Įvairūs Filmai, TV, knygos

Mėgstamiausias serialas

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2012 Lie 26, 19:45

Nuo paskutinio mano įrašo, serialų sąrašas dar pasipildė.
Pilnai peržiūrėti:
- Twin Peaks - va šitas serialas man tikrai patiko! Muzikinis takelis, visa ta aplinka, mistika, nedidelis siaubas, kuris sukuriamas ne per kraują ar žiaurumus, o per psichologinius išgyvenimus, daug tokių vietų, kur sutrinki, įdomūs posūkiai. Manau, kada nors pažiūrėsiu dar kartą. Ne veltui daugelio mamos tokios susižavėjusios buvo.
- Scrubs - kokia buvau prisirišus prie šito serialo! Tik va paskutiniu sezonu viską sugadino, kad bandė be pagrindinių herojų kažką sukurti, bet, jį ignoruojant, man tikrai patiko.
- Dawson's Creek - seniai turėjau planą peržiūrėti šį serialą, kad žinočiau viską nuosekliai, o ne tik nuotrupas, kurias žiūrėdavau paauglystėj grįžusi iš mokyklos. Iš tikrųjų, džiaugiuosi pažiūrėjusi, nes šįkart visiškai kitaip vertinau veikėjus ir pamačiau, kokia Joey yra "rakštis" (:D).
- The O.C. - nežinau, kodėl, bet jis manęs ypač nesužavėjo, nors dauguma jį priskiria prie mėgstamiausių. Ganėtinai eilinis serialas pasirodė, bet kai kurie aktoriai tikrai žavūs (ir poros).

Dar pradėti:
- Touch - va šitą serialą priskirčiau prie atradimų. Tikrai įdomi mintis ir išpildymas. Nors sezono gale kažkaip jau buvo pabodę truputį, bet vis vien. Galbūt užkabino vien dėl to, kad yra kitoks nei kiti.
- Glee - šito tiesiog buvau nepaminėjusi anksčiau. Smagiai jie tas daineles perdainuoja, nors siužetas nėra ypač kabinantis. Tikiuosi, kad kitas sezonas bus šviežesnis.
- American Horror Story - visur skaičiau daug atsiliepimų, tai negalėjau nepradėti, toks smalsumas apėmė. Ir tikrai nenusivyliau - labai naujas žanras serialų pasaulyje, sakyčiau. Ir tikrai užkabina. Tik pažiūrėjus kelias serijas iš eilės man paaštrėjo klausa, gal čia šiaip sutapimas.:D
- The Vampire Diaries - nesitikėjau, kad užsikabinsiu už šito serialo, bet vienu metu tik jį turėjau neperžiūrėtą kompiuteryje, tad nejučiomis užsikabinau. Bet kažkaip trijų sezonų man pakako, kad pradėtų erzinti kai kurie personažai (labiausiai omeny turiu Eleną, be abejo:D).

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Emiliuks69

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

3,677.55 Lt

Standartinė » 2012 Lie 26, 21:11

Čakas. Negaliu atsitraukti. Greit sueina ir tikrai labai geras. 10/10

Vartotojo avataras

Kokosinee

Apšilinėjantis

535.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 06, 02:26

Nematyti tarp atsakymų, bet manau, kad nesu ant tiek jau išsiskirianti, pasinešus ant Game of Thrones? :amazing stuff:

Vartotojo avataras

Joe

Lankytojas

Šiauliai

205.00 Lt

Standartinė » 2012 Rgp 26, 19:31

Walking Dead! Dar vienas puikus Frank'o Darabont'os darbas.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2012 Spa 07, 17:51

Atsimenu,žiūrėjau šitą kai gal 8 metų buvau,tai prieš keletą mėnesių peržiūrėjau visą. :D

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Spa 26, 22:42

Joe rašė:Walking Dead!

Tikrai geras! Siuo metu ziuriu Lost, idomu

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Spa 26, 23:31

illuminated rašė:tai kas žiūri ahs antrą sezoną?:D dvi serijos dar tik,bet.......... myreu. jei ne tas truputį tūpas ateivių įkišimas (nors neaišku, kaip išnarplios šitą, gal čia kokia vaizduotė ar dar fkgjf kas), tai uber kūūl. Psichiatrinės ligoninės visad įdomu + šiurpu. ir šiaip. nu jėga ir tiek.

aš žiūriu! yep, su tais ateiviais ir aš buvau tokia wtf, bet tikiuosi, kad įdomiai tai sudėlios. tik labai keista matyt tuos pačius aktorius kitokiuose vaidmenyse. beje, iš pirmos serijos atrodo, kad antras sezonas bus daug žiauresnis ir labiau iškrypęs. nuojauta tokia. :D

Vartotojo avataras

kilas99

Aktyvus dalyvis

Rozalimas

929.11 Lt

Standartinė » 2012 Lap 01, 14:38

Siuo metu tai Išrinktieji (SuperNatural)

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2012 Lap 01, 15:55

neseniai pradėjau žiūrėti The Big Bang Theory. Esu NET antram sezone jau. :D Smagus toks, originalus visai. Šiandien pabandžiau pažiūrėt The Vampire Diaries pirmą seriją, norėjau sužinot kodėl visi taip svaigsta. Na ir ką žinau, toliau žiūrėt netraukia..

Vartotojo avataras

Insane.

Aktyvus dalyvis

6,703.44 Lt

Standartinė » 2012 Lap 01, 16:30

Sopranai mėgstamiausias dabar.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2012 Lap 14, 01:30

friends. galėčiau žiūrėt ir žiūrėt:)

Vartotojo avataras

SaNdoRiN

Įsijaučiantis

59.00 Lt

Standartinė » 2012 Gru 27, 13:37

Sopranai (nors ir peržiūrėti visi sezonai), bei The Wire.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2012 Gru 29, 15:01

American Horror story : )

Vartotojo avataras

Le Dovilė

Lankytojas

612.20 Lt

Standartinė » 2012 Gru 29, 22:02

Hmm.. Sakot serialas ? Manau geriausi serialai yra CSI kriminalistai , CSI Majamis ir taip toliau ir panašiai ... Lavina `smegenines` ir pastabumą. Verčia mąstyti. :-)

Vartotojo avataras

balti.drambliai

Dalyvis

303.00 Lt

Standartinė » 2013 Sau 06, 18:14

Šiuo metu žiūriu "Lost" - tikrai labai įtraukiantis serialas. Žinoma, yra sezonų, kurie kažkiek geresni ar blogesni, bet iš esmės serialas labai įdomus. ;)

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių