LunatikaiVieną kartą sapnavau kad verda arbatinukas. Tai atsipeikėjau kad esu tarp kambario ir virtuvės, vidury nakties su supresuota kaldra rankose. Bet taip susukta į kamuoliuką, kad paskui bandžiau ryte kaldrą vėl taip suspaust bet nesigavo
Dar vieną kartą kaime ėjau prie lango ir dar peržengiau per taburetę. Gerai kad namuose taip nedariau nes 3 aukšte gyvenu tai pavojinga truputį ![]() Stovykloj vienas vaikas lunatikavo. Naktį girdim kažkas pradėjo žliumbt ir rėkt " Mama, tėti grįžkite, palaukit, palaukit " Tada atėjo jo pakėlt tokie bachūrai, sako : Kelkis, kelkis, o tas kad pašoko kaip išsigando : DD.Mes su drauge pradėjom žvengt, net dusom, tada taip juokinga buvo x D Vėliau, kai nakvojom pas kitus draugus, kitoj pusėj, arčiau to lunatiko, jis taip iš niekur nieko pradėjo rėkt, o tada tai visi pradėjom žvengt ir prikėlėm visus : D Mes tik paskutine dieną sužinojom kuris ten rėkė : D
vieną kartą esu ir aš pakalbėjęs neblogai
vieną kartą, naktį, man sėdint prie kompo, ji miegojo. staiga pakėlė galvą, pažiūrėjo į mane žiauriu žvilgsniu ir užrėkė "man šortus numovė!" sakiau: "kas?" - "JUSTAS!"- ir pakėlė užklotą parodė, kad ji be šortų D linksmiausias gal toks iš jos lunatikavimų.Aš tai nelabai gal lunatikė. Nebuvo , kad kalbėčiau ar vaikščiočiau per miegus ir pan. Bet pamenu mano mama kažkada miega miega ir vartytis lovoj pradėjo, o po to kažką labai greitai žnabždėt pradėjo ir nesuprasti ką
sakau ką čia darai? ji sako apsiklot duokaš: tai gi va tavo, palik man mano. O ji sako: nu aš tavo noriu ir toliau miega. Po to buvo, kad ji (mano močiutė) atsikėlė nuėjo į virtuvę (čia kaime) įjungė šviesą ir atsigulė į lovą. Arba mama mano, kai dar manęs šiam pasauly nebuvo, dėdė pasakojo, kad ji atsikėlė pusė trijų nakties maždaug, pasiklojo lovą , į darbą jau ruošėsi, kavą gėrė ir pan. Ir jau išeidinėt norėjo, kol dėdė neatsibudo ir nepasakė, kad dar tik 3 valanda. Dar mano draugė viena pasakojo, kad naktim atsikeldavo ir kažkur eidavo, pavyzdžiui į sieną, vos iš buto neišeidavo ir pan.Paskutiniu metu pradėjau lunatikuot
Aną naktį su chalatu laksčiau ir apie traukinį kalbėjau, prieš tai naktį pasijungiau tv ir žiūrėjau, nors jau programa pasibaigusi buvo, bet geriausias buvo, kai visus savo meilės reikalus būtus ir nebūtus išpasakojau ; DDD Jau pati savęs bijau ;o
Kam išpasakojai? ![]() ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |

Aną naktį su chalatu laksčiau ir apie traukinį kalbėjau, prieš tai naktį pasijungiau tv ir žiūrėjau, nors jau programa pasibaigusi buvo, bet geriausias buvo, kai visus savo meilės reikalus būtus ir nebūtus išpasakojau ; DDD Jau pati savęs bijau ;o