Įvairūs Mistika

Levitacija - prasimanymai ar tikrovė?

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 05, 23:02

as kaip ir daugelis cia rasiusiu manau, kad lvitacija visikai įmanoma .tiesiog reikia pasiekti gan auksta dvasini lygi,kas gimus lietuvoj,bent jau man,atrodo sudetinga. 8)

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vaida709

Įsijaučiantis

2,164.80 Lt

Standartinė » 2009 Geg 07, 16:35

Aš manau jog čia žmonėms truputi blogai su psichika ir jie įsivaizduoja jog pakilo. ;) Taigi manau jog jie patys mano jog pakilo nes atitrūksta nuo pasaulio savo mintimis apie nieką negalvoja, atsipalaiduoja ir turbūt jaučia tokį jausmą. Čia beveik tas pats kas ir reinkarnacija. :)

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 08, 17:54

Vaida709
svaigsti.
is pradziu paskaityk kas ta reinkarnacija.
o levitacija tai ne kai zmogui atrodo kad jis pakilo ,o kai jis iš tiesų pakyla ir sklando ore. 8) ir tai tikrai imanoma.

Vartotojo avataras

Baniuka.

®espect

2,680.63 Lt

Standartinė » 2009 Geg 08, 23:14

romeo90 rašė:Vaida709
svaigsti.
o levitacija tai ne kai zmogui atrodo kad jis pakilo ,o kai jis iš tiesų pakyla ir sklando ore. 8) ir tai tikrai imanoma.

Tai gal matėi? Jeigu Tu esi toks protingas,įdėk man nuotraukų ar papasakok jeigu matei,nes man nelabai tikisi..

Vartotojo avataras

romeo90

Aktyvus dalyvis

klaipeda

3,956.40 Lt

Standartinė » 2009 Geg 09, 01:00

:D nu matai tavo mastymas toks ,jei zmogus (pakankamai dvasiskai issivystes )moka levituoti,tu manai jis turi fotkintis ant kiekvieno kampo ir sakyti filmuokit mane? :D as manau kad tokius igudzius islavinusiems zmoniems to visiskai nereikia ir jie to net nenori. 8) o foto maciau atrodo sitam forume buvo kzkur imesta.
+tu citavai mano teksta ligtais as klysciau , kad vaida svaigsta,gal tu irgi manai , kad levitacija panasu i reinkarnacija? :D jai taip tai su tavim nera ka kalbet. :?

Carollina

Lankytojas

Kaunas

448.78 Lt

Standartinė » 2009 Bir 14, 13:05

Tikiu. :sweeet:

Vartotojo avataras

Lukask.

Įsijaučiantis

Prienai

1,043.14 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 11:35

tu gal nemates drakonu kovu aisku kad levitacija yra xDDDD

Vartotojo avataras

lukof

Dalyvis

ukmerge

138.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 02, 12:32

is dalies tikiu levitacija, tik netikiu kad zmogui tai imanoma, o mano metodas toks http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/htmldosya1/germanufosystem.htm

greiciau tai vadinasi antigravitacija, bet vistiek smagu :)

Woo

Įsijaučiantis

2,951.42 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 16:40

romeo90 rašė:Vaida709
svaigsti.

JOoo taip imanoma, tik paslapcia niekam dar nepavyko to padaryt, nes... Cia gi baikes... :D
Uz 50 Lt atsiusiu savo gida as irgi moki skraidyt... :D
Looking for ashols... :D

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 17:01

Kol nepamatysiu gyvai ir ne kokioj scenoj, tikėsiu tik pusiau.

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 16:01

..
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 09, 20:39. Iš viso redaguota 1 kartą.

Ugnitukasss

Lankytojas

105.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 26, 15:44

as tikiu. mano drauge net ant manes pabande tik kunas nekilo, bet rankos tai pakilo. is pradziu maniau neimanoma bet... kaip atliko viena procesa as jauciausi kaip guminukas lingavau i visas puses atrode kad tuoj griusiu, bet po minutes pradejo kilti rankos kol netrenke kad atsibusciau. :x

Vartotojo avataras

green_snow

Aktyvus dalyvis

6,253.00 Lt

Standartinė » 2011 Geg 26, 16:09

mes pradinėse klasese žaisdavom su tais rankų pakėlimais. pieva tikra. :D
o levitacija kažkaip netikiu, per daug nerealus dalykas man atrodo.

Vartotojo avataras

wolfing

Patyręs forumietis

londonas

2,664.75 Lt

Standartinė » 2011 Rgs 22, 11:56

pinigėlis :) rašė:
Pietų Afrikoje gyvenanti paauglė Klara Germana Cele pasakojo, kad ją buvo apsėdę demonai. Tuomet ji nevalingai kildavo į viršų du metrus. Šis reiškinys liaudavosi tik apšlaksčius mergaitę šventintu vandeniu.

Deividas Bleinas mėgo taip gąsdinti praeivius gatvėje. Jis paklausdavo, ar jie nori pamatyti tai, kuo negalės patikėti. Tuomet paeidavo kelis žingsnius ir pakildavo aukštyn porą centimetrų.

stai kelios istraukos is 1 psl. pirma istrauka tai tiesiog levitacia (demonais netikiu bet neneigiu kad jie egzistuoja) kurios tu nesugebi valdyti tam tikru monetu pvz.: kazkoks tipas (uzmirsau varda su pavarde) levituodavo kai pradedavo juoktis.

antra istrauka tai tikrai nelevitacija (o gal) nes taip gali (beveik) kiekvienas ilizionistas pakilt. ir isvis kiek pastebejau daug kas netiki levitacija, kinezem , telepatijom ir pan. dalykas nes tai tiesiog neigia tu zmoniu logini mastima arba tiesiog isitikinimus apie gyvenima tai va.

as tai tikiu visu situo ir speju kad dauguma zmoniu seniau irgi labiau tikedavo nes tiesiog maziau budavo tu zmoniu kurie tingedavo visa tai praktuokuot ir is normalios levitacijos sukure iliuzijas ir pan. dalykus. stai kaip mano manymu atsirado ilizionistai

Vartotojo avataras

Taujankas

Įsijaučiantis

Kėdainiai

1,333.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 10, 00:07

Levitacija žinau kad 100% įra .. šita tena geriau net nešnekėsiu nervai sukyla!

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias