www.one.lt - [buvau uzsireginus 2 kartus. Pirma prabuvau kokius 3 metus. 2 karta vos kelias savaites. Vaiku darzelis. "Sjexiuku sventove"]
www.Friendsclub.lt -
www.Netlog.lt -
www.Banga.lt -
www.Point.lt -
www.Frype.lt +
www.Facebook.com +
www.Myspace.com +
www.Pazintys.lt -
www.Draugas.lt -
www.Hotnot.lt -
www.Pazintys.biz -
www.Ieskok.lt -
www.Bebo.com -
www.witter.com -
Siaip daugumoj buvaum, bet palaipsniui supratau jog neverta. Ir siaip net nesigailejau, kad kai kuriu slaptazodi pamirsau, kitas anketas atidaviau, o kitur issireginau. Siaip labiausiai facebook naudojuosi.
Le Pažinčių ir panašių balalaikų svetainės
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Yra dar skyblog.com berods, ten su prancūzais bendrauju kartais.
![]() Visų numylėtasis - one.lt : DD - Friendsclub.lt - Netlog.lt - Banga.lt - Point.lt - Frype.lt + kažkada turėjau, gal dar dabar veikia. ![]() Facebook.com ++++ Kiek vieną dieną apsilankau. Myspace.com + Turiu, bet retai lankausi. Pazintys.lt - Draugas.lt- Hotnot.lt- Pazintys.biz- Ieskok.lt- Bebo.com- Twitter.com - Visų numylėtasis - one.lt : DD - Esu uzsiregistravus ir pripazistu lankaus daznai. Na ten yra visi mano draugai ir per ten bent jau as ipratus susirasineti.
Friendsclub.lt- Bunu laaaaaabai retai. Netlog.lt-? Banga.lt - Kas peeer..? Point.lt - Kazkada registravaus del zaidimu ![]() Frype.lt - am. Geras daiktas,megstu ten horoskopus paskaityt,bet nepamenu kada buvau o.0 reiks uzeit. Facebook.com - Neturiuu. Myspace.com - Uzeinu kiekviena diena pasitikrint ar zinuciu negavau. Bendrauju jame su anglu. ![]() Pazintys.lt - am. buvau uzsiregistravus bet neprisimenu.. Draugas.lt - ''___'' Hotnot.lt - nezinau tokio. Pazintys.biz - taip pat nezinau Ieskok.lt - gerai.. ir sito nezinau. Bebo.com - wtf? Twitter.com - Aii dont nauu. Visų numylėtasis - one.lt : DD + Bet ne auka.
Friendsclub.lt + nebesillankau, o jei lankaus tai laabai retai. Netlog.lt - Banga.lt - Point.lt + Esu dėl žaidimų užsiregistravęs ![]() Frype.lt - Facebook.com - Myspace.com - Pazintys.lt - Draugas.lt + Seniau kai žaidžiau "Riterių karai" tada užsireginau, dėl RK forumo. Hotnot.lt - Pazintys.biz - Ieskok.lt - Bebo.com - Twitter.com - ![]()
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |