|
‹ Įvairūs ‹ Mistika
-

Nyan.
- ®espect
-
- 252.66 Lt
» 2010 Geg 31, 22:17
Letargija, letargo miegas (gr. Lethargia – gilus miegas, užmarštis) – tariamoji mirtis, liguistas miegas, iš kurio neįmanoma pažadinti. Jo metu labai susilpnėja visos organizmo gyvybinės funkcijos, sulėtėja medžiagų apykaita, sumažėja arba visai dingsta reakcija į aplinkos dirgiklius. Tai būsena, kai žmogaus gyvybinės funkcijos yra sustojusios, bet smegenys veikia, lyg jis miegotų. Letargo būsena gali tęstis nuo kelių valandų iki dešimčių metų. Miegančiojo organizme senėjimo procesas labai sulėtėjęs ir net 20 metų kūnas nesikeičia. Tačiau nubudus, jau po 2-3 metų biologinis amžius sugrįžta ir žmogus per trumpą laiką tampa senu. Letargija pasitaiko retai. Gal jūs esate patyrę? (žinau, kad niekas gal ir nėra patyręs. O gal...)Gal yra tai patyrę jūsų artimieji, o gal pažįstami? Papasakokite. Nei, aš nei mano artimieji to dar nėra patyrę.Nei pažįstami. Įdomu bus paskaityti jūsų nutikimus, pasakojimus 
Paskutinį kartą redagavo Nyan. 2010 Bir 03, 21:43. Iš viso redaguota 1 kartą.
-------------------------------------- Rekomenduojam :) -->
-

Vytauciukea
- Patyręs forumietis
-
- Marijampolė
- 14,239.18 Lt
» 2010 Bir 01, 15:46
Skaičiau knygoj, kai kažkokia mergina grįžo iš mokyklos ir prigulė ir užmigo, ždž niekap jos neprikėlė niekas, tai ir tėvai spėjo numirt, o atsibudus, atrodė beveik tokia pati, o išmiegojo lyg tai 30 kelis metus
-

Vykst
- ®espect
-
- Kaunas
- 6,300.21 Lt
» 2010 Bir 01, 16:09
aš sergu dabar pagal viską, nes mokytoja anglų sako, kad mano protas dar ten tik pradinuko lygio ar pan. ir apie sweet sixteen man tik pasvajot ;[
-

Giedrys
- Dalyvis
-
- Alytus
- 2,211.00 Lt
» 2010 Bir 01, 20:01
Esu girdėjęs kelis tokius atvejus, šiaip nieko baisiau už letargo miegą man nėra :/ Siaubas, brr.
-

Kornė
- ®espect
-
- Kaunas
- 2,191.00 Lt
» 2010 Bir 02, 09:39
Mums per etika pasakojo, kad viena mergina uzmigo letargo miegu, miegojo 20 metu, o atsikelus mokejo tieek visko! Mokejo susikalbet su gyvunais, daug kitu uzsienio kalbu... Tik paskui isbleso jos gabumai ir neliko...
-

Fas
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius.
- 22,346.34 Lt
» 2010 Bir 02, 13:24
Kažkoks rašytojas labai bijojo šitos ligos, čia jo tokia fobija buvo, kad užmigs letargo miegu. Taip ir atsitiko, jį palaidojo, bet po kažkiek laiko, reikėjo ekshumaciją daryt dėl kažko ir pamatė, kad jis atsimerkęs ir sienelės aprąskytos. Aš tai irgi siaubūniškai bijau užmigt ir neatsikelt, o paskui būt palaidotai gyvai. Dievęęęęę 
-

Milona
- Aktyvus dalyvis
-
- Šakiai
- 808.72 Lt
» 2010 Bir 02, 22:34
Pirmą kartą girdžiu tokį dalyką. Atrodo įdomiai, tačiau tuo pačiu ir šiurpiai.
-

saulė.pasaulio
- Moderatorė
-
- 910.00 Lt
» 2010 Bir 03, 15:01
Žiauru. Neturiu net ką pasakyti. Nelinkėčiau niekam to patirti.
-
Caffeine
- ®espect
-
- Vilnius
- 2,880.80 Lt
» 2010 Bir 03, 19:16
Jeigu užmigtum Letargo miegu, greičiausiai pagalvotų, kad mirei ir palaidotų. Čia būtų labai žiauru. : o
-

Nyan.
- ®espect
-
- 252.66 Lt
» 2010 Bir 03, 21:42
Bet gi šiais laikais kai žmogus miršta, ten tarkim dėl nežinomos priežasties, tai jį perskrodžia. Tai kaip žmogus liks gyvas, jei jį jau supjaustė..  Gal ir kitų neskrodžia, mažai tegirdėjau ką ten daro po mirties. O seniau galvodavo kad mirė, nuo to letargo miego, tai ir palaidodavo. Bet dabar tai ten ištiria, kas ten buvo, nuo ko ten mirė ir t.t.
-

otrich
- Įsijaučiantis
-
- Vilnius
- 1,965.75 Lt
» 2010 Bir 04, 14:55
Kartais, prieš užmigdama, pagalvoju, kas bus jei atsikelsiu po 20 metų? žodžiu, buvo keistas įvykis rudenį. Vienas vyras, gyvenęs mano kaime, mirė. Sakė, kad užmigo ir viskas, mirė atseit. Po kelių dienų mamai sakau: - tai nuo ko jis mirė? mama sako: - nežinau, artimieji skrodimo nedarė... iškart mintis apie Letargo miegą...kaip žiauru... o jei jis atsikels karste?
-

Daisukawaiina
- Patyręs forumietis
-
- 1,360.59 Lt
» 2010 Bir 04, 17:48
Baisus dalykas. Tikiuosi niekad nereikęs jo patirti >.< O ir iš pažįstamu niekas kaip ir nėra patyręs.
-

Kyberiz
- Forumo gyventojas
-
- Molėtai
- 6,967.50 Lt
» 2010 Bir 05, 08:31
Manau tokių, užmigusių ir neatsikėlusių, daug buvo palaidotų gyvų... Labai baisiai skamba tas letargo miegas
-

Ugg*
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 1,232.28 Lt
» 2010 Bir 05, 12:33
Eikit, nepergyvenkit. Su šiuolaikine technika neturėtų jūsų gyvų laidot. Miegodami Letargo miegu žmonės labai labai silpnai, bet kvėpuoja, jų kraujospūdis labai mažas ir pnš. Gi vistiek gal turėtų gydytojai įtart ką nors. Esu girdėjus ten daug atvejų, bet prisimenu tik tris. Kai viena maža mergaitė užmigo ir niekas jos negalėjo pakelti. Ją nuvežė į ligoninę, maitino pro vamzdelius ir po 30 metų atsibudus ji paprašė lėlytės. Taigi jos psichinis mąstymas nepasikeitė bemiegant. Arba viena moteris užmigo Letargo miegu, buvo paguldyta į kažkokį ten aparatą ar balažin ką. Ir, kaip ji pati pasakojo, ji pabudo nuo telefono skambučio. Seselės vos neištiko šokas, kai ji atsikėlusi atėjo ir pasiskundė skambančiu telefonu. Gal čia ta pati, apie kurią pasakojo Kornė, nes ji atsibudusi mokėjo visas kalbas apie kurias gyvenime net nenutuokė, ir su gyvūnais, ir buvo neįtikėtinai protinga - atrodo, kad ji visą laiką miegojo, o atsikėlusi žinojo gal dar daugiau, negu besimokydama mokykloje. Na ir trečias kai viena šeiimininkė susibarė su nvyru atsigulė užmigo ir miegojo Letargu kol atsibudo .
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 9,958.92 Lt
» 2010 Bir 14, 18:59
scary tas letargo miegas. :"D nelinkiu niekam taip.
‹ Įvairūs ‹ Mistika
|
|
|