Masturbacija Jaučiu nei viena pana iš čia nepasisakys DDD
Man tai dėl to visiškai negėda, kartais ir su draugeliais apie tai pašnekam, pažvengiam DD O kam tai atrodo tai nesveika ir OMG PERVERTED, tai laikau atsilikusiais truputį
Reik gi kraują ir ten pravarinėt DDD
P.S. Čia geras http://www.sos03.lt/Seksualine_sveikata ... priezasciu
"Nuimti stresą ir atsipalaiduoti vyras gali dviem būdais: nusigerti iki nukritimo arba užsiimti seksu." Su fucking true ;/ žodžiu. Tikrai rimta tema, būtų normali diskusija. Bet per visus puslapius vienas iš kito žmonės kikena. Kodėl neturintys ką gero pasakyti vistiek lenda čia ir kažką sako? Jis liečia savo pempytę.. xi xi xi.. O ji su srovele žaidia.. xe xe xe..
Labai jau kažkaip čia. Pastebėjau,kad jaunimas, kuris šviežias šioj srity ir kuris dar su savo kūnu nepradėjo susipažinti čia reiškiasi daugiausiai.. Gerai, gal ką suvelsiu, galbūt kokių protingesnių postų pasirodys ir tema bus atgaivinta į šiek tiek žmoniškesnę. O taip, mmm... Aš už masturbaciją, kodėl? Iš merginų pusės: Taip, man tai labai gražu. Ypač kai mergina mylintis pasižaidžia su savimi.. O taip! Gražu, miela, dar labiau jaudina.. Gerai, o kai mergina žaidžia su savimi viena, tai taip pat labai gerai, nes lavina savo raumenis lytinius raumenis, susipažindina su savo kūnu, sužadina kūną kūną.. Merginos raumenų darbas labai svarbus seksui, tiek Jai, tiek Jam. Iš vaikinų pusės: Nepaslaptis,kad vaikinai greičiau pasiekia O, žaidimo metu jie treniruojasi, pažįsta savo kūną, jo veiklą. Sugeba nutolinti O,kad galėtų tenkinti merginą toliau. Skirtumai: Vyrui masturbacija būtina, kodėl? Vyro kūne vienas šovinys subręsta maždaug per 6 valandas. Tai spermos kiekis, kuris išleidžiamas per O. Dar kiaušidėse saugoma info. Jei sperma nešalinama, prasideda skausmai, dilgčiojimai klyne, nemalonus jausmas, nerimas. Moters kūnui tai yra kitas dalykas. Jos sėkla bręsta mėnesį (mėnesinės, pačios suprantate kas ten pašalinama su krauju ir bla bla bla). O merginos veide sekso pasekmės labai gerai matomos..;}}} Be to, lytinio jaudinimo (ką jau kalbėti apie O) metu išskiriama medžiaga organizme, kuri būna išskiriama tik trim atvejais: sekso metu, valgant ir vartojant narkotikus. Manai jei jau myliesi, tai ir nebesimasturbuoji? Tikrai ne. EDIT: Neišsemiama tema. Rodos dar daug galima būtų pasakyti. Tikiuosi užsives įdomi diskusija. Ir man šiek tiek gaila žmonių, kurie atsisako šito reikalo.. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |