Šis bei tas Pašnekesiai

Mane visi spaudžia

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Patyręs forumietis

8,105.86 Lt

Standartinė » 2011 Lap 29, 16:39

^ :up: Visiškai pritariu.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 14:25

Keli klasiokai su manimi ziauriai pasielge, per psichologes testo apziura. Visi susirinkom i klase ir psichologe pateike rezultatus, per skaidre su power pointu. :D (geriausia priemone seis laikais!). As anketoje pildziau jog viskas gerai klaseje ir net pagyriau kai kuriuos, o kiti apie mane pradejo skustis uoj ten atsiskyres, su priepuoliais, nesaugus, liudnas ir visoks kitoks...
Psichologe ir pateike tuos rezultatus, o paskui isgirdau is tos bjaurios mergos savo klaseje kuri man griauna gyvenima, jog kodel mums turi rupeti jog tam vienam blogai, juk visiem 20 gerai. Kaip slykstu, kai tau rupimas zmogus tave ignoruoja ir net nori tave suzlugdyti. Tada as mintyse pagalvojau, kaip noreciau jai veida apipilti rugstimis. Veliau klasiokas pritare, sako jog cia jo bedos ir mum nerupi. Mintyse as pagalvojau, kaip noreciau jam su britva velykas nupjaut. Ir aplamai pas mus klaseje yra 21 mokinys, tai gaunasi kaip 20 ir 1 kazkoks tai atmata klaseje.

Ir kai ta merga kazkuriuo laiku cia pradejo liudeti, tai net siutas sueme, jog ir taip jei gerai viskas, daro ji ka nori, tevai leidzia daryt ka nori, neateina i mokykla kas antra diena, mokinasi gerai ir dar matau gulineja ant suolo, jog jei kazkas blogai. Net pikta pasidare cia mano emocija liudesys, o ne jos, bent jau tegu vaiksto issisiepus iki ausu baidykle. :D

O šiaip visus su ateinanciom kaledomis! 8)

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Gru 10, 23:39

Jei visi aplink idiotai - laikas susimastyt apie save..

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 16:11

As pastoviai mastau apie save, duodu kai kuriem nd nusirasyt, padedu per kontra kai reikia. Tetai padedu, kad su ja butu tas padejejas nors nuo jos isakinejimo man jau norisi keiktis per visa rajona, nerukau, negeriu, rupinuosi seima tik kartais nuo depresijos nukencia pazymiai. Ir kuom man save keist, spjaut i visus ir eit gert, ruky ir su treningais atkirtinet is mazu vaiku pietu pinigus. As esu geras zmogus, bet paprasciausiai kiti yra cinikai ypac merga ta. Lengviausia pasakyti tavo bedos, keiskis pats, man neidomu, kitiems blogiau, toks gyvenimas.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 18:29

tu galvoji, kad as nepripazystu jog esu silpnas tapkinas as ne tik tai pripažįstu, bet ir jog esu nevykelis, feilas, slykstyne, atmata as tiesiog nekenciu saves. Nes esu ciucikas, kuris negali parodyti tai mergai kas yra skausmas. As is sitos temos tikiuosi issilieti, parodyti koks pasaulis neteisingas ir pagaliau issikalbeti. Nes mokykloje man ner su kuo pakalbet, nes jiem rupi tik mergu p... , cigaretes, bonke, o ne apie grazu pasauli bei meile. Jie yra egoistai ir kiaules, kuriems rupi tik patys jie. Cinikai su cinikem. Taip tokie vyrai yra kiaules, o jos rozines kiaulaites su nulakuotais nagais.

Vartotojo avataras

Simonna

Aktyvus dalyvis

Kaunas

6,188.45 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 20:32

PAKEISK POŽIŪRI Į PASAULĮ, ŽMOGAU. Vistiek tu gyveni tokiame pasaulį kuriame kiekvienas galvoja apie save..O tu kažkoks de*ilas atsiprašant kuris nusivylęs visu pasauliu, fu negaliu pakęst tokių žmonių. O tu ir toliau būk tokio savo debiliško požiūrio atsiprašant vistiek tavo gyvenimas bus sušiktas kol nepakeisi požiūrio į jį...

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2011 Gru 11, 22:01

Aplink mane daug idiotų, bet kažkaip sugebu sutart su visais. Turiu tik tris žmones, kuriuos galėčiau pavadint draugais. Akivaizdu kad nelabai tu bendrauji ir menkini kitus. Išmok nekreipt dėmesio į kitus, susirast DRAUGĄ, tokį kuriam galėtum viską pasakyt. Nueik mokykloje pas psichologę.

Vartotojo avataras

agyness

Dalyvis

3,908.87 Lt

Standartinė » 2011 Gru 12, 22:31

Nu žinai.. savo didvyriškumu nieko tu neparodysi. Sori, bet šiais laikais pasaulis tuščias ir paviršutiniškas. Taigi keiskis ir tu. Kitų akyse nebūk paspiriamasis kamuoliuks, o ir pats tapk naglas, ir kovok už save. Ir iš viso, kas ten per klasė? Tu tikrai nepritapsi toks būdamas. Niekas neverčia tavęs rūkyti ir pan., bet tiesiog tapk šaltas. O kad tu ten pradėsi įrodinėt kokia gera tavo širdis ir pan. tai ką žinau, mažai ką pasieksi ;)

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 16:09

Nu va gal pralinksminsiu, norejusius man "padeti"! :D 8)

Vakar pas mane i klase atejo naujoke. Ji buvo prastos isvaizdos ir pagalvojau kaip nemalonu butu jei ji mane isimyletu. :cry: Tada, as supratau, kad tai klasiokei kuri man patinka, mano demesys nemalonus. Tai nejauciu pykcio ant jos. Bet, kad nori kad jinai patiktu daugumai bernu, tai vistiek kazkaip erzina, o ne kokiam nors vienam. Tarsi vyrus laiko suniukais, kurie kokteili atnesa! Bet man leenngviiiauuuuu :lol:

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 17:21

16 metų ir dar tokios nesmn vyksta šulėse? pas mus kažkaip būdavo 14 dar t oks durnas amžius, o po to visi susibendravom, dabar su klasiokais ir baigę šulę būnam, kžn... mano tai pasiūlymas būtų eit lankyt kažką, kovos menus kokius, susipažinsi su žmonėm, pasitikėjimo savim įgausi i fsio, bet jei verksi tik tai nieks nepasikeis reik daryt kažką

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 19:28

Slaidai, kvailas tavo požiūris į merginas, ypač į tas, kurias laikai gražiomis. Kas po galais nurovė tau kiaušus, kad šneki kaip lepšis? Savo kalboje teigi, kad esi geras žmogus, kuriam rūpi meilė ir kažkas gilesnio nei papai, bonkos ir t.t. O verkšleni, nes merga papo neduoda! Taigi kiek supratau, jei tik būtų galimybė prisiplakti prie "kietų" iškart tai padarytum. Sieki ne meilės, o grožio (kuris yra laikinas). Koks gi paviršutiniškas tavo "gilumas".
Priedo, į viską žiūri kaip Alisa į stebuklų šalį. Ne to grybo atsikandai? Tau patinkanti mergina yra graži. Kiek laiko ji dar bus graži? Ypač jei gers ir kurvaus. Čia tik seriale californication (Nuodėmingoji Kalifornija) esi amžinai erotiškas "tūsovščikas" Be to ką ji turėtų daryti anot tavęs? Visą gyvenimą tave mylėti? Jau dabar matos, kad toks papų ekspertas mažasis pas kitą nubėgtų ir liktų vargšelė viena. Vadink daiktus savais vardais, neapgaudinėk savęs. Esi kas esi, nori tai, ko nori. Nieko nepadarysi.

lobo

Dalyvis

VNO

4,963.20 Lt

Standartinė » 2011 Gru 15, 22:06

galeciau lazintis iš visu savo fulkepu, kad slaidas isimyletu kiekviena, bent kazkiek simpatishka pana, kuri jam parodytu bent kazkiek demesio.

Vartotojo avataras

Camilė.

Forumo gyventojas

Panevėžys

890.00 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 19:11

lobo, būtent tą patį pagalvojau.
O slaidai, kad ir esi atsiskyrėlis, bet atrodo tu net nenori įdėt pastangų, kad kažkas pasikeistų. Į žmones žiūri paviršutiniškai "kažkokia pasipūtus fyfa" "ji buvo prastos išvaizdos" Tai iškart kyla klausimas su kuo bendrauji, išore ar vidumi. Dėl rūbų tai išvis tavo nuomonė juokinga. Pati neesu turtinga, gyvenu tik su mama, kuri yra bedarbė. Tai jomajo, nueinu į humaną kelis kart tarkim per savaitę ir jei vieną kart nepasiseka, tai kitą kart bent kokius maršknėlius tikrai randu, tvarkingus, nesunešiotus. Dar kartais geresnių firmų ne ivisuose tuose akropoliuose prisiperka. Ir baik graužt save, nes pats kitus siaubingai nuvertini, šmeiži. Jei ižvelgsi juose bent kelias gerąsias savybes, tai gal ir į tave atkreips dėmėsį? ;) nepyk, bet man tavo gyvenimas iš vis atrodo kaip prastai surežisuota melodrama. Esu beveik įsitikinusi, kad ta naujokė irgi nepritaps prie klasės ir jūs tapsit geriausiais draugais . O dėl brolio, tai pabandyk jam papasakoti, kad tau pačiam sunku kai su tavim taip elgias. Galų gale apsilankyk pas psichologą.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2011 Gru 17, 20:53

camile del humanos as pritariu, bet tame esme kad brolis ir humanoj stoves ir isrinkines man rubus. žodžiu buvau rades gerus dzinsus uz septym litu (pigesni), jie buvo juodi ir aptemti, bet brytas neleido ir graziau ir pigiau. Dar noriu grifka ant vienos akies uzaugint. Auskariuka i lupyte ir juodai lupytes nusidazyt. Tai butu viskas ok. Sedeciau kampe nuleides galva. As galiu keistis kiek noriu, ka ir dariau, bet ar as geras, ar blogas ar dar koks busiu. Fyfa vistiek vaikscios susukus nosi. Keiciantis prarandi indetiteta ir nieks nepasikeicia is kitu. Tiesiog pasaulis neteisingas ir vieni gimsta grazus kiti negrazus, vieni ligoti kiti sveiki. Ir kad spinta nudazysi kita spalva, ji vistiek liks spinta. I ja des daigtus. Taip ir su keitimusi, keistis nenaturaliai yra skaudu. Pats gyvenimas tave keicia. Ir kada likimas tave pastoviai nuskriaudzia, tada buni toks kaip as. Man rupi daugiau negu papai, nes man rupi tik viena pana, o ne kazkokios kitos. As nenoriu sekso ar papu, o kad ji mane apsikabintu, pabuciuotu, kai lenda klasiokai ant ju supyktu, jai manes gaila butu ir mane paguostu, o ne abejingai sypsotus.

devoted

Aktyvus dalyvis

6,284.66 Lt

Standartinė » 2011 Gru 18, 00:21

Visi jauni žmonės gražūs. Jei neturi papildomų kūno dalių - bėdų nėra. Svarbu mylėti save. Jei nemyli savęs (kaip šiuo atveju) negali mylėti kito. T.y. mylėti nuoširdžiai, kad nerūpėtų kiti. Siekis patikti kitiems rodo menką savivertę. Pažiūrėk kiek žmonių tau atrašė. Paieškok bent menkos dalelės, kurią galėtum panaudoti. Čia ne vien brūdo rasi. Baik pagaliau savęs gailėtis. Mylėk save.
Be to Slaidai, nuoširdžiai siūlau pasidomėti gramatika. Tavo postai tikrai baisesni už tavo gyvenimą :)

Šis bei tas Pašnekesiai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias