Ne nu...verčia keiktis. Imk ir galvon duok.
Pasišlykštėtinas tu žmogus, Laura. Aš nekalbu apie išvaizdą (nors tiesą sakant nieko nėra baisiau už išsidažiusią pyplę...) aš kalbu apie charakterį. Gėdos neturi. Tiesiog žodžių trūksta koks šleikštulys suima tavo žinutes skaitant.
Greitas redagavimas
Linksmas.net
Parašytas: Lankytojų foto > lauruteab
Reklamukas
Lt
Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
TiNa
Parašytas: 2008 05 16, 10:01 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 1142
Lt
Visiškai pritariu ievuzia.
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 18, 7:41 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 149
Lt
Jei ka ixxx tai aš mokykloje vos akiu vokus pasidažau ir lupas su vazelinu pasitepu ir tai čia skaitosi, kad aš naudoju nesaikingai kosmetika??????
Paskutinį kartą redagavo lauruteab, 2008 05 19, 7:27 am. Redaguota 1 kartą Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 05 18, 8:31 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 238
Lt
krč ,,vos akių vokus". užauk td dažykis. aš net nesidažau. aišku nesu ir aš didelė, bet tau tj išvis. aš įsivaizduoju kaip netinka prie tavo ūgio tas špaklius. dar suprasčiau, jei su blakstienų tušu, bet ar žinai, kad dažant su šešėliais reikia lb gerai mokėti, nes kitaip baisiai atrodo.. ir tuo pačiu odą gadini..žodžiu, jau tu man nusibodai, visiems aišku, kad esi žiauri atsiprašant. keiskis kol laikas.
Greitas redagavimas
sokeja
Parašytas: 2008 05 18, 8:36 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 13Pranešimai: 142
Lt
Vis tiek gražus vaikas... Ir baikit čia bartis del niekų...
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 05 18, 8:51 pm
Lt
nu sakykim, kad graži, bet elgesys koks. tikrai tai ne niekai. aš dar lygtais jai bandau padėt, nes taip gyvenime jai tikrai nesiseks.
Greitas redagavimas
S-a-r-a-s
Parašytas: 2008 05 18, 9:09 pm
Forumo gyventojasAmžius: 16Pranešimai: 490
Lt
spakliu nusivalytu - vejas nupustu D
Greitas redagavimas
eQuti.
Parašytas: 2008 05 19, 1:55 pm
DalyvisAmžius: 14Pranešimai: 67
Lt
vykmantiki rašo:
nu sakykim, kad graži, bet elgesys koks. tikrai tai ne niekai. aš dar lygtais jai bandau padėt, nes taip gyvenime jai tikrai nesiseks.
nu ji gi vaikas dar..pati nesupranta ką daro.. ateis laikas ir mastyti kitaip pradės..
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 19, 2:03 pm
Lt
bet ti ir nesamone biski vienai klsiokei nuotraukas blogai pakometavau ir visi jau uzsivarete ant manes.
Greitas redagavimas
awshree
Parašytas: 2008 05 19, 2:07 pm
Patyręs forumietisAmžius: 17Pranešimai: 283
Lt
tai kad tu ne foto jos komentavai, o ja pacia ,jos charakteri ir kaip tau ji baisiai atrodo,trumpiau sakant lb vaziuoji ant jos
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 19, 2:09 pm
Lt
Nu tai gerai, bet tai tada nebepradekit visi ant manes cia varyt
Greitas redagavimas
wamp
Parašytas: 2008 05 19, 2:19 pm
Patyręs forumietisAmžius: 18Pranešimai: 413
Lt
lauruteab rašo:
Nu tai gerai, bet tai tada nebepradekit visi ant manes cia varyt
Nevaidink tobulos, užaugusios panelės ir nieks tau nieko nesakis.
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 05 19, 3:43 pm
Lt
Kaip tu elgies, taip ir mes su tavim. elgkis taip, kaip nori, kad su tavim elgtųsi.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume