Užsiregistravę nariai reklamų nemato. Registruotis galite čia.
Greitas redagavimas
KaWi
Parašytas: 2008 05 25, 7:22 pm
Forumo gyventojasAmžius: 10Pranešimai: 656
Lt
nu bet tikrai napasakyciau kad labai labai grazi (neisizeisk)kai kuriuose foto net matos makiazas as gyvenu panevezyje(pagal viska didesnis uz birzus)ir nei viena klasioke dar nesisdazo nor didesniuose miestuose dazniau anksciau tai pradeda bet kad dar 11metu dazytus....dar gal pasakysi kad nuo kokiu 8dazais griusiu negyva
Greitas redagavimas
lauruteab
Parašytas: 2008 05 25, 7:30 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 12Pranešimai: 175
Lt
Aš neisižeidžiau Bet jei ka tai tos naujos nuotraukos tikrai be makijažio, aš nei trupučio nesidažiau na bet šeip gal ir artodo kad dažiausi nes mano lūpos raudonos, bet tik taip atrodo bet ištikruju nesidažiau.
Greitas redagavimas
Gretutte
Parašytas: 2008 05 27, 4:01 pm
®espectAmžius: 14Pranešimai: 956
Lt
lauruteab rašo:
Jei ka ixxx tai aš mokykloje vos akiu vokus pasidažau ir lupas su vazelinu pasitepu ir tai čia skaitosi, kad aš naudoju nesaikingai kosmetika??????
Aš nė trupučio nesidažau??? Mergyt, pati sau prieštarauji.
Greitas redagavimas
wamp
Parašytas: 2008 05 27, 4:51 pm
Patyręs forumietisAmžius: 18Pranešimai: 423
Lt
o neturi draugų kurie tave nufotografuotų ?
Greitas redagavimas
cappuccino
Parašytas: 2008 05 28, 4:29 pm
Patyręs forumietisAmžius: 13Pranešimai: 483
Lt
jo.. visos tos naujos nuotraukos vienodos.. tai kam tiek daug dedi?
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 28, 4:54 pm
ĮsijaučiantisAmžius: 12Pranešimai: 46
Lt
wamp rašo:
o neturi draugų kurie tave nufotografuotų ?
Šian prifokinom ir lūžom iš jos ;DDD
Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 05 28, 4:58 pm
®espectAmžius: 12Pranešimai: 1126
Lt
Skaičiau ir Ievos, ir Lauros temas. Ir supratau, kad abi jūs vienodos. Visaip stengiatės užvaryti viena ant kitos.
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 28, 5:06 pm
Lt
Aš nevarau, o nekreipiu dėmesio. Ai, nerūpi.
Greitas redagavimas
[Opheliac]
Parašytas: 2008 05 28, 5:08 pm
®espectAmžius: 12Pranešimai: 1126
Lt
Sakai, nekreipi dėmesio?
Neatrodo, kad taip darytum.
Greitas redagavimas
Ixxx
Parašytas: 2008 05 28, 5:09 pm
Lt
~~~HuBBa buBBa~~~ rašo:
Sakai, nekreipi dėmesio?
Neatrodo, kad taip darytum.
Kaip nori matyt, taip ir matai.
Greitas redagavimas
paulliuz
Parašytas: 2008 06 02, 12:21 pm
Aktyvus dalyvisAmžius: 20Pranešimai: 140
Lt
man tai net baisu pasidarer kai perskaiciau tavo komentarus drauges forume.. vaikas kuris dar ko gero pries metus su pampersais vaiksciojo dabar sitaip kalba. kazkas sake kad ji dar vaikas ir nesupranta ka daro tai noriu ppasakyti kad tai nera pasiteisinimas. net ir pats maziausias vaikas paemes sausaini mamai neleidus sleps ji uz nugaros, vadinasi supranta ir turi suprasti ka daro neherai (cia tik kaip pavizdys).
o siaip tai man baisu pagalvoti kas bus kai uzaugs. ir turiu priekaista administratoriam kurie turetu neleisti cia reikstis asmenim kurie nezino kaip elgtis patekus tarp zmoniu.
Greitas redagavimas
guste992
Parašytas: 2008 06 02, 4:29 pm
®espectAmžius: 16Pranešimai: 1093
Lt
Tai kad čia cirkas. Smagu.
Greitas redagavimas
kara
Parašytas: 2008 06 02, 5:12 pm
®espectAmžius: 15Pranešimai: 2253
Lt
yra ziauru kad aukstini save, zemindama kita.....
Greitas redagavimas
vykmantiki
Parašytas: 2008 06 02, 5:51 pm
Patyręs forumietisAmžius: 14Pranešimai: 359
Lt
mergyt keiskis kol laikas, gyvenime suktis reikia, vėliau pajusi, kad likai be draugų, na gal turėsiu tokius pačius kaip tu, kurie varys ant tavęs už akių.. čia jau tas visiems aišku.. jau tu man nusibodai, bet dar nervai nelaiko, kai pamatau, kaip tu elgies.. o jūs pastebėjot, kad paskutiniame dėjime nuotraukų visos nuotraukos fotkintos ta pačią dieną,.. ir dar visos vienodos.. tik apranga kita,.. nu krč aš tyliu geriau. čia tipo fotosesija buvo, aš ir darydavau prieš kelis metus fotosesijas, bet fotkindavausi įvairiai ir su draugais, o čia kai pati.. nu viskas, tyliu.
Jūs negalite rašyti naujų pranešimų į šį forumą Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite ištrinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite dalyvauti apklausose šiame forume