Gal yra kas dalyvave?
O gal šiais metais dalyvausit?
Lietuvių kalbos Kengūra
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Aš praeitais metais dalyvavau bet nepatiko, testas kažkoks, apie knygas klausimai, o jeigu neskaitęs būtent tos iš kurios klausimas tai viskas, žopa nėr taško. Tai va tas labai užknisa, man matiekos labiau kengūros patinka.
O jūs nemanot kad nereikia kiekvieno dalyko kengūrai temą kurt atskirai? Neužtektų visų bendrai, nu ir pasisako kas kokiose dalyvauja/dalyvavo. O tai čia dar reikia pridėt anglų kalbos kengūra, rusų kalbos kengūra ir vokiečių kalbos kengūra (bent tiek aš žinau). Tai negi dabar penkias atskiras temas kurs? Praitais metais ir anglų ir lietuvių kengūroj dalyvavau.
Vien tai sunervino, kad 5lt sumoki, net pieštuko suvenyrinio negauni kaip per matematikos, o tik kažkokį prastai įskaitomą diplomą ![]() Žodžiu lietuvių kengūros užduotys man nebuvo tokios sunkios surinkau 183,25 taškų. Anglų ir maždaug tiek, bet ten tai daug klausimų apie įžymius žmones buvo tai kai kurių nežinojau dėl to truputį buvo lievokai ![]() Šiais metais abejoju ar eisiu. Eisiu geriau į anglų amberstar'ą. O lietuvių jau miesto olimpiadoj dalyvavau ir pakaks. ![]()
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |