Kvepalaicloudmaker, anksciau minejau, kad zadejau isigyti vienerius is YSL serijos, tai va jau nusipirkau, ir ka esu labai patenkinta, kvapas vos jauciasi, nei astrus, nei per saldus, man puikiai tinka
Iki tol tekdavo tenkintis dezodorantais ![]() ir siaip pati reklama su Kate Moss ir pats pavadinimas "paryziete" man tiesiog super! ![]() Ai, aš tai vartoju 'L'eau The One':
![]() Bet ir tai man juos padovanojo, o dabar beveik visas buteliukas pilnas stovi, nes vartoju nedažnai. Bet mėgstu. O va, norėčiau gaut 'Chance', nors man jų nieks artimiausiu laiku neduos: D Aš ir neužsiprašau, šiaip - kvapas patinka: ![]() ![]() Šiuo metu iš mano trijų kvepalų kolekcijos man labiausiai patinka Moschino - Hippy Fizz
Kartais užsimanau pasikvepinti Naomi Campbell - Paradise Passion (į kokį vakarėlį), taip pat dar turiu Britney Spears - Believe žalius, bet nelb man jie.. :S Labai mėgstu kvepintis, kvepinuosi kasdien, ir labai patinka, kai kvepinasi vyrai.. mmm
ir vis dažniau pasigendu tų vyriškų kvapų gatvėse, arba ypač univere... toks jausmas, kad kvepalai neišrasti dar.. :SS Mano kvepaliukai jau į pabaigą, taip noriu naujų, ir sesė kaip tik išvyksta į užsienį, nupirktų, bet dabar dar neturiu išsirinkus savo naujo idealo. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |

Iki tol tekdavo tenkintis dezodorantais