Diskusijos Grožis ir sveikata

Masturbacija

Kiek kartų tai darote?

Jūs galite pasirinkti daugiausiai 1 atsakymo variantą

Rodyti rezultatus

Vartotojo avataras

Šarlotė

Lankytojas

210.33 Lt

Standartinė » 2011 Bir 09, 21:18

Masturbacija normalus dalykas, juk net maži vaikai, patys to nesuprasdami taip susipažysta su savo kūnu. Nesuprantu, ko čia drovėtis, o juo labiau - kam temą lanko ir reiškiasi tie žmonės, kurie tuo net neužsiima.
Mano manymu, daugelis merginų liečia savo kūną, kad atsipalaiduotų. Pati asmeniškai tuo užsiimu maždaug 3-4 kartus/savaitę ir nematau čia nieko gėdingo.

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

eskalio

Apšilinėjantis

Plungė

263.74 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 15, 22:04

3 - 4 kart per savaitę, tiek galiu pasakyt apie tai, o jau visa kita kaip ir anksčiau buvo kažkieno sakyta, asmeninis dalykas

Vartotojo avataras

Meuw*

Apšilinėjantis

1,278.58 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 16:21

Nedarau ir man nereikia. xD:)
:lol:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 20, 20:31

Emm.. O kas tau čia juokingo rimtoj temoj? :roll:

Vartotojo avataras

Miglė.

Patyręs forumietis

Kaunas

272.69 Lt

Standartinė » 2011 Rgp 24, 11:59

Aha, Blofeld, yyyypač rimta tema :) susirinkime profesoriai ir pafilosofuokime. Ir tegul niekas nedrįsta prunkštelti, nes gaus į kailį. Nu blemba, nenusišnekėk.. Man čia gana linksma temelė, kurioje galima ir pasijuokti, ir surimtėti, kai reikia .

(ir sorry, jei čia tebuvo tavo ironija, o aš nesupratau. :) )

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 10:48

O kas ? dar pasakyk, kad nerimta. :)

Vartotojo avataras

illuminated

Legenda®y

1,617.55 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 14:56

Ilgokai galvojai atsakymą

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,512.06 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 17:07

Meuw* rašė:Nedarau ir man nereikia. :)
:lol:

Jaja, čia kaip - nevalgau ir man nereikia :lol:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2012 Vas 15, 18:21

Illuminated, negalvojau. Tiesiog tą dieną negalėjau atrašyt, o po to užmiršau.

li94na

Dalyvis

1,971.10 Lt

Standartinė » 2012 Vas 17, 15:44

Okey. Masturbacija kaip masturbacija. Bet pasakykit, ką daryt tokiu atveju, jeigu jaučiu žiaurų norą lytiniams santykiams fiziškai, nors morališkai nemanau, kad būčiau pasiruošusi, o ir žmogaus nėra, su kuriuo galėčiau. Galų gale, esu kažkodėl baikšti, ir bijočiau santykių su prezervatyvais, ta prasme, jausčiau baimę, kad pastosiu ir panašiai. O aš masturbaciją atradau gal 12-os, kai vakare, gulėdama lovoje, įsikišau kaldrą tarp kojų ir nežinia kokius veiksmus darydama, pajutau žiaurų malonumą :D Nors, kad tai buvo masturbacija, supratau vėlai :DD Dabar irgi tai darau, bet retai :)) O kitokia masturbacija neužsiimu :))

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,512.06 Lt

Standartinė » 2012 Vas 17, 20:47

"Bet pasakykit, ką daryt tokiu atveju" ir toliau sėkmingai kištis kaldrą tarp kojų. :up:

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2012 Vas 17, 22:13

Manau reiktų atnaujint apklausą, nes kai ji buvo daryta, visi buvo gerokai jaunesni. Kas už? :D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 16:53

li94na rašė:Okey. Masturbacija kaip masturbacija. Bet pasakykit, ką daryt tokiu atveju, jeigu jaučiu žiaurų norą lytiniams santykiams fiziškai, nors morališkai nemanau, kad būčiau pasiruošusi, o ir žmogaus nėra, su kuriuo galėčiau. Galų gale, esu kažkodėl baikšti, ir bijočiau santykių su prezervatyvais, ta prasme, jausčiau baimę, kad pastosiu ir panašiai. O aš masturbaciją atradau gal 12-os, kai vakare, gulėdama lovoje, įsikišau kaldrą tarp kojų ir nežinia kokius veiksmus darydama, pajutau žiaurų malonumą :D Nors, kad tai buvo masturbacija, supratau vėlai :DD Dabar irgi tai darau, bet retai :)) O kitokia masturbacija neužsiimu :))

Nusišypsojau beskaitydama (: noras turėti lytinius santykius, nelygus norui (: nes dažniausiai kol nesi turėjęs ir nežinai kas per dalykas, tai ir nenori ; D na, bent jau aš taip manau. Nes keista norėti to, ko nesi ragavęs ir nežinai skonio. Čia taip pat nereikia taikyti visoms situacijoms šito mano pasakymo.
Bijotum lytinių santykių su prezervatyvais, nes bijotum, kad pastosi? ; D tai mylėkis be, gal nepastosi ; D

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

6,300.21 Lt

Standartinė » 2012 Vas 19, 18:24

žvengiau : D o tai gal tave jaudina visokios tekstilės medžiagos (kaldros, dekiai), kaži kaip šis fetišas vadinas : D

Vartotojo avataras

Blofeld.

®espect

Šiauliai

3,484.29 Lt

Standartinė » 2012 Vas 21, 14:54

O tai žmogus kad ir nejučia negali įsikišt kaldros tarp kojų ? :D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę