Forumo nariai Lankytojų foto

Melancholy.

Melancholy.

Lankytojas

507.05 Lt

Standartinė » 2012 Sau 29, 19:03

Taigi laba diena. Pirmiausia tai šitą diskusių forumą užmačiau jau senokai, bet nesiregistravau. Tiesiog reikėdavo kokio nors siuntinio ir užeidavau. Dabar peržiūrėjusi diskusijas, užsinorėjau ir aš prisijungti!: D Tikiuosi draugiškai priimsite, nes kiek mačiau kolektyvas draugiškas, bent jau man taip atrodo. Taigi dabar šiek tiek apie mane. Mano vardas Gabrielė. Gyvenu kol kas Šakiuose, jei nežinot koks tai Dievo užmirštas kampelis, tai pasufleruosiu: jis yra Marijampolės rajone. O kiek man metų jūs kol kas nesužinosit. : D Turėsit parašyt kiek duodat iš aprašymo, nuotraukos ir visko kartu sudėjus. O dabar plačiau apie mane. Tiesą sakant plačiau kažin ar būtų įmanoma parašyti, nes prieš rašant sugalvojau ką rašysiu, bet dabar kai reikia tikriausiai viso to bent pusę pamiršau. : D Tai jei pradėjot manyt, kad esu iškalbinga (nors abejoju ar pradėjot), turiu ką pasakyt ir panašiai, tai labai klystat, nes visa tai ką rašau iš anksto buvo sugalvota, kaip minėjau. Okey, netemsiu gumos. Taigi esu toks žmogus kuris nieko beveik neveikia, tik einą į mokyklą, kiurkso prie kompiuterio, skaito knygas savo malonumui, žiūri filmus bei kas be ko klauso muzikos! Taip sakant muzika - mano gyvenimas. Žinau, kad šitas posakis GRYNA banalybė, bet vis dėlto jis labiausiai tinka. Dabar mano aprašymas baigiasi, malonu, kad paskaitėt ir būtų taipogi malonu jei parašytumėt kokią nuomonę apie mane susidarėt. Beje būtų įdomu jei parašytumėt kiek duodat man metų, kaip jau minėjau iš aprašymo, nuotraukos ir visko kartu sudėjus! : D

Paveikslėlis

Paveikslėlis

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

22,211.82 Lt

Standartinė » 2012 Sau 30, 13:08

Labas Gabriele! Matau turi talenta daug kalbeti ir mazai pasakyti :cha: O metu duociau tau nedaug, jei reiketu speti - sakyciau 12 arba 13

Melancholy.

Lankytojas

507.05 Lt

Standartinė » 2012 Sau 30, 17:05

Labas, na panašiai ir yra kalbu daug, o pasakau mažai. : D Ir duodi man metų tikrai panašiai kiek ir yra. : D

Forumo nariai Lankytojų foto

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 08:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių