Pilnai peržiūrėti:
- Twin Peaks - va šitas serialas man tikrai patiko! Muzikinis takelis, visa ta aplinka, mistika, nedidelis siaubas, kuris sukuriamas ne per kraują ar žiaurumus, o per psichologinius išgyvenimus, daug tokių vietų, kur sutrinki, įdomūs posūkiai. Manau, kada nors pažiūrėsiu dar kartą. Ne veltui daugelio mamos tokios susižavėjusios buvo.
- Scrubs - kokia buvau prisirišus prie šito serialo! Tik va paskutiniu sezonu viską sugadino, kad bandė be pagrindinių herojų kažką sukurti, bet, jį ignoruojant, man tikrai patiko.
- Dawson's Creek - seniai turėjau planą peržiūrėti šį serialą, kad žinočiau viską nuosekliai, o ne tik nuotrupas, kurias žiūrėdavau paauglystėj grįžusi iš mokyklos. Iš tikrųjų, džiaugiuosi pažiūrėjusi, nes šįkart visiškai kitaip vertinau veikėjus ir pamačiau, kokia Joey yra "rakštis" (:D).
- The O.C. - nežinau, kodėl, bet jis manęs ypač nesužavėjo, nors dauguma jį priskiria prie mėgstamiausių. Ganėtinai eilinis serialas pasirodė, bet kai kurie aktoriai tikrai žavūs (ir poros).
Dar pradėti:
- Touch - va šitą serialą priskirčiau prie atradimų. Tikrai įdomi mintis ir išpildymas. Nors sezono gale kažkaip jau buvo pabodę truputį, bet vis vien. Galbūt užkabino vien dėl to, kad yra kitoks nei kiti.
- Glee - šito tiesiog buvau nepaminėjusi anksčiau. Smagiai jie tas daineles perdainuoja, nors siužetas nėra ypač kabinantis. Tikiuosi, kad kitas sezonas bus šviežesnis.
- American Horror Story - visur skaičiau daug atsiliepimų, tai negalėjau nepradėti, toks smalsumas apėmė. Ir tikrai nenusivyliau - labai naujas žanras serialų pasaulyje, sakyčiau. Ir tikrai užkabina. Tik pažiūrėjus kelias serijas iš eilės man paaštrėjo klausa, gal čia šiaip sutapimas.

- The Vampire Diaries - nesitikėjau, kad užsikabinsiu už šito serialo, bet vienu metu tik jį turėjau neperžiūrėtą kompiuteryje, tad nejučiomis užsikabinau. Bet kažkaip trijų sezonų man pakako, kad pradėtų erzinti kai kurie personažai (labiausiai omeny turiu Eleną, be abejo:D).