Diskusijos Grožis ir sveikata

Lūpos

Vartotojo avataras

Gidija

Forumo gyventojas

Miami

1,355.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 21, 20:44

Mačiau buvo panaši tema, tačiau ten kalbama apie pūslelinę, o aš noriu pakalbėti apie lūpų formą/
Kokios formos jums gražiausios lūpos? Kokios jūsų?
Pati turiu siaurą viršutinę ir storą apatinę lūpą, tačiau man žymiai gražiau stora viršutinė ir normali apatinė.
Sakoma, kad nuo lūpų priklauso merginų charakteris:
Ryžtinga. Mergina su siauromis lūpomis tiksliai žino, ko trokšta. Vienok yra pakankamai uždara - tarsi karalaitė, kuri laukia, kol princas pažadins ją iš miego. Tas nuostabus paslaptingumo ir stipraus charakterio derinys gali suveikti žaibiškai!

Seksuali. Plačios lūpos byloja apie karštą merginos temperamentą. Tokių lūpų savininkė mėgsta būti dėmesio centre, jai tikrai nereikia skųstis pasisekimo tarp priešingos lyties stoka. Ne vienas vaikinas svajoja apie merginą su tokiomis lūpomis. Tai tikrai galingas koziris!

Draugiška. Širdies formos lūpos būdingos amžinosioms optimistėms. Tokios merginos dažnai būna geros draugės. Argi tai blogas būdas suvilioti vaikiną: per draugystę - į širdį?

Aistringa. Trikampio formos atspaudą galėjo palikti tik jausminga mergina. Ji jautri, mėgstanti pramogas. Merginos su tokiomis lūpomis vengia konfliktinių situacijų, nes dėl savo jautrumo sunkiai perneša stresus.

Gal jūs ką nors žinote apie lūpų formos ir charakterio siejimą? :-)

--------------------------------------

Rekomenduojam :) --> 

Vartotojo avataras

Purple_Sun

Forumo gyventojas

7,062.85 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 18:20

Hehe,tai taip išeina,kad aš aistringa : DD

Vartotojo avataras

Mildžiūūs

Įsijaučiantis

Šiauliai.

997.46 Lt

Standartinė » 2011 Bal 22, 21:47

Iš šitų tipų tai net nežinau kuri, nes mano viršutinė lūpa yra normalaus dydžio, o apatinė irgi stora.
O dėl lūpų formos gražumo tai kiekvienai vis kitaip tinka, pavyzdžiui daugeliui žmonių tinka plonos lūpos, nes su storomis atrodo klaikiai, o kai kuriem vėl atvirkščiai. Nors man kartais visai gražiai atrodo širdutės formos lūpos :>.

Vartotojo avataras

insomned

®espect

Vilnius

998.00 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 16:32

Purple_Sun rašė:Hehe,tai taip išeina,kad aš aistringa : DD

Taip išeina, kad aš irgi;D Atspindi tiesą

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 17:09

Normali viršutinė/stora apatinė.Labai sunku lūpų dažus tinkamus rast

Vartotojo avataras

Gidija

Forumo gyventojas

Miami

1,355.67 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 17:30

Nu mano tokios lūpos, nežinau, nesiskundžiu :-)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 18:25

Gabe7 rašė:Normali viršutinė/stora apatinė.Labai sunku lūpų dažus tinkamus rast

dėl ko?

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bal 23, 23:00

dėl ko?

na man visiškai netinka blizgesiai ir blizgūs lūpų dažai,nes tada apatinę lūpą optiškai labai pastorina.Aišku galėčiau ten vieną dažyt vienaip, kitą kitaip,naudotis visom tom gudrybėm,bet mėgstu iš karto gauti rezultatą. :)) Dar plius mano lūpų natūrali spalva pakankamai ryški raudona tai bespalviai vazelinai dar labiau išryškina,tenka ieškot su atspalviu ir dar gera apsauga.Na žodžiu tenka pasiknist,tikrai.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,224.78 Lt

Standartinė » 2011 Bal 25, 09:27

man ir panašiai, tik tiek, kad mano abi lūpos panašaus storio;D tai kąžinau, naudoju blizgius, bet vat ko nemėgstu, tai natūralios spalvos - labai ryški, o dažnai norint padažyt net nenusidažo normaliai, tai reik terliotis su visokiais spalvos neutralizavimais ir t.t. ;\
anyway, man storos/putlios lūpos visada labai gražu - nematau bėdos, kdoėl negalėtum naudoti blizgio. ;}

Vartotojo avataras

Gabe7

®espect

28,584.61 Lt

Standartinė » 2011 Bal 25, 10:40

na matai kai Tavo abi vienodos,Tau blizgis vienodai jas pastorina ir jos pasidaro putlesnės.Mano apatinė storesnė,tai pasidažius ji išvis įgauna labai didelį kontrastą su viršutine.Ir apskritai atpratau jau nuo tų blizgių,labiau mėgstu gryną spalvą. :)

Vartotojo avataras

LolleMyle

Įsijaučiantis

1,408.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 05, 11:10

2 variantas ;D

Vartotojo avataras

Gidija

Forumo gyventojas

Miami

1,355.67 Lt

Standartinė » 2011 Geg 06, 22:31

Gabe7 rašė:na matai kai Tavo abi vienodos,Tau blizgis vienodai jas pastorina ir jos pasidaro putlesnės.Mano apatinė storesnė,tai pasidažius ji išvis įgauna labai didelį kontrastą su viršutine.Ir apskritai atpratau jau nuo tų blizgių,labiau mėgstu gryną spalvą. :)

Tas kontrastas manau nėra blogai, kaip tik gražu :)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 17:42

O aš net nežinau kokios tos mano lūpos... bet nesiskundžiu jomis, man patinka (:

Vartotojo avataras

Gutsy

Patyręs forumietis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 19:40

Mano lūpas taip pat sunku apibūdint ;D na, jos tokios normalaus dydžio, proporcingas visiems mano veido bruožams kaip ir. Na, jos pakankamai putlios. Tai ne tik man labai patinka. :lovegif:

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

910.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 08, 19:49

Paveikslėlis

va mano lūpos ; D

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę