai. Nu siaip daznai as meluoju,tevams,draugams,broliui...Bet kaip meluoju,neraudonoju,o ima juokas.
Bet karta net ir issigelbejau su melu,kaip eidamas is mokyklos,du durneliai prie manes kabinejosi,tai nezinojau ka daryt,pradejo ant manes varyt,ir trankytis,ir dar sake kad pasakyciau kur as gyvenu,nes sake kad tada atsikabins,tai as pasakiau visai kita nama,nes as niekados nesakau nepazystamams kur as gyvenu... ![]() Kai meluoju, kartais suima juokas. Bet kai nemeluoju, ir įrodinėju tiesą, paima juokas, supyksta aki kurie, kad meluoju.. Nors iš tiesų nemeluoju... O šiaip melas yra labai blogai.. Ir kartais aš nenorėdama pameluoju, kad nereiktų raudonuot dėl savęs... bet stengiuos to nebedaryt, tegu priima mane su visom ydom ir beprotiškom mintim.
![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |