|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

Kvaksia
- ®espect
-
- 7,334.39 Lt
» 2009 Lap 19, 16:39
laikosi už tų užuolaidų ir rėkia "kur čia išlyst?"
Bet čia nejuokinga, man panašiai buvo.  DD
Vos į isteriją nepuoliau.
Atsibundu ir įsivaizduoju, kad esu svetainėj. Keliuosi ir ieškau durų. O toje vietoj, kur turėtų būti durys, yra sieną. Ir svarbiausia tapšnoju tą sieną tamsoj, ieškau tų durų, nervinuosi ir nesuvokių, kad esu savo kambarį ir kad čia durų net nėra. Taip prasikankinau gana ilgą laiką, kol netikėtai supratau, kad esu savo kambary.
Net nežinau, ar tai būtų galima pavadinti lunatikavimu, gal šiaip smegenų apsimiegojimu. :]
--------------------------------------
-

adolfina
- ®espect
-
- 5,384.27 Lt
» 2009 Lap 19, 16:42
bet tada tai buwo manau tikrai juokinga. o kai papasakojo kiek juoko buwo. 
-

Šū.
- Dalyvis
-
- Kaunas
- 7,132.88 Lt
» 2009 Lap 19, 21:48
Lunatikavau vieną kartą prieš 3-4 metus. Mama pasakojo, kad aš atsikėliau, atėjau iki tėvų lovos ir sakau, kad noriu gerti ir nuėjau į tualetą. Labai tikėjausi tada, kad negėriau iš klozeto.
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2009 Lap 19, 22:04
Šū. rašė:Lunatikavau vieną kartą prieš 3-4 metus. Mama pasakojo, kad aš atsikėliau, atėjau iki tėvų lovos ir sakau, kad noriu gerti ir nuėjau į tualetą. Labai tikėjausi tada, kad negėriau iš klozeto.
Paspringau arbata 
-

Pukuse
- ®espect
-
- Vilnius
- -5.00 Lt
» 2009 Lap 19, 23:05
Mano tėtis kažkada, keletą kartų lunatikavo. Kažkada, po kažkieno jubiliejaus kaime pasigėrė, ir nuėjo miegot. Nu naktį atsikėlė į tualetą, ir mama pasakojo kad pradėjo pro langą brautis, iš antro aukšto. : :) Pasakojo, kad tėtis rėkė maždaug:
-Išleiskit! Ko neatsidaro, atidarykit! B*et kaip myšt noriu! : DD
Ir tada dar kažkada ryte atsibudo praskeltais krumpliais, ant kilimo kraujo privarvėję... Pasirodo tetis tada sapnavo kad braunasi vagys, ir tipo gynė namus, ir dėjo iš visų jėgų į kėdę. : DDD Tai gerai kad į kitą pusę nusisukęs miegojo, o tai mamai makaulę sulaužęs būtų. : :)
-

Iev.
- ®espect
-
- Kaunas
- 1,086.85 Lt
» 2009 Lap 19, 23:09
Mano dėdė pirštą susilaužė lunatikuodamas  Kažkaip kažką kėlė ir užkrito kažkas. Tai jo žmona pabudo ir matė sėdintį ant žemės prie lovos susiėmusį už piršto 
-

K.
- Dalyvis
-
- 6,858.58 Lt
» 2009 Lap 20, 17:19
Šiaip keletą kartu esu buvusi lunatikė, bet per daug nlb. Naktį kartais kalbu, juokiuos, keikiuosi..  Bet vieną kartą buvo, kad nuėjau pas mamą į kambarį (nors ji miega pirmame aukšte aš antrame) ir pradėjau verkt ir sakyt mama man labai skauda koją, mama padėk. O mama miegodama ir kai aš atėjau pagalvojo, kad aš iš tikrųjų sakau jai. BNet po to kažkaip pastebėjo, kad aš miegu. Sako eik gult, nuėjau ir vėl miegojau  Bet kai ryte visą tai sužynojau, juoko buvo daug. Raičiausi 
-

haiku
- Dalyvis
-
- Klaipėda
- 5,299.06 Lt
» 2009 Lap 28, 01:29
Vieną kartą pas pusbrolį miegojau kai jam buvo užplaukusios pora dienų kai naktim blūdijo. Girdžiu atsikėlė, nuvariau pažiūrėt, o jis rengiasi, pasirodo, į mokyklą išvaryt norėjo bachūrėlis vidury nakties. Padėjau nusirengt, numaunu kelnes, o jisai kojas įkišęs į bliuzono rankoves ir kaip kelnes tą bliuzoną apsimovęs.  ; DD Numiriau vietoj, po to jam labai gėda dėl to buvo.
Man irgi šiaip buvę, kad lunatikuoju. Seniai, kai mama grįžo vidury nakties, tai pasakojo, kad per langą lipau, čiut nekrito vietoj pamačius mane.
Kiek esu girdėjus, tai jeigu žmogus lunatikuoja ir tarkim lipa per langą, vaikšto ant balkono krašto ar pan. , negalima jokiais būdais vardo pasakyt, nes tada žmogus atsibunda ir nukristi gali. : )
-

Tera.
- Aktyvus dalyvis
-
- Anyksciai
- 9,392.48 Lt
» 2009 Lap 28, 11:00
Kažkurį pavasarį buvom žygyje su klase, miegojom 3 palapinėj ir viena draugė kažkaip veliau nuėjo miegot tai sakė, kad aš miegodama staigiai atsisėdau ir klausiau - Kur užtrauktukas ? ir ieškojau visur to užtrauktuko. Kai parodė kur užtrauktukas sakė kad atsegiau, pasiknisau kažkurioj tašėj ir vėl atsiguliau miegot  O kita draugė kalbėjo kažką per miegus.
O šiaip kai man buvo 7 - 10 metų visada išgriūdavau iš lovos 
-
apolla741
- Apšilinėjantis
-
- 554.88 Lt
» 2009 Lap 28, 11:15
As labai retai esu lunatike ir nevaikstau tik kartais kalbu per miegus ...
-

Dovilė:)
- Dalyvis
-
- Palanga
- 6,045.90 Lt
» 2009 Lap 28, 14:39
Oj..aš tai gryna lunatikė..anksčiau buvo dar žiauriau..naktimis nueidavau pas mamą ir sakydavau kad sąsiuvinį mokykloj palikau  ar šiaip kokių nesamonių prikalbėdavau. Dabar taip nebevaikštau bet dažnai kalbu per miegus. Ryte atsikeliu ir sesė vis klausia ką aš ten pasakojau  net neujauku būna ne namie miegot nes baisu kad kokių nesamonių neprikalbėčiau.
-

Abyto
- Patyręs forumietis
-
- Siauliai
- 17,407.66 Lt
» 2009 Lap 28, 14:47
Gal pries 2~ metus masinoi miegojau,tai mama pradejau ..,bratkis sake ziauriai as ten stumiau.  :)
-

itwasnotme
- Patyręs forumietis
-
- planeta Žemė
- 569.34 Lt
» 2009 Lap 28, 17:10
nelunatikuoju; D
-

laisva siela
- Forumo gyventojas
-
- Kažkuris iš tūkstančio.
- 4,069.52 Lt
» 2009 Lap 28, 17:21
Oi, šiąnakt beveik nemiegojau, nes lunatizmo priepuolis buvo užėjęs. Pusę nakties prastovėjau prie lango tarsi kažko laukdama. Ačiū Dievui, nesugalvojau į lauką išeit. Matyt,teks raminančių lašiukų kokių pagert, sako, kad kažkiek padeda nuo naktinėjimo. Nors, kas ten žino. Kaip nemėgstu, kai pradedu naktim vaikštinėt - ryte pabundu visiškai neišsimiegojus.
-

MiTaRa
- Dalyvis
-
- 2,671.02 Lt
» 2009 Gru 02, 20:25
miegu kaip užmušta 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|