|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,965.75 Lt
» 2012 Vas 02, 16:30
Aš prieš tuos visuos bizalus - sidrus, alaus kokteilius, alų. Geriau išgeri degtinės ir ramu  ) Ir pasineši normaliai ir linksma. O per parties nematau reikalo atsisakyti alkoholio. Bet kai einam su draugėm trise pvz. ir jos nusiperka sidro paprastą dieną, niekada negeriu, nes boooring.
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

PauPaulius
- Įsijaučiantis
-
- 1,202.70 Lt
» 2012 Vas 03, 17:38
Svarbiausia kompanija. Kai alkoholio per daug būna, tai ir pasekmės nekokios dažniausiai.. 
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 22,211.82 Lt
» 2012 Vas 03, 17:41
otrich rašė:Aš prieš tuos visuos bizalus - sidrus, alaus kokteilius, alų. Geriau išgeri degtinės ir ramu  ) Ir pasineši normaliai ir linksma. O per parties nematau reikalo atsisakyti alkoholio. Bet kai einam su draugėm trise pvz. ir jos nusiperka sidro paprastą dieną, niekada negeriu, nes boooring.
O as atvirksciai - stipriu gerimu negeriu, nes nenoriu prarasti savikontrole, bet kokteiliu mielai pagurksnoju kad ir dienos metu.
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,965.75 Lt
» 2012 Vas 04, 11:59
Žinoma, kartais ir aš tų kokteilių pageriu, bet man jie sunkiai geriasi:D Sidro skardinę geriu kokią valandą mažais gurkšniais:D
-
balansas
- Lankytojas
-
- 340.00 Lt
» 2012 Vas 04, 12:27
otrich rašė:Aš prieš tuos visuos bizalus - sidrus, alaus kokteilius, alų. Geriau išgeri degtinės ir ramu  ) Ir pasineši normaliai ir linksma. O per parties nematau reikalo atsisakyti alkoholio. Bet kai einam su draugėm trise pvz. ir jos nusiperka sidro paprastą dieną, niekada negeriu, nes boooring.
Degtinę gerianti ir tik "su reikalu apsivežt" alkoholį vartojanti mergina man asmeniškai atrodo mažų mažiausiai keista. Ir nesuprantu motyvo minėtus gėrimus vadinti "bizalais" - čia dėl to, kad juose alkoholio koncentracija maža? Vynas irgi prie "bizalų" papuola?
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 22,211.82 Lt
» 2012 Vas 04, 13:07
Otrich yra mergina?? Mano akimis girtas, degtines prisilakes zmogus jau pats savaime yra atstumiantis, o jei tai yra jauna mergina, dar liudniau. Daznai savaitgaliais tenka matyti gatvese merginas su vakarinemis suknelemis, besivoliojancias ant grindinio, vemiancias ar vos ramstancias sienas, vaizdelis tikrai nekoks..  Idomi nuoroda, pasiziureti kaip girtas zmogus isivaizduoja atrodas ir kaip atrodo is tikruju http://fishki.lt/16367-girtas.html
-
devoted
- Patyręs forumietis
-
- 5,253.36 Lt
» 2012 Vas 04, 13:39
HotMess rašė:Otrich yra mergina?? Mano akimis girtas, degtines prisilakes zmogus jau pats savaime yra atstumiantis, o jei tai yra jauna mergina, dar liudniau. Daznai savaitgaliais tenka matyti gatvese merginas su vakarinemis suknelemis, besivoliojancias ant grindinio, vemiancias ar vos ramstancias sienas, vaizdelis tikrai nekoks.. 
Ramiau moterie, jei ne tokios merginos daug vyrų nekalti mirtų! Be to lyg ir nerašė, kad nusitašo iki sąmonės netekimo. Geriau išgerti degtinės kiek, nei plempti tokį šūdą kaip sidras. O nuo alaus vyrams krūtis auga. Ir pilvai. Heil vodka 
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Vas 07, 19:41
alkogolis tik atsiplaidavimo ir poxuizmo kažkokio priduoda, nei ten linksma nuo jo nei ką, bet prie gramo užtat labai puikiai pasišneki su draugu kokiu apie temą kokią kur blaivas nešnekėtum.
-
balansas
- Lankytojas
-
- 340.00 Lt
» 2012 Vas 08, 17:20
Tokiu atveju alkoholis įrodo, jog yra problemų, kurių asmuo yra neįgalus išspręsti ir dėl to renkasi kitą kelią - išgerti. Matyt lietuvių mentalitetas toks, kad tik prie butelio galima atviriau pašnekėti ir išsivaduoti nuo taip vadinamų "paniatkių" ir panašiai. O va jei apie kažką pašnekėsi būdamas negirtas - atrodysi keistas?  . Alkoholis nėra blogis, jei vartojamas saikingai. SAIKINGAI.
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2012 Vas 08, 18:26
žmonės tokie padarai, kad nei vienas nei kitas nenori atsiskleist, jaučias pažeidžiami
-

Mylimukė
- Įsijaučiantis
-
- Šiauliai.
- 890.00 Lt
» 2012 Vas 19, 17:38
Aš manau, kad laiką labai linksmai galima praleist ir būnant blaiviem. (:
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,965.75 Lt
» 2012 Vas 25, 20:16
HotMess rašė:Otrich yra mergina?? Mano akimis girtas, degtines prisilakes zmogus jau pats savaime yra atstumiantis, o jei tai yra jauna mergina, dar liudniau. Daznai savaitgaliais tenka matyti gatvese merginas su vakarinemis suknelemis, besivoliojancias ant grindinio, vemiancias ar vos ramstancias sienas, vaizdelis tikrai nekoks..  Idomi nuoroda, pasiziureti kaip girtas zmogus isivaizduoja atrodas ir kaip atrodo is tikruju http://fishki.lt/16367-girtas.html
Taip aš mergina. Nieks nesako, kad pasigerti iki vėmimo, smigimo, ant kojų nepastovėjimo. Tiesiog taip, pasinešti. Kaip pasineši nuo vyno taurės. Vynas ne bizalas, bizalai tik tiek cheminiai sidrai ir bla bla.
-

Evelyn
- ®espect
-
- Vilnius
- 25,944.57 Lt
» 2012 Vas 26, 11:41
Mylimukė rašė:Aš manau, kad laiką labai linksmai galima praleist ir būnant blaiviem. (:
iš tiesų net vengiu susibūrimų, kuriuose žinau, jog bus didesnis kiekis alko. ne mano chebra
-

HotMess
- Forumo gyventojas
-
- United Kingdom
- 22,211.82 Lt
» 2012 Kov 01, 14:58
otrich rašė: Taip aš mergina. Nieks nesako, kad pasigerti iki vėmimo, smigimo, ant kojų nepastovėjimo. Tiesiog taip, pasinešti. Kaip pasineši nuo vyno taurės. Vynas ne bizalas, bizalai tik tiek cheminiai sidrai ir bla bla.
Tarp vyno ir degtines neblogas skirtumas yra 
-

Fruite
- ®espect
-
- Kaunas
- 4,735.93 Lt
» 2012 Kov 01, 22:36
tikrai gali būti visai linksma negėrus, ypač jei aplink visi girti, o aš ne. bent jau man tai neliūdna :D
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|