Liečiamų ekranų mobilūs
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Maniškis:
![]() Šiaip nėra nei labai geras nei blogas, bet aš liečiamų nokių nemėgstu, man liečiami patinka tik su androidu... O aplamai dėl liečiamų yra tas, kad jie jautresni negu paprasti. Paskutinį kartą redagavo Emiliuks69 2012 Vas 26, 16:26. Iš viso redaguota 1 kartą.
Dabar kai turiu liečiamą telefoną, tai nelabai norėčiau grįžti prie tų su klaviatūromis... Gan patogu su liečiamu, kai nedidelis, telpa visai normaliai, patogiai rankoje laikosi, ir sms greitai rašau. Ir svarbiausia, kad android os yra
![]() Turiu Samsung Galaxy Y ![]() Na man patciai tai tie tapsnafounai tai tikrai nezavejo. Bet dabar kai vaikinas nusipirko nauja telefona is varles tai dabar pastoviai su juo ka nors pridirba tai tenka tvarkyt man. Nes jis ir technika tai du nesuderinami dalykai. Gamtos vaikas jisai, o man kaip tik labiau patinka su elektronika ir kompiuteriais dirbti:D.. Tai kai priprati prie tapsnafouno tikrai visai nieko.
Sulyginai dviratį su mašina ; D Su laiku nusprendžiau, kad jeigu imčiau dar kada liečiamą tai tik iš gerųjų kokį arba jau geriausia su klaviatūra. (: Nesiskundžiu, bet kažkaip jaučiasi, kad nelabai patikimas. Naudotis didesniu nei plyta telefonu, irgi nelabai patogu.
![]() Yra tikrai nedidelių tikrų išmaniųjų telefonų, tik jie neturi tiek daug galimybių kaip tie visi naujausi galaxy, arba iPhone'ai. Dar žiūrint koks pas tave buvo ![]() ![]()
66 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Mobilieji telefonai |