Diskusijos Gyvenimas

Melas

Vartotojo avataras

PuPaUoGa

Dalyvis

11,298.29 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 09, 22:21

SaTaM rašė:Nekenčiu melo. Visad stengiuosi sakyti tiesą ir niekad nemeluoti. Ypatingai nemėgstu kaip man meluoja. Jau geriau žinoti tikrą tiesą kad ir kokia baisi ji būtų.

Kažkokia žydų išmintis byloja,kad: "Kas neapkenčia melo,tas nekenčia vis pasaulio,nes nėra nei vieno žmogaus,kuriame nebūtų nė kruopelytės melo.O kas myli tiesą,tas myli visą pasaulį,nes nėra nei vieno žmogaus,kuriame nebūtų nors trupučio tiesos".
Ir šiaip netikiu,kad vaikystėje niekada nebuvai pamelavęs :)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Deimoskea

Aktyvus dalyvis

Nesvarbu

11,671.74 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 10, 19:54

Meluoju. Kartais. Kad išgelbėčiau savo kailį. :D

Vartotojo avataras

miduzza

Aktyvus dalyvis

vilnius

9,967.87 Lt

Standartinė » 2008 Rgp 19, 19:10

as tai nemeluoju. tikrai. nemoku meluot :lol: nebent juoko formoj, nerimtai. jei jauciu kad reiks meluot, visa israudonuoju ir sirdis ima plakt kaip paselus. man tai tiesiog neiseina :D

Vartotojo avataras

Viva :]*

Aktyvus dalyvis

7.24 Lt

Standartinė » 2009 Kov 15, 21:39

Melas – sąmoningas netiesos sakymas. Tvirtinimas kitaip, nors ir suvokiant klaidingą turinį. Melo nėra tada, kai tvirtinama, kad tam tikri faktai yra teisingi, tačiau nežinoma apie jų klaidingumą. Melui išaiškinti yra sukurta techninių priemonių (melo detektorius). Psichologijoje teigiama, kad melą galima atpažinti pagal kūno kalbą, klausantis balso tembro pasikeitimų, stebint fiziologinius pokyčius - odos pasikeitimus, pvz., paraudonavimas dėl jaudinimosi, odos plaukų pasišiaušimas, susikūprinimas).

bet tai tikriausiai zinot :D

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 11:02

Meluoju buitinėse situacijose, kai tas melas per daug nieko nereiškia (pvz:. mama:"kaip sekasi mokytis"? Aš "Gerai". Nors tuo metu visai nesimokau, o pvz., klausau muziką ir vartau žurnalą.
O rimto melo sukurt nemoku, iš karto pradedu nervintis, ir nieko nesigauna. Va taip va. :play:

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2009 Kov 16, 16:21

Meluoju tada, kai tai į naudą man.
Šiaip meluot moku gerai, mažai kas supranta, kai meluoju, nes kai buvau maža, tai kaip mama sakydavo, kiekvienam žingsny aš jai meluodavau.
Vis dar to meno nepamiršau ir nesiruošiu pamiršt. :}

Vartotojo avataras

Yava.

®espect

Vilnius.

29,171.84 Lt

Standartinė » 2009 Bal 16, 16:38

Taip..meluoju..gėda sakyti, bet labai dažnai. :oops:

Vartotojo avataras

Draco'a

Forumo gyventojas

1,004.53 Lt

Standartinė » 2009 Geg 02, 12:18

Be melo būtų sunku gyvent. Labai dažnai ir daug meluoju apie vieną dalyką. Bijau, kad neišaiškėtų tiesa. Nu bet ką padarysi;D

Vartotojo avataras

Spiritual Wrath

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

12,841.56 Lt

Standartinė » 2009 Geg 02, 12:27

Statistika: suaugęs žmogus meluoja kas trečiame pokalbyje...

Siaubas, kaip dažnai

Mvp

Aktyvus dalyvis

19,803.61 Lt

Standartinė » 2009 Geg 02, 12:39

Aš tai nemėgstu meluot, stengiuosi ar taip ar taip sakyti tiesą, nepatinką man tas melas, bet kartais tenka. IR tikrai nėra tokio žmogaus kuris visada sakė tiesą...

Vartotojo avataras

Džu@.

Dalyvis

vilnius

1,619.89 Lt

Standartinė » 2009 Geg 02, 12:52

Na šiaip negražu meluoti.
Bet kartais reikia už save pakovoti, ir pameluoti.

Vartotojo avataras

Panelė Niurzga*

Dalyvis

Radviliškis

7,173.72 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 16:52

Meluoti negražu, bet...
Nuo mažens esu gera mergaitė, neišsišokanti ir nedraskanti akių suaugusiems, tad jei kada nepadarau ND, sugalvoju rimtą priežastį ir mokytojai manimi patiki.. Ir namie nežymiai retkarčiais Mamai pameluoju, bet tiktai kai yra reikalas tai daryti... :? :up:

Vartotojo avataras

Asorti

Dalyvis

Kaunas

5,577.96 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 19:04

Juk visi meluoja... Aš stengiuos niekada nemeluoti draugams, o su šeima visko būna :}

Vartotojo avataras

madmozelė

Aktyvus dalyvis

11,250.94 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 00:12

lengwai rašė:Meluoju buitinėse situacijose, kai tas melas per daug nieko nereiškia (pvz:. mama:"kaip sekasi mokytis"? Aš "Gerai". Nors tuo metu visai nesimokau, o pvz., klausau muziką ir vartau žurnalą.
O rimto melo sukurt nemoku, iš karto pradedu nervintis, ir nieko nesigauna. Va taip va. :play:

man irgi panašiai (: rimtai meluoti nemoku.
kartais tiesiog sakau tai ką nori išgirsti žmonės. kaip sekas? gerai. kaip jauties? gerai. kaip mokslai sekasi? gerai. ar patinka mano dovana? taip, labai ačiū. ar tu nealkana? ne. ar tu nori valgyti? ne. ar išsimiegojai? taip. meluoju smulkiai, bet turbūt gana dažnai.
kelis kartus esu surezgus rimtesnius melus, melavau mamai dėl rūkymo ir gėrimo. ir savo šikną gelbėjau ir jos skaudint nenorėjau.

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2009 Lie 22, 09:40

Retkarčiais pameluoju,bet nelabai
mėgstu tai daryt šiaip... :]

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt