Diskusijos Gyvenimas

Kur norėtumėt gyvent?

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 22:48

o kuom jie geresni?

Ai, dar be abejo labai mėgstu kainas ir algos dydį ir pasirinkimo įvairovę :)
Jei būčiau pakliuvus į kokią čikagą ar new yorką ar los angelą,... manau, mano nuomonė būtų geresnė apie ameriką.
Paskutinį kartą redagavo null 2011 Bir 30, 23:06. Iš viso redaguota 1 kartą.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:03

o kietai, kaip įdomu. Bet manęs tai nesužavėjo šis pasakojimas (nu manau kad ir neturėjo tokio tikslo). gyvent tikrai nenorėčiau, nžn rašiau pirma aš ne

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:12

aš ir nenorėčiau, bet akiračiui praplėst tai labai tinka. visi čia vegetarai veganai budistai musulmonai ir pan, niekas nieko nediskriminuoja, neteisia. keista būtų jei diskriminuotų, nes visgi tokia kultūrų ir tautybių košė. tiesa balti su juodais nelabai bendrauja, stori su plonais irgi.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:15

tiesiog didelė šalis,laisvesnis požiūris ir mąstymas.Man Amerika visad asocijuojas su tokiu tarsi nutrūkimu nuo grandinės ir manau galima sau tia leist,jei sugebama grįžt į normalias vagas.O durnumo tai čia kažkaip negali gi nustatyt.Lietuvoje,kaip ir visur, irgi didžioji masė yra kvailių,tingiu ieškot tikslios citatos,bet begalinė yra tik visata ir kvailiai. :D O šiaip įdomu buvo paskaityt,man patiko,kažko panašaus ir tikėjaus.Nežinau,ar gyvent čia norėčiau,bet kad apsilankyt - tai tikrai.Vienas iš mano gyvenimo tikslų.

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:21

apsilankyt tikrai verta. tikrai iš dalies laisvesnis požiūris, bet sąlyginai. toleruoja žmonės kitokius nei jie yra kol jų tai niekaip neliečia, bet siaubingai jautrūs santykyje. intrigos intrigėlės. kažkas kažką pasakė, kažkas ne taip suprato. pyksta nekenčia apkalba. aš kadangi su visais sutariu, tai man visi pasakoja vieni apie kitus koki blogi ir kaip netaip kalba ir elgiasi. kažkas sustojo prie šviesaforo ant perėjos, tai pėstieji asshole išvadina. nu įdomu šiaip.

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:29

tobulos vietos nėra,JAV manau vienintelė tokia tolerantiška, tokia plati ir tokia tiesiog šalis įvairiem žmonėm,kiekvienas manau gali rasti kažką sau. :) Gal tuom ir traukia,kad nėra kažkokių standartų.O kaip ten rasinė problemos?Labai ryškios?

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2011 Bir 30, 23:35

nu aš būdama europietė tai kaip deivė išvis :D kaip europiečiam amerikonai kažkas tokio, taip amerikonam europiečiai. bet va kitom tautybėm tai jaučiasi tokia atskirtis. tikriausiai natūralu. tie negrai tikrai kitoki žmonės. nelabai jų yra aukštesniuose visuomenės sluoksniuose, rėkia, užkabinėja. Baltieji niekada nekabino amerikoj, juočkiai pastoviai. nepiktai aišku, nu bet vistiek va. indų irgi nelabai mėgsta. iš artimųjų rytų irgi. bet nepastebėjau, kad ten fiziškai žodiškai ar emociškai kas nors juos engtų, nebendrauja tarpusavy per daug, nesimpatizuoja ir tiek.

Vartotojo avataras

HotMess

Forumo gyventojas

United Kingdom

42,980.47 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 01:07

Gyvenu ANglijoje, bet per artimiausius pora metu labai tikiuosi ir siekiu persikelti i kita miesta - Bristoli, nes jis svaresnis, siltesnis, ir apskritai grazesnis

Vartotojo avataras

Ecstasy

Dalyvis

Kaunas

2,523.40 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 12:46

Pabuvot tai norėčiau apskritai Lietuvoje visoje. Pripažinkim, juk nei vienas iš mūsų nėra aplankęs visos Lietuvos, o keliaujame po užsienius...
Gyvent tai norėčiau vis dėlto Lietuvoje, ramioje vietoje, galbūt užmiestyje, pušyne arba bent jau spigliuočių miškelyje :-) nereiktu man didelio namo, man užtektų kokių 2-3kambarių, su virtuve, svetaine, miegamuoju, vaikų kambariu, tualetu, sandėliu, sienine spinta ir t.t. Esmė tame, kad namas nebūtų itin didelis, bet labai jaukus ir šiltas :-)

O čia keletas variantų:
Pakankamai erdvus, didelis atrodo, gražus :)
http://www.ekspertai.lt/upload/20100212 ... umb640.jpg
Platus, bet vis dėlto vieno aukšto. Ant stogo padaryčiau balkoną, padėčiau keletą gultų, staliuką, dar ką nors :-)
http://www.sofa.lt/pic.php/%7Csystem/2.jpg
Va, paprastas, jaukus atrodo, bet nebaigtas statyti :( Toks mažokas atrodo, bet manau jaukus ir praktiškas :) Norėčiau tokio.
http://www.mnamai.lt/uploads/images/gal ... irtis%20(3).jpg
Paskutinį kartą redagavo Ecstasy 2012 Sau 06, 22:23. Iš viso redaguota 1 kartą.

Akuyukai-chan

Dalyvis

2,029.26 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 20:09

Kur norėčiau gyventi, gan geras klausimas :)
Šiaip svajoju apie Azija arba Anglija, dar norėtus į Prancūzija arba Rusija...
na, bet vistiek prie širdies Azija ir Anglija :lovegif:

null

Dalyvis

5,399.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 06, 20:31

azija užima trečdalį viso pasaulio sausumos ploto.

Vartotojo avataras

darkman

Forumo gyventojas

39,602.17 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 19:55

kur nors in New Zealand

Vartotojo avataras

Schizo

Įsijaučiantis

Didžioji Britanija

1,127.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 10, 03:53

Ecstasy rašė:Pabuvot tai norėčiau apskritai Lietuvoje visoje. Pripažinkim, juk nei vienas iš mūsų nėra aplankęs visos Lietuvos, o keliaujame po užsienius...

Tiesa. Nors Lietuva ir maža, bei paprasta šalis, bet kartu ir labai graži. Vien prisiminus Lietuvą apima nostalgija.

Kažkada maniau, kad UK mano svajonių šalis, bet ten nuvykus visiškai pakeičiau nuomonę. Na, klimatas man tinka, - vėsu ir tamsu. Tik vienas didelis minusas - nėra sniego žiema. Jeigu ir būna, tai labai mažai ir greit ištirpsta. O aš sniegą dievinu, todėl ir norėčiau gyvent betkurioje Skandinavijos šalyje. Apskritai Suomija yra įspūdinga šalis. Už kiekvieno žingsnio ežeras, miškai, kalnai ir pilna sniego. : )

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 18:49

gyvent pastoviai tai gal kokioj Kanadoj ar Švedijoj, o šiaip pagyvent/pakeliaut norėčiau visur, nuo Skandinavijos, UK, USA iki Tailando, Naujosios Zelandijos ir afrikų visokių, nu visur.:D noriu į Rusiją, bet ne gyvent. apskritai sunku kalbėt, kur norėčiau gyvent, jeigu nesu buvus toj šaly. iš tų, kur esu buvus, gyvent norėčiau nebent Olandijoj

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2012 Sau 11, 20:05

tau po mano stalu visada aciras vietos ;*

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę