Taigi laba diena. Pirmiausia tai šitą diskusių forumą užmačiau jau senokai, bet nesiregistravau. Tiesiog reikėdavo kokio nors siuntinio ir užeidavau. Dabar peržiūrėjusi diskusijas, užsinorėjau ir aš prisijungti!: D Tikiuosi draugiškai priimsite, nes kiek mačiau kolektyvas draugiškas, bent jau man taip atrodo. Taigi dabar šiek tiek apie mane. Mano vardas Gabrielė. Gyvenu kol kas Šakiuose, jei nežinot koks tai Dievo užmirštas kampelis, tai pasufleruosiu: jis yra Marijampolės rajone. O kiek man metų jūs kol kas nesužinosit. : D Turėsit parašyt kiek duodat iš aprašymo, nuotraukos ir visko kartu sudėjus. O dabar plačiau apie mane. Tiesą sakant plačiau kažin ar būtų įmanoma parašyti, nes prieš rašant sugalvojau ką rašysiu, bet dabar kai reikia tikriausiai viso to bent pusę pamiršau. : D Tai jei pradėjot manyt, kad esu iškalbinga (nors abejoju ar pradėjot), turiu ką pasakyt ir panašiai, tai labai klystat, nes visa tai ką rašau iš anksto buvo sugalvota, kaip minėjau. Okey, netemsiu gumos. Taigi esu toks žmogus kuris nieko beveik neveikia, tik einą į mokyklą, kiurkso prie kompiuterio, skaito knygas savo malonumui, žiūri filmus bei kas be ko klauso muzikos! Taip sakant muzika - mano gyvenimas. Žinau, kad šitas posakis GRYNA banalybė, bet vis dėlto jis labiausiai tinka. Dabar mano aprašymas baigiasi, malonu, kad paskaitėt ir būtų taipogi malonu jei parašytumėt kokią nuomonę apie mane susidarėt. Beje būtų įdomu jei parašytumėt kiek duodat man metų, kaip jau minėjau iš aprašymo, nuotraukos ir visko kartu sudėjus! : D